One Comment

  1. Dawson
    28.04.2023 @ 09:48

    ë me një 7 ditë gjykim falas për versionin premium. Megjithatë, duhet të keni kujdes me politikën e saj të log-imit të të dhënave, pasi ajo mund të ruajë disa informacione personale. 4. VPN Urbane VPN Urbane është një tjetër zgjedhje e mirë për përdoruesit e Kodi që kërkojnë një VPN falas. Ajo ofron 81 lokacione të serverëve në 56 shtete dhe mund të transmetoni Kodi në cilindo prej tyre. Ajo gjithashtu ofron një kufi të lirë të të dhënave prej 750 MB në ditë dhe enkriptim të fuqishëm me protokollin OpenVPN. Megjithatë, duhet të keni kujdes me politikën e saj të log-imit të të dhënave, pasi ajo mund të ruajë disa informacione personale. 5. Turbo VPN Turbo VPN është një VPN falas me mbi 300 milion përdorues të besuar në të gjithë botën. Ajo ofron një shpejtësi të mirë dhe mund të transmetoni Kodi në cilindo prej serverëve të saj në 30 shtete. Megjithatë, duhet të keni kujdes me politikën e saj të log-imit të të dhënave, pasi ajo mund të ruajë disa informacione personale. Për përdoruesit e Kodi që kërkojnë një VPN falas, këto janë disa nga zgjedhjet më të mira në treg. Megjithatë, duhet të keni kujdes me rreziqet e përdorimit të një VPN falas, si vulueshmëria e privatësisë, regjistrimi i të dhënave, rreziku i malware dhe phishing, ndjekja e aktivitetit dhe shkelja e të dhën