29 Skins më të mira Kodi për Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16) Versione

Whatfarë është lëkura Kodi?

Kodi Skin ndryshon mënyrën se si duket Kodi juaj. Lëkurat e Kodit i japin Kodi-it tuaj një pamje të re dhe të ndjeheni ku mund të ndryshoni ngjyrat, temat, pozicionin e menusë dhe kështu ditë të parë duke përdorur një Kodi Skin të ri. Me pak fjalë, duke përdorur Kodi Skin ju mund të sillni një shkëndijë të re në versionin tuaj Kodi me ngjyra të gazuar dhe një sasi të jashtëzakonshme opsionesh të personalizueshme.


Në këtë udhëzues, ne ju ofrojmë një përvojë të Kodit Skins të ndryshme që janë në dispozicion për secilën nga pajisja juaj.

Aeon Nox është Lëkura më e mirë në Kodi për Mars 2019 Sipas rezultateve të Anketës KodiVPN

kodi më i mirë i lëkurës për shkurt 2018

Skins më të mira Kodi Për Mars 2019

Yeardo vit Kodi mbushet me Skina të reja që marrin përsipër botën Kodi. Disa nga Kodet më të mira Kodi 2018 janë renditur më poshtë:

 1. Aeon Nox
 2. Zephyr Arktik
 3. titan
 4. Nova Glass e Zezë
 5. i kulluar
 6. Aeon MQ5
 7. qelibar
 8. Back Row (Shkarkoni Mbrapa Rreshtit http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Xperience 1080

29 Skins më të mira Kodi Krypton Versioni 17 ose më i Lartë

1. Aeon Nox

aeon nox është lëkura më e mirë kodi për versionin krypton 17 ose më të lartë

Aeon Nox kryeson listën në Kodet tona më të mira Kodi për vitin 2017. Arsyeja kryesore është gamë e gjerë e cilësimeve të personalizuara që mund të kryeni, duke përfshirë ngjyrat, temën e lëkurës dhe madje edhe shkronjat. Ndryshimi i pamjes kryesore të menusë është ajo që tërheq për shumicën e përdoruesve të Kodi në Kodin Skin. Kjo është ndoshta lëkura më e mirë për përdoruesit e rinj dhe me përvojë të Kodi.

2. Nova Glass e Zezë

xhami e zeze nova kodi lekure

Kur ju shikoni në Kodi Skin Zi Black Glass Nova, do t’ju kujtonte Windows Vista për shkak të dritareve të saj xhami. Do të gjeni që ekzistojnë dy mënyra në dispozicion, d.m.th. mënyra e Black Glass ku tema Kodi shndërrohet në gotë të zezë. Modaliteti i dytë quhet moda e qelqit të Zi të Zi ku pllakat janë shumë më të vogla.

3. Kutia

Kodi kodi i kutisë

Kutia Kodi Skin ka një larmi menunë kryesore të personalizueshme, nën menutë dhe shumë pajisje të ndryshme për përzgjedhje. Ai më tej ndryshon thekse ngjyrash të Ski Kodi gjë që e bën temën edhe më tërheqëse. Kjo lëkurë mund të përdoret në shumë pajisje sepse siguron gjithashtu mbështetje në prekje. Anshtë një Kodi Skin i përparuar dhe ka shumë të ngjarë që mund ta gjeni në këtë kategori.

4. Omni

lëkure omni kodi

Në shumë raste, tipari i vërtetë për çdo produkt ose shërbim fshihet pas emrit të tij. Në mënyrë të ngjashme, tipari kryesor i kësaj Kodi Skin kryesisht mbështetet në menutë e tij të gjithëpranishëm. Sidoqoftë, në fillim mund të gjeni një ngjashmëri të kundërt me Skin Mimic Kodi. Sidoqoftë, ai nuk ka shumë mundësi opsionesh të personalizuara sesa ka për Mimic. Menyja dhe nënmenyja e saj kryesore mund të jenë të arritshme nga çdo dritare që është një veçori e re e shtuar.

5. Pellucid

Lëkura e pelusit Kodi

Pellucid është një lëkurë e thjeshtë, por një elegante Kodi. Menuja Kodi Home e kësaj lëkure ka posterë të vendosur në fund të ekranit dhe zbehet me një animacion. Për njerëzit që shpesh përdorin Kodi me qëllim të shikimit të kanaleve të drejtpërdrejta IPTV Kodi duhet ta provojnë këtë lëkurë pasi do ta gjeni më argëtuese. Përdoruesit e Kodi Jarvis duhet të presin sepse Pellucid është i disponueshëm vetëm në Kodi Krypton.

