Si të instaloni Addon fantastik Kodi në 3 metoda të thjeshta (përfshirë video)

Kur flasim për shtesat më të mira të Kodi për video dhe filma, ne gjithmonë përplasemi në Eksodi dhe Besëlidhja. Sidoqoftë, një gjë për të cilën shumë përdorues të Kodit nuk janë të vetëdijshëm, është disponueshmëria e një shtese të re të videos Kodi të quajtur Fantastic.


Po përmendet (nga shumë përdorues) si pirun e Eksodit ose të Besëlidhjes. E vërteta është, është më mirë se të dyja këto shtesa për shkak të disponueshmërisë së lidhjeve më të mira 4K dhe HD. Në këtë udhëzues, ne do t’ju tregojmë se si të instaloni addon Fantastic Kodi dhe disa informacione të tjera Kodi vpn në lidhje me të. Shtesa fantastike Kodi është ndër disa prej shtesave që punon edhe në Xbox One Kodi.

Shkarkoni URL-në për zip të Kodit Fantastik Kodi

Mund të hyni në shtesën Fantastic Kodi duke përdorur këtë link: http://fspmkodi.com/repo/

Ju gjithashtu mund të shkarkoni direkt skedarin Zip nga lidhja dhe të instaloni shtesën Fantastic Kodi. Ndiqni këto hapa:

 1. Shkarkoni Dosje zip në pajisjen tuaj.
 2. Klikoni në Ikona e ingranazheve (cilësimet) > Instaloni nga Zip File > Gjeni skedarin e shkarkuar dhe klikoni në repository.Firestickplusman-0.1.2 > Prisni njoftimin.
 3. Kliko Instaloni nga depoja > zgjedh Shtesa Firestickplusman > instaloj > Prisni që njoftimi të shfaqet.

Si të instaloni Addon Kodik fantastik në Krypton Version 17.6 ose më i ulët

 1. hapur Kodi > Klikoni në Ikona e cilësimeve > Kliko Menaxher i Dosjeve.si të instaloni addon fantastik kodi
 2. Klikoni dy herë mbi shtoj burim > Klikoni mbi ‘Asnje’ > Shtypni këtë URL http://fspmkodi.com/repo/ > Klikoni në rregull > Emërtoni këtë burim të mediave “Repo Fantastike” > Klikoni në rregull.si të instaloni addon fantastik kodi në versionin krypton 17.6 ose më të ulët
 3. Kthehuni tek menuja kryesore Kodi duke shtypur ESC kyç disa herë > Kliko shtojons > Klikoni në kuti formësohet ikonë.kodi fantastik
 4. Kliko instaloj nga zinxhir skedar > zgjedh Repo fantastike> Kliko Repo > repository.firestickplusman-0.1.2.zipshtese fantastike kodi
 5. Tani klikoni instaloj nga depo > zgjedh Shtesa Firestickplusman > video shtojons > zgjedh fantastik > Kliko instaloj> Prisni për të instaluar shtesën.si të shtoni addon fantastik kodi
 6. Pasi të shfaqet njoftimi, Kthehu tek kryesor Menu> shtojons> hapur video shtojons > Klikoni mbi fantastik > Shfletoni përmbajtjen tuaj të preferuar dhe kënaquni!

shkarkim fantastik kodi addon

Si të instaloni fantastike Kodi Addon – Udhëzues video

Si të instaloni fantastike Kodi Addon në Jarvis Version 16 ose më të lartë

 1. hapur Kodi > Klikoni në Ikona e sistemit > hapur Menaxher i Dosjeve.
 2. Klikoni dy herë shtoj burim > Klikoni ‘Asnje’ > Hyni këtë URL http://fspmkodi.com/repo/ > Kliko Done > Emërtoni këtë burim të mediavefantastik Repo ‘ > Done> Kliko Ne rregull.
 3. Shko tek Menyja kryesore e Kodit duke shtypur tastin ESC shumë herë > Kliko sistem> shtojons > instaloj nga zinxhir skedar > zgjedh Repo fantastike> Kliko Repo > Kliko repository.firestickplusman-0.1.2.zip
 4. Tani klikoni instaloj nga depo > Klikoni mbi Shtesa Firestickplusman > hapur video shtojons > zgjedh fantastik > Kliko instaloj> Prisni për të instaluar shtesën.
 5. Pasi të shfaqet njoftimi, Kthehu tek kryesor Menu> shtojons> hapur video shtojons> fantastik.

Tani mund të shfletoni përmbajtjen tuaj të preferuar dhe të shijoni përvojën Fantastic Kodi!

Si të instaloni fantastike Kodi Addon në Fire Stick

Do të keni mundësinë të instaloni shtesën Fantastic Kodi në Fire Stick pasi të keni instaluar Kodi. Ju mund të përdorni udhëzuesin tonë për të instaluar Kodi në Fire Stick.

Për instalimin e shtesës video fantastike në Fire Stick, ndiqni këtë udhëzues hap pas hapi:

 1. Nisja zjarr shkop > Shko tek Cilësimet > sistem.
 2. hapur zhvillues Opsione > Aktivizo debugging ADB dhe Aplikacione nga Burime të panjohura.
 3. Kthehu tek Kodi Fire Stick shtëpi > Klikoni mbi Kërko > lloj Kodi > hapur Kodi.
 4. Pasi të hapet Kodi, ndiqni hapat e përmendur për instalimin e Fantastic Kodi Krypton Version. Procedura është e ngjashme me atë të Krypton.

Fantastik Kodi Addon Jo Punues / Gabime / ështje

Kodi fantastik nuk arriti të instalojë një varësi

Ky gabim zakonisht ndodh kur ekziston një problem me depon. Nëse hasni këtë gabim, depoja mund të jetë në rregull ose të azhurnohet.

zgjidhje

Mund ta jepni pak kohë dhe të kontrolloni më vonë nëse çështja ka qenë për shkak të një azhurnimi ose lidhja të mbyllur. Në rast se URL mbyllet, provoni të përdorni URL alternative.

Kodi fantastik nuk mund të lidhet me depo

Kjo do të thotë ose keni hyrë në një lidhje të gabuar të burimit të depove ose ka një gabim sintaksor.

zgjidhje

Sigurohuni që të shkruani URL-në e saktë për të qëndruar larg këtij gabimi.

Shqyrtime fantastike Kodi Addon

Përdoruesit kanë nevojë për një forum për të shprehur mendimet e tyre, kritikën dhe mbështetjen për shtesat. Placefarë vendi më i mirë se Reddit? Thread by thread, ju do të shihni komente përzierje.

Shikoni këtë koment, ky përdorues po i referohet Fantastik si pirun e Besëlidhjes, edhe pse ky përdorues nuk e ka përdorur atë përkundër instalimit të tij.

përmbledhje fantastike

Disa nga përdoruesit sollën punime dhe sarkazëm:

rishikim fantastik i reddit

Dhe pastaj ka nga ata që madje shkuan në thellësinë e kodit të tij:

kodi fantastik addon

Alternativat fantastike të Kodit

 1. larfim në masë
 2. marrëveshje
 3. Gurzil
 4. Rezistenca
 5. gjenezë
 6. 321 Filma
 7. Kodi i pa koduar

Përfundimi

Mund të thuhet pa asnjë hezitim që shtesa Fantastic Kodi është ashtu si shprehet në emrin e saj. Përdoruesit fantastik Kodi janë vlerësuar me shumë funksionalitetin e tij dhe lidhin shumë dhe e vlerësojnë atë më shumë sesa Besëlidhja. Mund të themi se kjo shtesë thjesht mund të ketë lënë Covenant pas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map