Si të instaloni i4atv në Kodi Leia, Krypton dhe Jarvis në më pak se 3 minuta

Do të ketë vetëm disa shtesa ku mund të shikoni ton kanale IPTV dhe mund të gjeni shtesa i4atv në krye të kësaj liste. Përdorimi i një VPN për Kodi është shumë e rekomanduar kur jeni duke transmetuar shtesa IPTV Kodi sepse ato kanë transmetime të kufizuara gjeografike dhe ju duhet të siguroheni që po […]

More