13 Shtesa të reja të Kodit për Leia dhe Krypton Versione (Gjithashtu punon në Firestick)

Një gjë që e mban Kodi përpara platformave të tjera të transmetimit në internet është shumëllojshmëria e shtesave të tij. Shtesat Kodi janë të llojeve të ndryshme, të cilat lejojnë përdoruesit të transmetojnë pothuajse gjithçka në të. Sidoqoftë, problemi me të cilin përballen shumë përdorues është se disa shtesa Kodi që më parë funksiononin shkëlqyeshëm, fillojnë të përplasen ose shfaqin gabime. Kjo i stimulon përdoruesit të kërkojnë diçka më të mirë dhe ata vazhdojnë të banojnë në site në kërkim për shtesat e reja të Kodi.


Mos u shqetëso më; ne kemi renditur disa prej shtesave më të mira të reja Kodi për ju, në mënyrë që të mos përballeni me telashet e shfletimit të faqeve të shumta.

Shtesat Kodi janë të llojeve dhe natyrës së ndryshme. Sipas llojeve, dua të them që ato mund të jenë për transmetim të filmave, shfaqjeve televizive, TV live, muzikë, dokumentarë etj. Ose mund të jenë shtesa të shërbimeve për mirëmbajtje dhe mbështetje.

Një gjë për të kuptuar këtu është se po ju referohem shtesave jozyrtare të Kodi, të cilat janë të lira për t’u përdorur. Instalimi ose përdorimi i shtesave të tilla konsiderohet i paligjshëm në shumë rajone, prandaj ju rekomandoj djemtë të përdorni një VPN që transmeton.

13 shtesa më të fundit të Kodi për vitin 2019

1. Fladnag

Shtesa Fladnag Kodi është një trajtim për të gjithë përdoruesit e Kodi që e duan shfaqjen televizive. IT ka një shumëllojshmëri të shfaqjeve televizive nga e gjithë bota dhe të gjitha ato të organizuara në kategori të ndryshme. Këto kategori janë në trend, TMDB Më të vlerësuarat, Veprim dhe aventurë, shfaqje popullore etj.

filmat fladnag kodi addon

Ju mund ta shkarkoni dhe instaloni këtë shtesë nga depoja T2K, e cila kohët e fundit është zhvendosur në një domen të ri. Unë e kam provuar personalisht këtë shtesë dhe nuk jam përballur me ndonjë gabim gjatë instalimit të tij. Shtesa e instaluar nën një minutë dhe ajo funksionon pa probleme, pa ndonjë vonesë ose përplasje.

2. DIY Fix Kodi Addon

Nëse jeni një përdorues i shpeshtë i Kodi i cili nuk ju pëlqen të kërkoni korrigjime dhe gjëra në internet pasi urreni duke kërkuar, atëherë kjo shtesë është për ju. Shtesa DIY Fix Kodi është një shtesë unike Kodi që ofron zgjidhje për çështje normale të jetës si kopshtaria, riparimi elektronik, kafshët shtëpiake, riparimi automatik, etj. Shtesa DIY Fix Kodi është në dispozicion në Repostory Butgers Fingers.

DIY-Fix-Kodi-Addon-Repo

Pasja e kësaj shtese do ta bëjë jetën tuaj më të lehtë pasi do të keni një udhëzues për zgjidhjen e problemeve tuaja normale të jetës në një vend. Ju nuk do të duhet të kërkoni gjëra të tilla në net ose YouTube; thjesht mund ta përdorni këtë shtesë për ndihmë. Mund të themi se Kodi jo vetëm që e bën streaming më të mirë në internet por gjithashtu po ofron lehtësi në jetën tonë të përditshme.

3. Modus Operandi

Modus Operandi është një shtesë e re e sporteve Kodi që ofron mundësi transmetimi për mundje, sporte luftarake, basketboll dhe gara. Kjo shtesë e Kodit mund të jetë një pjesëmarrës i ri në industri por me siguri ka shumë potencial.

MODUS-operandi-ri-Kodi-Addon

Përdoruesit mund të provojnë lidhjet e transmetimit të parashikuara për ngjarjen e tyre të dëshiruar sportive pasi ajo siguron lidhje të shumta streaming për një ngjarje të vetme. Nëse ndonjë prej lidhjeve të ofruara të rrjedhës nuk funksionon, atëherë përdoruesit mund të përdorin funksionin e kërkimit për të gjetur lidhje të reja. Shkarkoni dhe instaloni shtesa Modus Operandi Kodi nga Reparti iTzMe.