6. Uniteti

uniteti-Kodi-lëkurë

Uniteti Kodi i afërm është disi i njëjtë me lëkurën e Confluence Kodi përveç mediave të tij të ndërfaqes. Ajo ka një menu shumë të thjeshtë horizontale, por gjithsesi duket e shkëlqyeshme për shkak të posterave të filmit që shfaqen në ekranin fillestar. Përdoruesit që preferojnë të kenë një lëkurë shumë të mirë; kjo rekomandohet shumë për ta. Lëkura përdoret për të përmirësuar ndërfaqen e përgjithshme të Kodi dhe kjo lëkurë ka ndërmarrë një hap më tej në sigurimin e një lehtësie edhe me të.

Kodet më të mira të Kodi Leia Versioni 18 Beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 është lëkura më e mirë kodi Leia për versionin 18 beta

Ka vetëm disa Ski Kodi që shkon mirë me Kodi Leia dhe Aeon MQ5 është njëri prej tyre. Kodi Leia është ende në versionin e saj Beta dhe po kalon me eksperimente të ndryshme, por Aeon MQ5 është një Kodi Skin i thjeshtë që do të shkojë në mënyrë të përsosur mirë qoftë me versionin e ri, as me versionin e fundit. Ka kompetenca për të modifikuar secilën pjesë të lëkurës, kjo është arsyeja pse është një Kodi Skin i detajuar pasi mund të bëni shumë ndryshime.

8. Rrjet

grid-Kodi-lëkurë

Nuk janë shumë lëkurat e Kodit që funksionojnë në Kodi Leia Alpha 1 pasi është një version i ri dhe nuk është bërë shumë zhvillim për të. Sidoqoftë, lëkura e Grid Kodi është një nga lëkura më e mirë Kodi për stilimin e ndërfaqes së Kodi Leia 18 dhe përmirësimin e pamjes së saj. Ajo ka një ndërfaqe përdoruesi shumë tërheqëse dhe të stilit të lartë që e bën përvojën Kodi shumë më tërheqëse. Pavarësisht se kanë një numër të kufizuar karakteristikash, zhvilluesit e Grid kanë punuar mirë në cilësinë e funksionalitetit të tij sesa numrin e karakteristikave të tij.

9. i shpejtë

Lëkura kodi më e shpejtë

Shpesh thuhet se kjo Lëkurë Kodi është shpesh versioni i plotë i lëkurës që do të gjeni ndonjëherë. Karakteristika që e bën atë kaq të plotë është gamë e gjerë e tij e opsionit të konfigurimit të sporteve që janë përhapur në ekranin tuaj, por ju nuk do t’i gjeni këto opsione të rrënuara. Isshtë ndër më të vjetrat në dispozicion të Kodi Skin dhe shkon mirë me pothuajse çdo version të Kodi.

10. Përqendrohuni

ReFocus kodi lëkurës

Kjo Kodi Skin shpesh bën zgjedhjen më të mirë për përdoruesit e Kodi që po përdorin Kodi në ekranin e prekjes ose në telefonat e tyre të mençur. Për më tepër, ju mban të azhurnuar në lidhje me shfaqjet TV dhe filmat që keni shikuar aktualisht, dhe në bazë të atyre përmbajtjeve mediatike, do t’ju ofrojë rekomandime të ngjashme.

11. Eminiteti

Lëkura kodi e eminencës

Eminenca ka një ndërfaqe të thjeshtë përdoruesi, por në të njëjtën kohë do të gjeni shumë ikona të vogla të vendosura në fund të ekranit. Megjithëse lëkura mund të mos jetë aq e personalizueshme sa të tjerët, por është e shpejtë sa vetëtima. Ajo gjithashtu funksionon shumë më e butë se çdo lëkurë tjetër dhe rekomandohet për përdoruesit që mbushin Kodin e tyre me shumë shtesa kodi.

