Debrid i vërtetë për Kodi | Shërbimi më i mirë për rregullimin e çështjeve të buferimit të Kodit

real-debrid_kodi


Shënim: Real Debrid për Kodi mund të kërkojë që të lidheni me një VPN për t’i rregulluar ato. Meqenëse Black Friday po afron, ju mund të merrni zbritje të shkëlqyera me marrëveshjet tona të VPN të Black Friday.

Real Debrid Kodi është diçka që duhet të vlerësohet nga çdo përdorues i Kodi për ofrimin e përvojës lehtësuese buffering dhe transmetimeve me cilësi të lartë për çdo përmbajtje.

Në ditët e sotme, përdoruesit e Kodi përballen me shumë probleme bufferuese dhe cilësore të transmetimit ndërsa përdorin shtesa Kodi. Kjo ndodh sepse scrappers me shtesa nuk arrijnë të ofrojnë prurje me cilësi të lartë.

Shtesat Kodi të palëve të treta ofrojnë lidhje me streaming që kanë një bandë të kufizuar, gjë që ndikon në cilësinë dhe shpejtësinë e tyre. Jo vetëm kaq, titujt e përmbajtjes të ofruara nga këta ofrues janë gjithashtu të kufizuara, kjo është arsyeja pse përdoruesit nuk janë në gjendje të gjejnë linqe transmetimi për çdo film apo shfaqje televizive.

Farë është Debrid i vërtetë?

Real Debrid është një shërbim unik që u siguron përdoruesve hoste skedarësh të nivelit të lartë në internet për të përmirësuar përvojën e përdoruesve të Kodi.

Skedari pret që Real Debrid të sigurojë qasje të serverëve me shpejtësi të lartë pa asnjë kufizim të bandës dhe nuk ka ndërhyrje në ngarkimin dhe shkarkimin nga këta serverë.

Kjo është arsyeja pse të paturit e Real Debrid përmirëson përvojën e transmetimit dhe heq çështjet buffering.

Deshtë e lirë falas e vërtetë?

Ju mund të keni dëgjuar frazën; Gjërat më të mira në jetë nuk janë të lira!

Kjo është plotësisht e drejtë.

Debrid Real është me të vërtetë një mjet i shkëlqyeshëm për transmetuesit në internet por është një shërbim me pagesë. Ju mund të zgjidhni nga katër pako që janë në dispozicion, me vlefshmëri prej 15 ditësh deri në 6 muaj.

Ju gjithashtu mund të keni një llogari provë por do të keni mundësi të hyni vetëm në llogarinë e provës për gjashtë orë; nga 6:00 e mëngjesit deri në ora 12:00.

Prmimet reale të mbeturinave dhe anëtarësia Premium

Real Debrid ofron katër plane paketash të ndryshme që variojnë nga 3 EUR (15 ditë) deri në 16 EUR (180 ditë).

real-debrid-çmimi

Këto pako janë në dispozicion në Uebfaqen Zyrtare të Real Debrid në Seksionin e Ofertave Premium.

Si të vendosni një llogari të vërtetë të mbeturinave në internet?

Në rast se nuk keni një llogari të vërtetë të mbeturinave, shkoni në faqen e internetit të Real Debrid dhe klikoni në Regjistrohu nga këndi i sipërm i djathtë.

Si të vendosni një llogari të vërtetë të mbeturinave në internet

Një formë e regjistrimit do të shfaqet pasi të klikoni në skedë. Plotësoni formularin me detajet tuaja dhe klikoni Regjistrohu.

si të regjistroheni kodi të vërtetë të mbeturinave

Pasi të keni përfunduar regjistrimin, aktivizoni llogarinë tuaj duke hapur kutinë tuaj të postës elektronike dhe duke klikuar në lidhjen e aktivizimit të dhënë në mesazhin nga Real Debrid.

Pasi të keni aktivizuar lidhjen tuaj, mund të futeni lehtë në llogari nga faqja fillestare e Real Debrid duke futur emrin tuaj dhe fjalëkalimin tuaj.

A është e sigurt vërtet e pastër pa një VPN?

Ndërsa vihet në lëvizje në internet, privatësia është një çështje me përparësi të lartë sepse sasia e paketave të të dhënave që janë ngarkuar dhe shkarkuar gjatë procesit të transmetimit mund të rrezikojë sigurinë tuaj.