4. Shtesë Seren Kodi

Seren është një nga shtesat më të mira të Kodi për të gjitha fjalët e transmetimit që kanë një llogari të vërtetë të Debrid ose Trakt. Një shtesë e mahnitshme e Kodit që ka të gjithë filmat më të fundit në dispozicion pasi heq lidhjet nëpër faqet e përroit.

Kjo shtesë është në dispozicion në depo Nix porta dhe ju lehtë mund ta shkarkoni dhe instaloni atë nga atje. Ju mund t’i referoheni udhëzuesit tonë “Si të instaloni Seren Kodi Addon”, për të mësuar më shumë rreth kësaj shtesë.

seren new kodi addon

5. WatchNixTunes2

WatchNixTunes2 është një shtesë e re Kodi që ka të gjitha filmat më të fundit, shfaqjet televizive, karikaturat, përmbajtje anime dhe shumë më tepër. Kjo shtesë ka tituj të përmbajtjes kategorizuar mirë në seksione të ndryshme.

nixtoons kodi addon

Ndërfaqja e kësaj shtese është mjaft e thjeshtë dhe shtesa në vetvete është me madhësi shumë të vogël. Kjo është arsyeja pse instalimi dhe përdorimi i kësaj shtese nuk është aspak shqetësuese. Kjo shtesë është në dispozicion në Depo Doko.

6. Venom

Venom është një pirun i ri i shtesës legjendare Exodus Kodi, që ka një plan urbanistik të ngjashëm, por me cilësi të përmirësuar. Ka scrappers më të mirë dhe të azhurnuar që ofrojnë lidhje më të mira streaming. Më parë, ne kemi parë shumë pirunë të Eksodit në industri, por jo të gjithë kishin potencial për të siguruar përvojë cilësore.

venom kodi addon i ri

Venom nga ana tjetër, është një pirun i shkëlqyeshëm që funksionon mjaft mirë dhe nuk ofron lidhje të prishura të rrjedhjes. Ju mund të shkarkoni dhe instaloni shtesën Venom Kodi nga depoja e saj e përkushtuar Venom.

7. 13Clowns

13 shtesat e Clowns Kodi janë një shtesë për të gjitha shtesat Kodi për IPTV, Filma, shfaqje TV, video në YouTube, sporte etj. 13 kllounët së fundmi u sollën nga TVA dhe ai është rikthyer me një domen të ri por scrappers dhe streams më të mirë. 13 kllounët kanë Civitas Scrapers, të cilat janë një paketë e re nëse scrappers, shumë më mirë sesa skrapët e vjetër të lambda.

13-clowns-kodi

Actuallyshtë në fakt një pirun i shtesës Exodus Redux Kodi, por unë e kam provuar atë personalisht dhe kam kuptuar që është më mirë. Ajo ka një veçori të motorit të kërkimit, duke lejuar përdoruesit të kërkojnë titujt e përmbajtjeve të tyre të preferuar që nuk janë të pranishëm në bibliotekën e tij. Shtesa është në dispozicion për të shkarkuar dhe instaluar në depo 13 klloun.

8. Overeasy

Një tjetër pirun i Exodus Kodi, i lëshuar me disa azhurnime dhe tweaks për përmirësimin e përvojës. Shtë një shtesë e mirë Kodi për filmat streaming dhe shfaqjet televizive dhe ka disa mjete të dobishme Kodi gjithashtu.

shtesa e tepërt kodi

Kjo shtesë është në dispozicion në Magazinën Eggman.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic është një shtesë e re e muzikës Kodi që ofron të gjitha transmetimet më të fundit të muzikës në dispozicion në YouTube. Scrappers në Kodi Muzic shtesa tërheq lidhje nga YouTube, duke lejuar përdoruesit të kërkojnë dhe luajnë me një klik të vetëm. Jo vetëm kaq, përdoruesit gjithashtu mund të shikojnë videot dhe koncertet më të fundit muzikore.

shtese muzikore kodi

Ndërfaqja e kësaj shtese të re Kodi është shumë mirë e organizuar në kategori të ndryshme si Musicals dhe interpreton Live Stream Radio, koncerte muzikore, dokumentarë etj. Ju mund të shkarkoni dhe instaloni këtë shtesë shtesë të mahnitshme nga Kodi Depo e gishtërinjve të gjalpit.