12. FTV

FTV-Kodi-lëkurë

A e keni imagjinuar ndonjëherë të integroni Kodi dhe Amazon Fire TV, jo? Po, atëherë provoni prekjen e ndërfaqes së përdoruesve të Fire TV në Kodi Leia 18 tani me FTV Kodi Skin që ofron pamjen dhe ndjenjën e Zjarrit TV në Kodi. Lëkura është në dispozicion në depon zyrtare të Kodit shtesë dhe për këtë arsye nuk kërkohet shkarkim i tepërt.

Skins më të mirë të Kodi Jarvis Versioni 16 ose më poshtë

13. Kroma

kroma është lëkura më e mirë kodi për versionin 16 jarvis ose më poshtë

Chroma Kodi Skin rregullon ngjyrat e temës së saj sipas elementeve që janë të pranishëm në ekran. Disa lëkurë Kodi përdor të njëjtat transparenca në sfondin e tij, si rezultat disa nga elementët nuk janë qartë vizualë. Chroma, pra rregullon ngjyrat e sfondit dhe gjithashtu është qetësues për sytë tuaj.

14. KOVER

Lëkura kodi Kover

KOver Kodi Skin është lëkurë e personalizuar plotësisht që lejon përdoruesit e Kodi të bëjnë lëkurën e tyre sipas dëshirës së tyre. Mund të mos konsiderohet një lëkurë e preferuar për përdoruesit e Kodit, pasi shumë prej tyre dëshirojnë të shikojnë media duke shmangur telashet. Sidoqoftë, ia vlen plotësisht ta përdorni këtë Skin Kodi.

15. Mimic

Mimic lëkurën kodi

Mimic është në dispozicion pothuajse në çdo pajisje, e cila ka peshë më të lehtë dhe është e shpejtë në transmetim. Ajo ka një veçori shtesë që ju lejon të rregulloni disa nga ngjyrat dhe të redaktoni faqen kryesore duke përdorur artin e tifozëve. Ndër karakteristikat e saj të shumta, Mimic Skin ka një mbështetje të integruar për pajisjet e ekranit me prekje.

16. Eunique

Lëkura kodi Eunique

Siç sugjeron emri, Eunique u jep një përvojë unike përdoruesve të Kodi, duke përfshirë ngjyrat e ndritshme dhe përmbajtjen lehtësisht të arritshme të mediave. Ka pothuajse gjithçka të pranishme në Kodi Home që e bën atë një ndërfaqe të thjeshtë të përdoruesit.

17. Transparenca

Lëkura kodi e transparencës

Transparenca është një lëkurë e artit tifoz, që do të thotë se mund të personalizohet sipas dëshirës së përdoruesve të Kodi. Ai mbështet çdo tipar të ri që Kodi Jarvis ofron dhe shumë i thjeshtë për tu përshtatur. Përdoruesit e rinj Kodi Jarvis të cilët nuk janë të njohur me Kodin Skins gjithashtu mund të përdorin Transparenca Kodi Skin.

Skins më të mira Kodi për Amazon Fire Stick / TV Fire

18. Zephyr Arktik

Arctic Zephyr është lëkura më e mirë kodi për amazon firetv dhe firestick

Arctic Zephyr është pajisja më e mirë Kodi Skin për pajisjen Fire Stick dhe TV Fire sepse ju ofron shumë informacione në një ekran kaq të vogël. Ka variante të ndryshme, variante më të lehta dhe më të errëta. Edhe pse nuk ofron një opsion të pajisjes me prekje, por kurrë nuk arrin të argëtojë përdoruesit e Firestick me modifikimin dhe personalizimin e tij të detajuar.

19. Mjegullnajë

Lëkura kodi e mjegullnajave

Mjegullnaja është Skini i Kodit që u ndërtua kryesisht për Smart TV pasi ka një mbështetje në prekje. Qendra muzikore është ajo që e bën këtë Lëkurë të dallohet sepse do të sigurojë të gjitha opsionet e rastësishme dhe të rekomanduara për shijen tuaj të muzikës. Më tej ofron mundësi të personalizuara të afta për pajisjen tuaj Firestick.

20. Xperience 1080

Xperience 1080 lëkurë kodi

Kjo Kodi Skin është krijuar për shikim në HD. Nga ndër shtesat më të mira Kodi që keni instaluar në pajisjen tuaj Kodi, ai do të mbledhë të gjitha lidhjet e shikimit HD dhe do t’ju prezantojë në Kodi Home tuaj. Shtë gjithashtu një lëkurë shumë e lehtë që do të bëjë që të gjitha shtesat tuaja të bëhen më të lehta.

