Si ta shikoni Fifa World Cup 2018 Live streaming falas në Kodi pa kabllo

Ngjarja më e madhe e futbollit në botë është pak para këndit dhe shpresojmë se nuk po planifikoni të humbisni ndonjë aksion të pesëmbëdhjetë kupave të botës 2018 mbi roku. Nëse jeni të shqetësuar se si të shikoni FIFA World Cup 2018 në Kodi, atëherë mos u shqetësoni. Ky udhëzues përfshin FIFA Kupën e Botës Kodi në një detaj mjaft të hollësishëm.


Ne kemi rreshtuar shtesat e FIFA World Cup 2018 Kodi Sports për ju dhe gjithashtu udhëzues për transmetimin për të parë finalen e Kupës së Botës FIFA.

Raundi i Kupës së Botës FIFA nga 16 ndeshje për 7 korrik 2018

DateTimeTeams
2 korrik10:00 GMTShikoni Brazilin vs Meksikën LIVE FALAS
02:00 GMTShikoni Belgjikën vs Japonez LIVE në Apple TV

Depot e Fifa World Cup 2018 Kodi

Shikoni këto depo dhe instaloni shtesat tuaja më të mira kodi për shikimin e Fifa World Cup 2018:

 1. Depo e Maverick
 2. Depo e Kodilit
 3. Depo Galaxy

Streaming me depo Kodil është alternativa më e mirë tani, sepse është një nga deponimet më të besueshme dhe më të mirat në dispozicion.

Lista e shtesave zyrtare të FIFA World Cup 2018 Kodi për të parë FIFA Live Online

Streaming në Kodi është gjithmonë argëtues, veçanërisht kur ju keni shtesa zyrtare të Kodi për streaming. Arsyeja kryesore për shtesat zyrtare që janë më të mira se sa shtesat jozyrtare është se ato vazhdimisht ofrojnë përmbajtje cilësore dhe ato nuk mbyllen çdo ditë ndryshe nga shtesat e palëve të treta. Këtu janë disa nga shtesat më të mira të Kodi që mund të përdorni për të transmetuar FIFA World Cup 2018 në Kodi:

 • iPlayer WWW
 • Shko Sporte Shko
 • NBCSN
 • Video BT Sport

Fifa World Cup 2018 Kodi Addons

Nëse jeni të gatshëm ta shihni FIFA live në internet pa telashe për çdo pajtim, atëherë mund ta transmetoni falas me këto shtesa Kodi:

Paralajmërim: Shtesat jozyrtare të Kodit janë i paligjshëm. Një VPN Kodi mbron identiteti juaj, ju mban të sigurt nga njoftimet për shkelje të të drejtave të autorit dhe DMCA, ndërsa zhbllokoni ndeshjet e kufizuara gjeo-kufizuese të FIFA-s. Zhbllokoni Shtesat FIFA për as LOW si SH.B.A.$ 2.48 duke përdorur një VPN Kodi.

merrni kodi vpn cta

 1. Sportie (udhëzues për instalim)
 2. Sport TV Live
 3. Filloj
 4. Futbolli Sot
 5. Sportet Joker (udhëzuesi i instalimit)
 6. Skynet
 7. Rishikime futbolli (udhëzues për instalim)
 8. Sport kampion
 9. Mashtrimi (udhëzuesi i instalimit)
 10. SportsDevil (udhëzues për instalim)
 11. Rrjedhat e bulldogut (udhëzuesi i instalimit)

Këto shtesa janë në dispozicion në Kodil Repository dhe ju lehtë mund t’i instaloni ato për të parë Fifa World Cup 2018 Kodi dhe për të qëndruar argëtues. Këto shtesa ofrojnë rrjedhat më të mira të futbollit.

Midis këtyre tre shtesave, Shtesa Kodi është më e mira. Arsyeja, ajo ka prurjet më të shpejta dhe më të mira të cilësisë. Isshtë e thjeshtë për t’u instaluar dhe përdorur. Gjithçka që ju nevojitet është e kategorizuar dhe e disponueshme përballë. Le t’ju tregojmë se si mund të shkarkoni dhe instaloni shtesën Fifa World Cup 2018 Kodi.