10. KODZI

Kodzi është një shtesë shtesë e re dhe unike e Kodit që nuk do ta kishe imagjinuar kurrë. Ajo është zhvilluar në atë mënyrë që përdoruesit nuk do të duhet të kalojnë nëpër të gjitha hapat e gjatë të instalimit të një depoje. Kodzi lejon përdoruesit që thjesht të futin URL-në e lidhjes së burimit të depove në të dhe ajo do të tërheqë dhe instalojë vetë depon. Do të thotë, përdoruesit tani mund të pushojnë dhe instalojnë çdo depo Kodi pa pasur nevojë të ndjekin ndonjë udhëzues.

kodzi addon addi kodi

Me shtesën Kodzi, përdoruesit nuk do të duhet të mbledhin më menaxherin e tyre të skedarëve pasi kjo shtesë është sigurimi i kohës dhe përpjekjeve të fundit. Ju mund ta instaloni lehtësisht këtë shtesë nga Magazina e MrKodz.

11. Tempest

Mjaft nga të gjitha pirunët e Shtesës Exodus Kodi, kjo nga pirunët e shtesës popullore të Besëlidhjes Kodi e cila vetë ishte një pirun i Eksodit. Kjo fiasko e pirunëve mbi pirunë thjesht nuk merr fund dhe gjëja më e mirë është që pirunët zhvillohen më mirë se paraardhësit e tyre.

stuhi-kodi-add-on

Shtesa Tempest Kodi është një pirun i ri i shtesës Covenant Kodi, por me scrappers më të mirë dhe lidhje me cilësi të lartë streaming deri në cilësi 4K. Ndërfaqja megjithatë është e ngjashme me shtesën Covenant Kodi. Unë e kam provuar personalisht këtë shtesë dhe më besoni se funksionon jashtëzakonisht mirë. Mund ta provoni këtë shtesë duke e shkarkuar dhe instaluar atë nga Depo e Tempest.

12. Legjendat e hekurit në rrjet

A jeni tifoz i Futbollit Amerikan? Nëse po, atëherë kjo shtesë është sigurisht një trajtim për ju. Grid Iron Legends është një shtesë e dedikuar Kodi për sportin më të madh të Amerikës pasi mund të transmetosh ndeshje live, riprodhime, dokumentarë dhe shumë më tepër.

gridiron kodi addon

Jo vetëm kaq, ju gjithashtu mund të transmetoni ndarje të tjera të Kolegjit të Futbollit gjithashtu. Kjo shtesë e Kodi është në dispozicion në Depo e Universit Planet.

13. Fati

Destiny është një shtesë e Kodi që siguron transmetime për pothuajse gjithçka që një përdorues dëshiron të shikojë në Kodi. Përdoruesit mund të shikojnë filma, shfaqje TV, Përmbajtje për fëmijë, sport live dhe shumë më tepër përmes kësaj shtese. Një tjetër gjë e shkëlqyeshme në lidhje me shtesën Destiny Kodi është se ajo ka përditësuar Acestream, duke lejuar përdoruesit të shijojnë argëtim me lidhje të lartë të rrjedhës.

Shtesa Destiny-Addon-Kodi

Një nga veçoritë më të mëdha të reja që do të gjeni në Shtesën Destiny Kodi është e streaming Torrent, e cila funksionon pa pasur nevojë për ndonjë përfaqësues ose VPN. Kjo shtesë është në dispozicion në Depo e Eggmanit dhe mund ta shkarkoni dhe instaloni nga atje.

përfundim

Shtesat e reja të Kodit vazhdojnë të lëshohen dita ditës ndërsa komuniteti Kodi po zhvillohet me një ritëm të madh. Përdoruesit pëlqejnë të provojnë diçka më të mirë dhe të re që mund të përmirësojë përvojën e tyre ose që mund t’u sigurojë atyre argëtim më të mirë. Sidoqoftë, një gjë për të kuptuar këtu është që shtesa të reja Kodi lëshojnë, por nga ana tjetër, shumë shtesa Kodi vdesin kohë pas kohe. Këto shtesa të reja të Kodi marrin vendin e atyre shtesave të rënë nga Kodi dhe cikli vazhdon.

Shtesat Kodi që përmenden në këtë udhëzues janë të gjitha shtesat jozyrtare të Kodi. Këto shtesë të reja të Kodi janë të lira për t’u instaluar dhe transmetuar dhe natyra e tillë e transmetimit konsiderohet e paligjshme në shumë rajone. Prandaj, unë ju rekomandoj të zgjidhni një VPN të besueshëm për Kodi që mund t’ju ndihmojë të anashkaloni kufizimet e gjeografisë dhe t’ju ndihmojë të mbani anonimatin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map