Shumë njerëz besojnë se transmetimi me përdorimin e Real Debrid do të ishte i sigurt dhe ata nuk do të bien pre e ndonjë spiunimi, përpjekje hakmarrjeje ose malware..

Kjo është arsyeja pse unë gjithmonë rekomandoj përdoruesit të përdorin një VPN për Kodi sepse siguria në internet duhet të jetë përparësia e parë e çdo netizen.

Përdoruesit mendojnë se Real Debrid është një lloj protokolli që do të ndërronte trafikun e tyre përmes tij, që është një koncept i gabuar.

Debrid i vërtetë është vetëm një nxitës shumëkatësësh që siguron programe të skedarëve dhe rrit shpejtësinë e buffering.

Përdorimi i një VPN është shumë e rëndësishme me shërbimin e Real Debrid sepse keni mundësinë për të hyrë në më shumë serverë dhe lidhje streaming, pasi do të anashkalojë edhe kufizimet gjeo.

Si të instaloni / vendosni Debrid Real në Kodi 18 Leia dhe 17.6 Krypton

 1. Hap Kodin. si të instaloni mbeturinat e vërteta në kodi
 2. Klikoni mbi Cilësimet.si të vendosni mbeturinat e vërteta në kodi krypton 17.6
 3. Do të hapet një dritare e re, Klikoni mbi Cilësimet e sistemit.si të konfiguroni kodi me mbeturinat e vërteta
 4. Shkoni poshtë në listë dhe klikoni në i përparuar.zgjidhës i vërtetë i urinës për të rregulluar çështjet buffering
 5. Tani rri pezull Add-ons.si të instaloni mbeturina të vërteta në kodi jarvis
 6. Klikoni mbi Menaxhoni varësitë.aktivizoni shtesën e vërtetë kodike të çrregullt
 7. Shkoni poshtë në listë dhe klikoni në Zgjidhës URL.hyrje e vërtetë e kodit
 8. Kliko Konfiguro.url vërtetë në faqen e internetit të mbeturinave
 9. Tani rri pezull mbi Zgjidhje universale alternativë.mbeturinat e vërteta rregullojnë kodin e cilësisë së rrjedhës
 10. Klikoni mbi Prioriteti setj 90 pastaj klikoni Done.mundësojnë mbeturina të vërteta në kodi
 11. Tani klikoni Ne rregull për të mbyllur kutinë e dialogut.

Shtesa Kodi që Supports Debrid Real

Si të aktivizoni kodin e vërtetë të mbeturinave

 1. hapur Kodi dhe klikoni në Cilësimet
 2. Klikoni në Cilësimet e sistemit
 3. Klikoni në Add-ons skedar dhe kliko Menaxho Dependencies.
 4. Do të hapet një dritare e re me listë, lëvizni poshtë listës dhe klikoni në Zgjidhës URL.
 5. Kliko Konfiguro dhe lëvizni poshtë listës derisa të shihni Debrid i vërtetë.
 6. kunj enabled nën Debrid i vërtetë
 7. Tani klikoni në opsionin: (re) Autorizoj im llogari.
 8. Tani do të shfaqet një kuti dialogu, duke shfaqur një URL të faqes në internet dhe një kod. Do të ketë një kohëmatës që funksionon gjithashtu.
 9. Hapni shfletuesin në veprën tuaj dhe shkoni te “https: //real-debrid.com/device” > Hyni në llogarinë tuaj> Hyni në kod shfaqet në kutinë e dialogut > Kliko vazhdoj.
 10. Llogaria juaj do të autorizohet dhe do të shihni një njoftim.

Si të vendosni mbeturina të vërteta në Kodi 16 Jarvis

 1. hapur Kodi Jarvis në pajisjen tuaj.
 2. Kliko SISTEMI > Shko tek Add-ons > Kliko sistem.
 3. Klikoni mbi Dependencies
 4. Klikoni mbi Zgjidhës URL > Kliko Konfiguro > zgjedh Zgjidhje universale.
 5. Shkoni poshtë për në Real-Debrid dhe klikoni prioritet.
 6. i vendosur prioritet90 > Kliko Done.
 7. Kliko Ne rregull (Mos e mbyllni kutinë e dialogut pa klikuar Ok përndryshe të gjitha ndryshimet e bëra do të humbasin).
 8. Tani, klikoni Konfiguro përsëri dhe klikoni Zgjidhje universale.
 9. Shkoni poshtë në listë dhe gjeni Real-Debrid > Klikoni në (Re) Autorizoni llogarinë time alternativë > Do të shfaqet një kuti dialogu me kod.
 10. Shkoni në https://real-debrid.com/device nga shfletuesi juaj dhe identifikohuni në llogarinë tuaj. Pas regjistrimit, futni kodin dhe klikoni Vazhdo.