Si të shikojmë Fifa World Cup 2018 në Kodi Krypton Version 17.6 ose më të Ulët (Kick Off Kodi Addon)

 1. Nisja Kodi > Klikoni në Cilësimet ikonë > Kliko skedar menaxher.Si ta shikoni Kupën e Botës Fifa 2018 në Kodi
 2. Klikoni dy herë mbi shtoj burim > Klikoni mbi ‘Asnje’ > Shtypni URL http://lazykodi.com/> Kliko Ne rregull > Shtypni Emrin e Burimit Media MediaKodi dembel‘ > Kliko Ne rregull.si të shikoni pesëmbëdhjetë kupën e botës 2018 në kodi krypton versionin 17.6 ose më të ulët
 3. Kthehu tek Kodi kryesor Menu > zgjedh shtojons > Klikoni mbi Box-formë ikonë.pesëmbëdhjetë kupa e botës 2018 kodi addon
 4. Kliko instaloj nga zinxhir skedar > Kliko Kodi dembel > Klikoni mbi depo > hapur ANDROIDABA > hapur depo > Kliko repository.kodil-1.4.zip > Tani prisni që depoja të instalohet.kodet e pesëmbëdhjetë kupave të botës 2018
 5. Kliko instaloj nga depo > Klikoni mbi Kodil depo > hapur video shtojons > Kliko Filloj > Klikoni mbi instaloj > Prisni për njoftimin e aktivizuar me shtesën.si të shtoni kodin addon të pesëmbëdhjetë kupave të botës 2018
 6. Për të hyrë në shtesën, Shkoni te Menyja kryesore e Kodit > Klikoni mbi shtojons > video shtojons > Filloj > gëzojnë!

Si të shikojmë Fifa World Cup 2018 në Kodi Jarvis Version 16 ose më të lartë (Kick Off Kodi Addon)

 1. hapur Kodi > sistem > skedar menaxher > Klikoni dy herë shtoj burim > zgjedh Asnje > lloj URL http://lazykodi.com/ > Kliko Done > Shkruani emrinKodil Repo ‘ > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 2. Shkoni tek Kodi shtëpi ekran > sistem > shtojons > instaloj nga zinxhir skedar.
 3. Gjeni dhe klikoni ‘Lazy Kodi ‘ > Klikoni mbi depo > Shko tek ANDROIDABA > hapur depo > zgjedh repository.kodil-1.4.zip.
 4. instaloj nga depo > Kodil depo > video shtojons > Filloj > instaloj > Prisni për të instaluar shtesën.

Si të shikojmë FIFA Live Online duke përdorur Futboll Sot Kodi Addon

 1. hapur Kodi > Klikoni në Ikona ingranazhi (Parametrat).futbolli sot për pesëmbëdhjetë ndeshje live
 2. Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin > Klikoni ku thuhet “Asnje“.si ta shikoni Kupën e Botës 2018 në kodi
 3. Shtypni këtë URL në shiritin e adresave të kutisë së dialogut: http://lazykodi.com > Emërtoni këtë burim mediatik si “Kodi dembel“.si ta instaloni futbollin sot në kodi
 4. Kthehu te menuja kryesore e Kodi > Kliko Add-ons > Klikoni në kuti ikonë.instaloni sot futbollin duke përdorur depo dembel kodi
 5. Kliko Instaloni nga Zip File > zgjedh Kodi dembel nga lista.shkarko shtesat kodi për kupën e botës së futbollit
 6. Shko tek magazinat > Klikoni mbi ANDROIDABA > Shko tek depo > Kliko kodil-1.4.zip.si ta vendosni futbollin sot në firestick
 7. Kliko Instaloni nga depoja > zgjedh Depo e Kodilit > hapur Shtesa të videosfutbolli sot shtesa sportive
 8. Shkoni dhe zgjidhni Futbolli Sot > Kliko instaloj.

