One Comment

 1. Reece
  28.04.2023 @ 09:53

  As an AI language model, I do not have a native language, but I can provide a translation of the text in Albanian:

  Shtesa Magic Dragon Kodi mori disa nga emrat më të njohur në treg si addon Pyramid Kodi dhe Dogs Bollocks. Këto shtesa dikur ishin dominuese të shtesave të Kodi për transmetimin argëtues në komunitet. Magic Dragon është një zgjedhje përfundimtare për të shikuar Filma, Sport, shfaqje TV dhe shumë më tepër në cilësi HD. Ndiqni udhëzuesin tonë për të parë se si të instaloni Magic Dragon në Kodi. Dhe nëse ballafaqoheni me probleme buffering ose dëshironi të keni një transmetim me cilësi të lartë me Magic Dragon, atëherë përdorimi i Real Debrid në Kodi është zgjidhja përfundimtare.

  Magazina Magjike Kodi Addon

  Magic Dragon mund të shkarkohet nga Repository Supremacy. Kjo shtesë nuk është e disponueshme në ndonjë depo tjetër.

  Si të instaloni Dragon Magic në Kodi Krypton Version 17.6 ose më të ulët

  1. Hapur Kodi softuer në pajisjen tuaj
  2. Klikoni mbi Cilësimet (ikona e ingranazhit) e dukshme në këndin e sipërm të majtë të ekranit
  3. Do të hapet një dritare e re, Kliko në Menaxher i Dosjeve nga menyja e dukshme.
  4. Tani klikoni dyfish Shto Burimin forma e opsionit kolona e dorës së majtë.
  5. Kliko dhe hyr në këtë URL në shiritin e adresave të kutisë së dialogut: http://supremacy.org.uk/zip/repo/
  6. Kliko Ne rregull > Burimi i emrit si epërsi > Klik