Si të instaloni 1Channel PrimeWire në Kodi XBMC në 7 hapa

Shtesa 1Channel për Kodi jo vetëm që lejon përdoruesit e Kodi të transmetojnë filma, shfaqje televizive ose përmbajtjen e tyre të preferuar në media, por ajo ka shtuar një veçori të veçantë të quajtur “seksion i preferuar”. Ky është vendi ku përdoruesit e Kodi mund të ruajnë përmbajtjen e tyre të preferuar për streaming. Në këtë mënyrë, duke e bërë më të lehtë për ta gjetur më vonë.


Shtesa 1Channel Kodi ka qëndruar në Kodi si një prej shtesave të njohura të kodit për një kohë, thjesht për shkak të lidhjeve të pakta ose aspak të saj. Në këtë udhëzues, ne ofrojmë një proces hap pas hapi se si të instaloni 1Channel në Kodi.

Si të instaloni 1Channel PrimeWire në Kodi Version 17
Si të instaloni 1Channel PrimeWire në Kodi Version 16
1Channel Kodi Bllokuar
Shkarkoni 1Channel Kodi
1Channel Kodi Jo Punë

Si të instaloni 1Channel PrimeWire në Kodi Krypton Version 17

 1. Nisja Kodi > Tani klikoni në “Settings” kyç që mund të gjendet në pjesën e sipërme të ekranit > zgjedh Menaxher i Dosjeve.si të instaloni primewire 1channel në kodi
 2. Tani klikoni dyfish Shto Burimin > Klikoni mbi ‘Asnje’ dhe futni kodivpn.co/repo/kodil.zip URL dhe shkruani emrin e burimi i mediave si ‘Kodil’.si të instaloni primewire 1channel në kodi krypton versioni 17
 3. Tani kthehu te Ekrani fillestar Kodi duke shtypur “Esc” buton > Klikoni mbi Add-ons > Tani klikoni në “Instaluesi i Paketave” ikonë që mund të gjendet në këndin e sipërm të majtë.Fillor 1channel në kodi
 4. Klikoni mbi Instaloni nga skedari zip > Gjeni dhe klikoni në Kodil > Kodil.zip > Prisni për shtesën në mundësoj.1channel fillestar në setup kodi
 5. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > Depo e Kodilit > Shtesa të videos> 1Channel > instaloj > Pasi të keni instaluar do të shihni shtesën 1Channel aktivizuar.1channel fillestar në parametrat kodi
 6. Ju keni instaluar me sukses Shtesa 1Channel Kodi.1ew kanal në konfigurimin e kodit
 7. Shko tek Ekrani fillestar Kodi > Add-ons > Shtesa të videos > 1Channel > gëzojnë!

Shkarkoni skedarin zip 1 kod fillestar kodi

Si të instaloni 1Channel PrimeWire në Kodi Jarvis Version 16

Hapat për të instaluar shtesën 1Channel Kodi në Kodi Jarvis Version 16 pasojnë të njëjtat hapa siç u përmend në udhëzimin e mësipërm për Kodi Krypton Version 17. toshtë për t’u mbajtur mend që megjithëse hapat mund të mbeten të njëjtë në dy versionet e Kodi , paraqitja është krejtësisht e ndryshme.

Në Kodi Jarvis, ju mund të gjeni menunë kryesore të vendosur në fund të ekranit tuaj, ndërsa në Kodi Krypton menuja kryesore është e vendosur në anën e majtë në një pozicion vertikal. Një tjetër ndryshim që mund të gjeni është çelësi “Sistemet” duke u zëvendësuar nga key Cilësimet “në Kodi Krypton Version 17.

Nëse doni të dini se cilin version të Kodi po përdorni, duhet të shkoni tek Ekrani fillestar Kodi> Cilësimet > Informacioni i sistemit > përmbledhje > Shikoni në të djathtën e poshtme për të zbuluar versionin tuaj Kodi.

Si të instaloni 1Channel PrimeWire në Kodi Jarvis Version 16

1Channel Kodi Bllokuar

Mund të ndodhë që për arsye të ndryshme mund të mos keni mundësi të përdorni disa lidhje në filma ose shfaqje televizive. Mund t’ju duket si e prishur, por në fakt këto lidhje mund të arrihen vetëm për përdoruesit e Kodi që jetojnë në një vend ku ngarkuesi ka siguruar qasje.

Kjo do të thotë që nëse një përdorues i Kodi që jeton në rajonin e Azisë mund të mos jetë në gjendje të hyjë në disa nga përmbajtjet mediatike që janë ngarkuar në rajonin e SH.B.A. Kjo quhet përmbajtje gjeo-bllokuar. Sidoqoftë, nuk keni nevojë të panikoheni për sa kohë që keni një VPN për Kodi.