rrymë 2018 pesëmbëdhjetë kupa e botës rusia në kodi

Warning: Mbroni veten duke përdorur shtesa jozyrtare të Kodi. Një VPN Kodi mbron identiteti juaj, ju mban të sigurt nga njoftimet për shkelje të të drejtave të autorit dhe DMCA, ndërsa zhbllokoni ndeshjet e kufizuara gjeo-kufizuese të FIFA-s. Zhbllokoni Shtesat FIFA për aq pak sa 2.48 dollarë amerikanë

buton

Shikoni FIFA Live Online duke përdorur Joker Sports Kodi Addon

 1. hapur Kodi > Kliko Cilësimet
 2. zgjedh Menaxher i Dosjeve
 3. Klikoni dy herë Shto Burimin > Kliko Asnje.
 4. Shkruajeni saktësisht këtë URL http://lazykodi.com > Emërtoni këtë burim të mediave si Kodi dembel.
 5. Shko te menuja kryesore e Kodi > Kliko shtojons> Klikoni në kuti ikonë.
 6. Kliko Instaloni nga Zip File.
 7. Klikoni mbi Kodi dembel > Kliko magazinat.
 8. Kliko ANDROIDABA > hapur depo > zgjedh kodil-1.4.zip.
 9. Kliko Instaloni nga depoja > hapur Kodil depo > hapur Shtesa të videos.
 10. zgjedh Futbolli Sot> Kliko instaloj.

Shikoni FIFA Live Online duke përdorur Skynet Kodi Addon

 1. hapur Kodi > Klikoni në ikonë e ingranazheve.
 2. Kliko Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin.
 3. Kliko <Asnje> dhe shtypni këtë URL: http://mavericktv.net/mavrepo/.
 4. Emërtoni Burimin e Medias si Maverick Repo > Kliko Ne rregull.
 5. Kthehu tek Kodi shtëpi > Kliko Add-ons > Klikoni mbi ikona e Kutisë.
 6. Kliko Instaloni nga skedari zip > Kliko Maverick Repo.
 7. Klikoni mbi Maverickrepo-3.4.zip.
 8. Kliko Instaloni nga depoja > zgjedh MaverickTV Repo.
 9. hapur video shtojons > zgjedh SkyNet > Kliko instaloj.

Shikoni FIFA Live Online duke përdorur Regjistrat e Futbollit Kodi Addon

 1. hapur Kodi dhe shkoni në Cilësimet.
 2. hapur Menaxher i Dosjeve.
 3. Klikoni dy herë mbi Add-Burimi.
 4. Zgjidhni “Asnje” > Shtypni këtë URL: http://lazykodi.com/ .
 5. Jepni këtë emër burimi dembel Kodi > Kliko
 6. hapur Add-ons menu > Klikoni në Ikonë kuti.
 7. Kliko instaloj nga zinxhir skedar > zgjedh Kodi dembel.
 8. Klikoni mbi magazinat.
 9. Kliko ANDROIDABA > Klikoni në depo.
 10. zgjedh Kodil-1.4.zip.
 11. Kliko Instaloni nga depoja > Klikoni mbi Rezervuari dembel.
 12. Shko tek Shtesa të videos dosje > zgjedh Përsëritjet e futbollit.

Si ta shikoni Fifa World Cup 2018 në Kodi Firestick

Për të parë Fifa World Cup 2018 Kodi Fire Stick, thjesht ndiqni hapat e përcaktuar më poshtë. Nëse doni të mësoni se si të vendosni Kodi në Fire Stick, ndiqni këtë udhëzues.

Instaloni Kodi dhe më pas ndiqni të njëjtën procedurë siç përshkruhet më lart për Kodi Krypton për të Instaluar Fifa World Cup 2018 Kodi addon.

butoni (1)

Sportie Addon Për Kupën e Botës FIFA

Sportie është një Addon Sport i cili ofron një koleksion të shkëlqyeshëm të futbollit, përsëritjeve të futbollit dhe pikat kryesore, rugby dhe më shumë nga ligat kryesore sportive si FIFA, NFL. Instaloni këtë shtesë për të parë kupën e botës FIFA në Kodi.