Skins më të mira Kodi për Pajisjet iOS / Mac

21. SiO2

Sio2 është lëkura më e mirë kodi për pajisjet iOS / Mac

Kjo Kodi Skin është kopje e saktë e ndërfaqes Apple TV dhe kjo është arsyeja pse i përshtatet më së miri për iOS. Më tej, ai ofron një funksionalitet të ngjashëm sepse zhvilluesit e tij kanë siguruar që duhet të ketë disa sasi klikimesh midis përmbajtjes që dëshironi të shikoni. Nuk kërkon pothuajse asnjë kohë të shikosh përmbajtjen tënde të preferuar në Kodi. Mund të mos ketë shumë personalizime për të ofruar, por është bërë për ta bërë më të lehtë përdorimin për përdoruesit e Kodi.

22. AppTV

Lëkura Apptv kodi

AppTV është një tjetër Kodi Skin i rekomanduar për përdoruesit e Apple i cili është krijuar posaçërisht duke marrë parasysh përdorimin e nevojave të veçanta të përdoruesit. Edhe stili i ikonave dhe paraqitja e tij është e ngjashme me GUI të Apple TV. Karakteristika që mahnit çdo përdorues të Kodi është ndërfaqja e saj e shpejtë. Më tej mund të përshtatet sipas dëshirës së përdoruesve të Apple.

23. Ace

Ace kodi lëkura

Ace është një Kodi Skin i gjithanshëm që është gjithashtu i përshtatshëm për Apple iOS. Edhe pse mund të mbështesë tipare të personalizueshme, por e sigurt është një zhgënjim për faktin se nuk e mbështet TV live. Sidoqoftë, është një Kodi Skin i pasur dhe është gjithashtu një nga më të shpejtë.

Skins më të mira Kodi për pajisjet Android

Para se të vendosni Skins në kodin tuaj, do t’ju duhet të vendosni kodin në android. Me instalimin e Kodi në android ju do të ekspozoheni në shumë përmbajtje transmetuese me lehtësinë e disa klikimeve.

24. Përfshirja

Konkluzioni është lëkura më e mirë kodi për pajisjet android

Zgjatja mund të jetë lëkura e paracaktuar për Kodi por është e sigurt që është lëkura e preferuar e Kodi kur bëhet fjalë për pajisjet tuaja Android. Konflikti është arsyeja pse shumë njerëz ende e duan Kodi Jarvis dhe kjo është për shkak të ndërfaqes së tij të thjeshtë, por efektive.

25. Titan

Lëkura e Titan kodi

Lëkura e Titan Kodi është plot ngjyra, megjithatë është informuese. Duke marrë parasysh skedarët e mediave, ai ofron një skicë të detajuar të përmbajtjes së transmetimit. Prandaj, ju lejon të zgjidhni një film ose shfaqje televizive sipas interesit tuaj. Shtë e përkryer për pajisjet Android për shkak të ndërfaqes së tij të thjeshtë të përdoruesit.

26. Titani

Lëkura kodi titaniumi

Titani nuk është Kodi Skin më i ri por sigurisht që funksionon në çdo pajisje Android. Ajo funksionon për çdo shtesa video, shtesa programi dhe shtesa muzikore. Ju sjell një përvojë të shkëlqyeshme kur bëhet fjalë për transmetimin e videos dhe muzikës.

Lëkurat më të mira të Kodit për kutitë televizive

27. Amber

Amber është lëkura më e mirë kodi për transmetimin e kutive televizive

Amber sigurisht nuk është i ndryshëm nga Estuary Kodi Krypton Skin, i cili është lëkura e paracaktuar për Kodi Krypton. Sidoqoftë, pas instalimit të Amber në kutitë tuaja Kodi, do të vini re shumë shpejt një efekt më të lehtë. Një tjetër tipar që do të dëshirojë të dashurohet në Amber është ndërfaqja e tij dhe zgjedhja e ngjyrave që janë qetësuese për sytë.

28. Lëkura e siguresave Neue

Lëkura e siguresave Neue kodi

Fuse Neue Kodi Skin është për të gjithë fanatikët e filmit, i cili ka aftësinë të paraqesë skedarët tuaj të mediave në një mënyrë elegante. Nuk do t’ju prezantojë me shumë mundësi të personalizueshme, por ende është shumë më mirë se lëkura e paracaktuar e Estuary Kodi Krypton. Rekomandohet shumë për shkak të thjeshtësisë së saj.

