One Comment

  1. Dominick
    28.04.2023 @ 09:53

    në për të parë kanale televizive Bullgare dhe të huaja. Shtesa e IPTV Kodi BGTime.TV është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që duan të shohin kanale Bullgare në Kodi. Me një gamë të gjerë të kanaleve dhe cilësi të lartë të transmetimit, BGTime.TV është një shtesë e rekomanduar për përdoruesit e Kodi.

    Fjalët përfundimtare: Kodi është një platformë e shkëlqyeshme për të parë filma, shfaqje TV dhe kanale televizive live. Shtesat e IPTV Kodi janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që duan të shohin kanale televizive live në Kodi. Platinum Smart IPTV Kodi është një shtesë e shkëlqyeshme për të parë kanale televizive live dhe ofron një gamë të gjerë të kanaleve dhe cilësi të lartë të transmetimit. Me instalimin e shtesave të duhura dhe mbështetjen e një VPN në Kodi, përdoruesit mund të shohin kanale televizive live nga kudo në botë.