Si të instaloni Deceit Kodi Addon në Leia, Krypton, Jarvis duke përdorur repo një komb

Mashtrimi-Kodi-addon


Deceit Kodi addon është një shtesë e plotë argëtuese që mund të përdoret për të gjitha nevojat e kohës së lirë. Ka filma, shfaqje televizive, TV live dhe Sport.

Një gjë e shkëlqyeshme për këtë shtesë është disponueshmëria e integrimit Trakt dhe Real Debrid, e cila lejon përdoruesit të ruajnë bibliotekën e përmbajtjes së tyre.

Nëse doni të transmetoni të gjitha filmat më të fundit dhe shfaqjet e TV Live, atëherë do t’ju duhet një VPN për të zhbllokuar prurjet. Sigurohuni që të zgjidhni një nga VPN më të mirë për Kodi përpara se të filloni transmetimin.

Mashtroni Depon e Kodit Addon

Shtesa e mashtrimit është e disponueshme në një depo të një kombi. Kjo depo ka disa shtesa të tjera të njohura në të, si dhe Sport Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester etj..

Si të instaloni mashtrimin në Kodi Leia dhe Krypton

Ndiqni këto hapa për të instaluar shtesën Deceit në versionet tuaja Kodi Leia dhe Krypton për të shijuar filmat tuaj të preferuar, Shfaqjet TV dhe shumë më tepër:

 1. Nisja Kodi nga desktopi i Windows-it > Do të shihni një Ikona ingranazhet (Parametrat), klikoni në të > do të shfaqet një menu e re, nga këtu Kliko Menaxher i Dosjeve.si të instaloni mashtrime në kodi
 2. Tani, do të shihni dy kolona që shfaqen, klikoni mbi Shto Burimin nga kolona e majtë.si të instaloni mashtrime në kodi krypton version 17.6 ose më të ulët
 3. Një kuti dialogu me një shirit adresë do të shfaqet, Klikoni aty ku thotë dhe shtypni këtë URL http://onenation.info/Repo/ > Kliko Ne rregull > Emërtoni këtë burim të mediave si Një repo > Kliko Ne rregull > Pasi të keni futur detajet, kontrolloni dyfish URL-në e burimit dhe emrin e burimit dhe klikoni Ne rregull për të mbyllur kutinë e dialogut.si të instaloni mashtrime në kodi jarvis versionin 16 ose më të lartë
 4. Tani kthehu në Menyja kryesore e Kodit > Nga kolona e majtë, klikoni në Add-ons skedë për të hapur Add-ons menu > Nga kjo menu, Klikoni në Instaluesi i paketave (Kutia e ikonës), prezent në këndin e sipërm të majtë.shkarko kodi mashtrimi
 5. Klikoni mbi Instaloni nga Zip File opsion nga lista.depo mashtrimi
 6. Do të shihni një listë opsionesh, zgjidhni Një repo nga lista > Kliko repository.onenation-1.0.5.zip > Prisni që të shfaqet njoftimi “Shtesa e instaluar”.mashtrimi që nuk funksionon / gabimet / çështjet / poshtë / rregullon
 7. Pasi të shfaqet njoftimi, Klikoni mbi Instaloni nga depoja alternativë > Klikoni dhe shfletoni OneNation Repo > hapur shtesa video > Shkoni poshtë në listë për të hapur Mashtroni shtesën Kodi5 > Kliko instaloj dhe prit > Do të shfaqet një njoftim që konfirmon instalimin e shtesës.

shtoj mashtrimi

Si të instaloni mashtrimin në Kodi Jarvis Version 16 ose më të lartë

Mashtrimi mund të instalohet lehtësisht në Kodi Jarvis duke ndjekur këto hapa:

 1. hapur Kodi Jarvis V16 në pajisjen tuaj.
 2. Tani, Klikoni mbi sistem > Klikoni dhe hapni Menaxher i Dosjeve.
 3. Klikoni dy herë mbi Shto Burimin për të hyrë në lidhjen e burimit të depove.
 4. Kliko <Asnje> > Shtypni këtë URL http://onenation.info/Repo/ dhe Kliko Done > Emërtoni këtë URL të burimit të depove si Një repo > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 5. Shko prapa ne Kodi Home > Kliko sistem > Kliko Add-ons.
 6. Klikoni mbi Instaloni nga Zip File alternativë > Klikoni mbi Një repo > zgjedh repository.onenation-1.0.5.zip > Prisni që njoftimi të shfaqet.
 7. Tani zgjidhni Instaloni nga depoja alternativë > hapur Repo OneNation.
 8. hapur Shtesa të videos dosje.
 9. zgjedh mashtrim > Kliko instaloj > Prisni që njoftimi të shfaqet.

Mashtroni Kodi Shkarkim

Shkarkoni skedarin zip > Menyja kryesore e Kodit > Add-ons > Klikoni mbi Ikona e kutisë.

Kliko Instaloni nga Zip File > Shfletoni dhe hapni skedarin zip të shtesave të shkarkuara d.m.th. Klikoni mbi repository.onenation-1.0.5.zip > Prisni që njoftimi të shfaqet.

Klikoni mbi Instaloni nga depoja > Klikoni mbi OneNation Repo > hapur Shtesa të videos > Klikoni mbi mashtrim > Kliko instaloj > prisni që njoftimi të shfaqet.

Mashtroni duke mos punuar / gabuar / rregulluar në Kodi

Asnjë rrjedhë e disponueshme

Ju mund të hasni në një shfaqje gabimi ndërsa përpiqeni të transmetoni një film të ri ose ndonjëherë një film të vjetër, duke thënë “Nuk ka fluks të disponueshëm”. Ky gabim shfaqet kur nuk ka ofrues të disponueshëm për transmetime të asaj përmbajtje të veçantë mediatike.

Fix

Për të rregulluar këtë gabim, shkoni te cilësimet e shtesave, rritni numrin e ofruesve dhe pastroni cache e shtesave. Kjo me siguri do të rregullojë këtë gabim dhe ju do të jeni në gjendje të transmetoni filmin që dëshironi. Sidoqoftë, nëse gabimi vazhdon, atëherë nuk ka ofrues aktualë të disponueshëm për atë përmbajtje.

Fjalët përfundimtare

Deceit është një paketë e plotë për të gjithë adhuruesit e Kodi dhe geekset streaming për shkak të larmisë së kategorive të përmbajtjes që ofron. Shumë shtesa përqendrohen në një segment të veçantë përmbajtjesh si disa shtesa përqendrohen në transmetimin e filmit, ndërsa disa në sport dhe disa në TV Live. Kjo nuk është rasti me Deceit pasi ka mbuluar të gjitha segmentet kryesore të përmbajtjes.

Për më tepër, të kesh integrime Trakt dhe Real Debrid është një faktor kryesor që përdoruesit e preferojnë atë. Deceit ka fituar një respekt të madh në komunitet për shkak të funksionalitetit të saj të mirë dhe larmisë së përmbajtjes. Ne ju rekomandojmë përdoruesve tanë ta provojnë këtë shtesë duke ndjekur udhëzuesin tonë për të parë se si të instalojnë Addon Addon në kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map