29. Rreshti i pasmë

Mbrapa lekures kodin e rreshtit

Në vështrimin e parë mund të ndjeheni se ndërfaqja pak a shumë e ngjashme me iOS dhe OS X, por është e sigurt që është në dispozicion për të gjitha kutitë e transmetimit. Përdoruesit më të mirë të Kodi Boxes mund ta shohin këtë Lëkurë unik për shkak të përvojës së tij në kinema në shtëpi.

30. Maksimalizmi

maximinimalism-Kodi-lëkurë

Për përdoruesit e Kodi që dëshirojnë të rregullojnë ndërfaqen e tyre të përdoruesit, por duan ta mbajnë atë të thjeshtë dhe pa telashe, kjo lëkurë është një provë e domosdoshme për ta. Maksimalizmi është një lëkurë me madhësi të lehtë dhe të lëmuar që ofron një pult të lehtë për t’u përdorur për përdoruesit. Maximinimalism lëkura e Kodi është rekomanduar shumë nga shumë përdorues të Kodi dhe ne ua sugjerojmë atë të gjithë përdoruesve sepse është një opsion i mirë.

Shqyrtime më të mira për Kodin Skins

rishikimi më i mirë i lëkurave të kodit

Para përdorimit të Arctic Zephyr, MQ Kodi Ski ishin të njohur në mesin e përdoruesve të Kodi. Sidoqoftë, pasi përdorën Arctic Zephyr, ata patën një përvojë të mrekullueshme që i linte të ngjiteshin me Kodin Skin të veçantë. Ai apelon për shumë përdorues të Kodi dhe është e qartë se Arctic është shumë më superior se MQ Skins.

rishikim i mëparshëm i lëkurave më të mira kodi

Titan Kodi Skin është gjithashtu një lëkurë e preferuar nga shumë përdorues të Kodi dhe arsyeja është ndërfaqja e saj në stilin Netflix. Netflix ka një ndërfaqe të qetë ku mund të shihni një listë të filmave dhe shfaqjeve televizive përpara ekranit tuaj.

Si të ndryshoni lëkurat e Kodit

Për të ndryshuar Ski Kodi, duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. hapur Kodi > Shko tek Cilësimet (ikonë në formë ingranazhi) > Klikoni mbi Cilësimet e ndërfaqes.
 2. Në menunë e majtë, klikoni mbi lëkurë > Tani në anën e djathtë zgjidhni lëkurë opsione nën Shiko DHE ndjej kategori.
 3. Do të shfaqet një kuti me dy mundësi d.m.th.. Estouchy dhe grykëderdhje e gjerë. Këto janë dy Skins Kodi të paracaktuar. Për të marrë më shumë Kodi Skins klikoni në Të merrni më shumë opsion në të djathtë.
 4. Klikoni mbi cilindo lëkurë që ju pëlqen dhe do të ndryshojë.

Cili është ndryshimi midis lëkurave dhe ndërtesave?

Kodi Builds janë një koleksion i shtesave, ndërsa një lëkurë Kodi ndryshon ndërfaqen dhe paraqitjen e softuerit Kodi. Shtesa të ndryshme instalohen automatikisht në kutinë tuaj Kodi kur instaloni një Kodi Build.

Kodi Skins ndryshon menunë, tapetin e Kodit dhe temat e Kodi të cilat do të jetë e pamundur të njihen nëse është softueri juaj i vjetër i Kodi. Nëse doni të ndryshoni se si duket Kodi, më mirë merrni Kodi Skin. Sidoqoftë, nëse doni depo të reja më të mira kodi duhet të merrni vetë një Kodi Build.

Duke e mbështetur gjithçka

Kodi Skin i jep Kodit tuaj një pamje krejtësisht të re me të gjitha temat e reja, ngjyrat e gjalla dhe vendosjet e mahnitshme të menusë. Kjo e bën Kodin tuaj lehtësisht të arritshëm duke sjellë përmbajtjen tuaj të mediave në Kodi Home. Në këtë udhëzues, ne sqaruam secilën nga Kodi Skin më të mirë të listuar në detaje për përdoruesit e Kodi për të shijuar përvojën më të mirë të transmetimit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map