One Comment

  1. Maxwell
    28.04.2023 @ 09:57

    -të, por për ata që jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar, është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të shikuar TV live në Kodi. Mund të transmetoni kanale televizive të ndryshme, duke përfshirë BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News dhe shumë të tjerë. Shtesa është e lehtë për tu përdorur dhe nuk kërkon asnjë konfigurim të veçantë. Nëse jeni në Mbretërinë e Bashkuar dhe kërkoni një zgjidhje të mirë për të shikuar TV live në Kodi, atëherë iPlayer BBC është zgjidhja e duhur për ju.