Shtesa Kodi që Supports Debrid Real

Jo çdo shtesë e Kodi mbështet integrimin e Real Debrid. Këtu janë disa shtesa Kodi që mbështesin integrimin e Real Debrid:

 1. Aliunde
 2. Atriox
 3. marrëveshje
 4. larfim në masë
 5. Gurzil
 6. inkursion
 7. marrëzi
 8. rebel
 9. Përleshja e përbindëshit
 10. MorePower * (brenda Wolf-Pack)
 11. Oculus
 12. Overwatch
 13. epërsi
 14. Dragoit magjik
 15. Uran

Kodi i Dibrës së Vërtetë Pyetjet e bëra më shpesh

Unë vazhdoj të duhet të autorizoj përsëri llogarinë time me Real Debrid.

Nëse duhet të ri-autorizoni llogarinë tuaj sa herë që hapni Kodi, atëherë duhet të pastroni cache. Gjithashtu, sigurohuni që ta keni autorizuar llogarinë tuaj përmes Universal Resolvers.

Edhe pas regjistrimit me Real Debrid, ajo ende nuk do të ketë më shumë ofrues për filma.

Kjo ndodh për shumë përdorues sepse nuk janë të sigurt nëse shtesa që ata përdorin mbështet Real Debrid apo jo. Së pari, sigurohuni që shtesa juaj mbështet Real Debrid dhe ju keni autorizuar llogarinë tuaj të Real Debrid siç duhet përmes Zgjidhjeve Universale.

Disa shtesa kanë filluar të zhvendosen edhe në ResolverURL, kështu që përpiquni të autorizoni gjithashtu.

Shqyrtime të Debridit Kodi Reddit

Real Debrid ka qenë një ndërrues lojë për përdoruesit e Kodi sepse e bëri transmetimin shumë më argëtues për ta. Përdoruesit tani kanë qasje në linqe transmetimi HD përmes shtesave të ndryshme Kodi vetëm për shkak të Real Debrid.

Këtu janë disa tema të ndara nga përdoruesit e Reddit, duke vlerësuar shërbimin:

Koment nga diskutimi Komenti i Toxxicpickles nga diskutimi "[Pyetje] Cilat janë mendimet e ndershme të djemve tuaj për Real Debrid?".

Ky përdorues ka përdorur shtesën Exodus Kodi me Real Debrid dhe rezultatet janë shpjeguese edhe pse fjalët e tij. Jo të gjitha shtesat Kodi mbështesin Debrid të vërtetë, por ato që pëlqejnë shtesën Exodus Kodi, e marrin përvojën e transmetimit në lartësi të reja.

Komenti nga diskutimi komenti i vinnie12341234 nga diskutimi "[Pyetje] Cilat janë mendimet e ndershme të djemve tuaj për Real Debrid?".

Njerëzit në Kanada e duan Real Debrid dhe kjo fillesë është një provë e gjallë. Ky përdorues ka të drejtë pasi ankesat kanë ardhur së fundmi por shumica e tyre janë nga noobs të cilët nuk janë në dijeni të faktit themelor që Real Debrid s nuk mbështetet nga çdo shtesë e Kodit.

përfundim

Real Debrid punon si katalizator, duke rritur shpejtësinë dhe cilësinë e filmave dhe shfaqjeve televizive që transmetojnë në Kodi përmes shtesave të ndryshme të Kodi. Shtë një shërbim i mahnitshëm për përdoruesit, duke siguruar përvojën më të mirë të transmetimit që një përdorues mund ta marrë ndonjëherë dhe gjithashtu pastron cache në Kodi.

Themimi i planeve të paketave Real Debrid është i arsyeshëm dhe gjëja më e mirë është që përdoruesit gjithashtu mund të përfitojnë nga një paketë provuese për të parë se sa i madh është ky shërbim.

Sidoqoftë, mendimi i gabuar që kërkohet një shërbim VPN me Real Debrid, duhet të rrëzohet dhe përdoruesit duhet të edukohen më shumë për këtë temë.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map