VPN do t’ju lejojë të përdorni një përmbajtje të bllokuar gjeo-pavarësisht nga vendndodhja juaj aktuale dhe për këtë arsye mund të shikoni çdo përmbajtje mediatike që ofrohet në shtesat Kodi. Përveç kësaj, ju mund të fshehni adresën tuaj IP e cila do të bllokojë cilindo d.m.th qeverinë ose ofruesin tuaj të internetit për të ndjekur aktivitetin tuaj të internetit. Ju jeni të lirë të bredhni nëpër internet me siguri!

Shkarkoni 1Channel Kodi

Ekziston një mënyrë tjetër për të instaluar shtesën 1Channel Kodi që mund t’ju bëjë të kaloni katër hapat e parë që u përshkruan në udhëzimin e mësipërm. Mund të instaloni direkt skedarin e depozitave 1Channel nga Këtu dhe të ndiqni hapat shtesë:

Sapo të hapni lidhjen, ajo do të kërkojë për tuajin leje për ta shkarkuar në pajisjen tuaj, dhe ruajeni atë.

Tani Lansoni Kodi > Shko tek Add-ons > Klikoni mbi Ikonë e Instaluesit të Paketave > Instaloni nga skedari Zip > tani Navigate skedarin që keni shkarkuar në pajisjen tuaj > Kliko Ne rregull.

Tani zgjidhni Instaloni nga depoja alternativë > Klikoni mbi Depo e Kodilit > Tani zgjidhni Shtesa të videos > 1Channel > instaloj > gëzojnë!

1Channel Kodi Jo Punë

Përdoruesit e Kodi mund të hasin disa nga problemet që mund të parandalojnë punën e shtesës 1Channel Kodi. Këto janë dhënë më poshtë me rregullimet e tyre:

1Channel varur vazhdimisht

Ndërsa instalojnë shtesën 1Channel Kodi, përdoruesit e Kodi përpiqen të përdorin shtesën, por përballen me shumë probleme dhe vështirësi duke përfshirë shtesën të varur për një kohë, mbylljen e papritur, ose thjesht mund të ndalojë punën.

zgjidhje

Ky problem vazhdon sepse mund të keni instaluar versionin beta 1Channel Kodi. Pasi të klikoni “instaloni” shtesën 1Channel, ai e bën përdoruesin nëse ata duan të instalojnë versionin e ri beta ose versionin më të vjetër.

Versioni Beta është versioni i cili aktualisht është në zhvillim e sipër dhe nuk është ende i plotë. Provoni të shkarkoni versionin e plotë të shtesës 1Channel Kodi e cila duhet të rregullojë problemin.

Nëse varja e problemit vazhdon

Përdoruesit e Kodi ende mund të përballen me të njëjtin fat edhe kur ata kanë instaluar versionin më të vjetër dhe të plotë.

zgjidhje

Arsyeja për të vazhduar problemin është për shkak të vazhdimit tuaj të përdorimit të versionit më të vjetër të Kodi d.m.th Kodi Jarvis Version 16. Instalimi i versionit të fundit të Kodi d.m.th Kodi Krypton Version 17 mund të rregullojë problemin tuaj.

1Channel dështoi të lidhej me URL-në

Ndërsa shtesat Kodi përpiqen të azhurnojnë në versionin më të ri, ose kur pronarët e shtesave të ndryshimit të shtesës, lidhja gjithashtu mund të ketë tendencë të ndryshojë përmes së cilës është instaluar depoja e Kodi.

Lidhja më e azhurnuar për shtesën 1Channel Kodi është http://kdil.co/repo/

Pasi të jeni lidhur në lidhjen e duhur, mund të instaloni nga depoja siç përshkruhet në udhëzimin hap pas hapi.

Për të përfunduar gjërat lart

Nëse ndiqni udhëzuesin hap pas hapi se si të instaloni 1Channel në Kodi, thjesht mund të jeni në gjendje të transmetoni filma, shfaqje TV, dokumentarë dhe përmbajtje të tjera mediatike pa ndonjë kosto të çfarëdoshme. Për të zhbllokuar përmbajtjen e bllokuar gjeo-rajonal në rajonin tuaj, atëherë ju duhet të keni një Kodi VPN për të hyrë në media. Nëse 1Channel Kodi nuk duket se po funksionon, atëherë mund t’ju duhet të ndiqni hapa të caktuar për të kapërcyer këto probleme. Pasi të keni instaluar, jeni mirë të shkoni!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map