Si të instaloni Sportie Kodi në Krypton Version 17.6 ose më të ulët për të parë Kupën e Botës Fifa 2018

 1. Nisja Kodi > Klikoni në Marsh ikonë > Klikoni mbi skedar menaxher.> Klikoni dy herë shtoj burim.
 2. Kliko <Asnje> dhe shtypni këtë URL http://lazykodi.com/ > Kliko Ne rregull.
 3. Emërtojeni këtë URL si Kodi dembel > Kliko Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri.
 4. Kthehu tek menyja kryesore > Shko tek Add-ons menu > Klikoni në Ikonë kuti > zgjedh Instaloni nga skedari Zip > Klikoni mbi Kodi dembel > zgjedh depo > Shko tek ANDROIDABA > hapur depo > zgjedh repository.kodil-1.4.zip > Prisni njoftimin.
 5. Kliko Instaloni nga depoja > Klikoni mbi Depo e Kodi Izraelit > hapur Shtesa të videos.
 6. Shkoni poshtë në listë dhe hapeni Sportie > Kliko instaloj > Prisni njoftimin.

Si të instaloni Sportie Kodi në Jarvis Version 16 ose më të lartë për të parë Kupën e Botës Fifa 2018

 1. Nisja Kodi Jarvis 16
 2. Klikoni mbi sistem > Shko tek skedar menaxher > Klikoni mbi shtoj burim.
 3. Klikoni aty ku thotë <Asnje> dhe shtypni këtë URL http://lazykodi.com/ > Kliko Done.
 4. Emërtojeni këtë burim si Kodi dembel > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 5. Kthehu tek Kodi menyja kryesore > Klikoni mbi sistem.
 6. hapur Add-ons > zgjedh Instaloni nga skedari zip.
 7. hapur Kodi dembel dhe pastaj zgjidhni depo > Tani shkoni tek ANDROIDABA > hapur depo dosje > Klikoni mbi repository.kodil-1.4.zip > Prisni njoftimin.
 8. Kliko Instaloni nga depoja alternativë > hapur Depo e Kodi Izraelit > Shko tek video add-ons.
 9. Klikoni mbi Sportie > hit instaloj > Prisni njoftimin.

Shkarkim Sportie Kodi

 1. Shkarkoni shtesën zinxhir skedar > Shkoni në Add-ons menu > Klikoni në Ikonë e Instaluesit të Paketave > zgjedh Instaloni nga skedari Zip > Shfletoni sistemin dhe hapni skedarin zip të shkarkuar > Prisni për Installed shtesa e instaluar ’ njoftim.
 2. zgjedh Instaloni nga depoja> Shfleto Depo e Kodi Izraelit > hapur Shtesa të videos.
 3. Shkoni poshtë dhe zgjidhni Sportie > hit instaloj > Prisni për ‘shtesa e aktivizuar‘ njoftim.

Si të shikojmë Fifa World Cup 2018 në Kodi duke përdorur metodën direkte

 1. Shkarkoni skedarin Zip
 2. Shko tek Kodi kryesor Menu > Kliko shtojons > Klikoni mbi Box-formë ikonë.
 3. Kliko instaloj nga zinxhir skedar > hapur Kodil Repo > Klikoni mbi Kodil.zip > Tani prisni që depoja të instalohet.
 4. Kliko instaloj nga depo > Klikoni mbi Kodil depo > hapur video shtojons > Kliko Filloj > Klikoni mbi instaloj > Prisni për njoftimin e aktivizuar me shtesën.

Fjalët përfundimtare

Asnjë përdorues i Kodit nuk dëshiron të humbasë përvojën e Fifa World Cup 2018 në TV me mollë. Ne kemi siguruar një shëtitje të hollësishme për të shpjeguar se si të shikoni Fifa World Cup 2018 Kodi dhe të shijoni një veprim minutë-minutë. Tani mund të qëndroni të azhurnuar me të gjithë veprimet e futbollit.

Mund ta shikoni Fifa World Cup 2018 në SHBA edhe për ndeshje të tjera në ligë. Por sigurohuni që të përdorni një shërbim Kodi VPN ndërsa transmetoni ceremoninë e hapjes së Fifa World Cup 2018.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map