Si të instaloni Exodus Redux në Kodi Leia, Krypton dhe Jarvis

eksodi-redux-kodi-shtesë


Shtesa Exodus Redux Kodi është një pirun i shtesës së famshme Exodus Kodi, që ka pothuajse të njëjtat karakteristika dhe ndërfaqe. Përdoruesit mund të shijojnë të gjitha filmat më të fundit, shfaqjet televizive, dokumentarë etj në cilësi HD përmes prurjeve të tij super të shpejta.

Rekomandohet shumë që përdoruesit të regjistrohen në një VPN të besueshëm për Kodi, për të mbrojtur privatësinë e tyre dhe për të hyrë në rrjedhat gjeo-të kufizuara.

Exodus Redux është një pirun tjetër i Exodus Kodi që bëri hyrjen në industri disa kohë më parë. Sidoqoftë, ndryshe nga shtesat e tjera të Kodi, ajo duhet të vendoset siç duhet me scrambers lambda, në mënyrë që të mund të funksionojë mirë. Unë kam siguruar një procedurë të plotë instalimi në këtë udhëzues; sigurohuni që të mos humbni asnjë hap.

Exodus Redux Kodi Depo e Shtesave

Ju mund të instaloni versionin e azhurnuar të shtesës Exodus Redux nga IAC Github për ju KOdi Leia verison 18 ose versionet e saj më të reja. Sa për përdoruesit e Krytpon, shtesa Exodus Redux Kodi mund të instalohet përmes Lazy Kodi Repository, i cili njihet si një paketë e plotë për të pasur shumë depo të tjera brenda vetes.

Ashtu si shtesë e Exodus Kodi, Exodus Redux është gjithashtu i disponueshëm përmes depove të ndryshme. Ështja është se zhvilluesit e depove u pëlqen të presin shtesa që janë në kërkesë ose të njohura sepse i thekson ato.

Si të instaloni Exodus Redux në Kodi Leia version 18 dhe më lart

 1. Hapni Kodin dhe klikoni në Ikona e sistemit (ikona e ingranazheve) nga menyja kryesore  > Klikoni në Menaxher i Dosjeve alternativë
 2. Klikoni dy herë në Shto opsionin Burimi > Klikoni aty ku thotë   dhe hyr në këtë URL: https://i-a-c.github.io/  si ajo në fushën përkatëse  > Kliko Ne rregull > Emërtojeni këtë URL si Redux dhe klikoni Ne rregull
 3. Kthehu te menuja kryesore e Kodi > Klikoni në Add-ons tab > Klikoni në Ikona e instaluesit të paketave nga këndi sipër-majtas
 4. Klikoni në Instaloni nga Zip File alternativë > Shkoni poshtë në listë dhe zgjidhni Redux > Zgjidh repository.exodusredux-x.x.x.zip > Prisni njoftimin
 5. Tani klikoni në Instaloni nga depoja alternativë > Shko tek Eksodi Redux Repo > Drejtohuni drejt Shtesa të videos dosje > zgjedh Eksodi Redux > hit instaloj > Prisni njoftimin

Si të instaloni Exodus Redux në Kodi Krypton Version 17.6 ose më të ulët

Ndiqni këto hapa për të instaluar shtesën Exodus Redux Kodi në versionet tuaja Kodi Leia dhe Krypton:

 1. hapur Kodi.
 2. Klikoni në Cilësimet ikonë > hapur Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë mbi Shto Burimin.
 3. Kliko ‘Asnje’ dhe shkruani URL-në: http://lazykodi.com/ > Kliko Ne rregull. Tani emërtoni këtë burim si ‘Dembel’ > Kliko Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri për të mbyllur kutinë e dialogut.
 4. Kthehu tek Menyja kryesore > Kliko Add-ons.
 5. Klikoni në Ikonë kuti (Ikona e instaluesit të paketave) nga këndi i sipërm i majtë.
 6. Klikoni mbi Instaloni nga skedari Zip alternativë > Shkoni në listën e opsioneve në dispozicion dhe zgjidhni “Lazy”.
 7. Klikoni mbi zips dosje > Kliko EXODUSREDUX.zip > Prisni njoftimin.
 8. Tani, Klikoni Instaloni nga depoja alternativë > Klikoni mbi Eksodi Redux Repo > hapur Shtesa të videos dosje.
 9. Klikoni mbi Eksodi Redux > hit instaloj.

Tani do të duhet të aktivizoni Lambda Scrappers, ndiqni këto hapa:

 1. Pas instalimit, hapni menunë e Shtesave të formularit Shtesat..
 2. Klikoni Mjetet.
 3. Klikoni Cilësimet: Ofruesit.
 4. Rri pezull mbi Ofruesit > Klikoni Zgjidhni Burimin e Ofruesve të Modulit.
 5. ndryshim Defaultlambda scrapers dhe klikoni

Shkarkimi i Eksodit Redux Kodi

 1. Shkarko Eksodi Redux Dosje zip.
 2. Nisja Kodi > Kliko Add-ons.
 3. Klikoni në Ikonë kuti > zgjedh Instaloni nga Zip File > Shfletoni dhe hapni skedarin zip të shkarkuar.
 4. zgjedh Instaloni nga depoja > Klikoni mbi Eksodi Redux Repo.
 5. video Add-ons > Kliko Eksodi Redux > Kliko instaloj > Prisni njoftimin.

Eksodi Redux poshtë / Jo Puna / Gabimet / Fiksimet

Këtu janë dy gabimet kryesore me ndreqjet që zakonisht hasen nga përdoruesit e shtesave Exodus Redux Kodi.

Kontrolloni Gabimin në Log

Ndonjëherë kur shkarkoni një depo, disa skedarë nuk shkarkohen; duke shkaktuar probleme më vonë gjatë instalimit të shtesës. Gabimi në Check Log është gabimi që do të shfaqet nëse ka një problem me skedarët e depove. Një arsye tjetër për gabimin e regjistrit të kontrollit është cache i sistemit, nëse është i plotë.

Fix

Thjesht, pastroni të gjitha të dhënat tuaja sfond dhe cache dhe pastaj provoni përsëri. Nëse gabimi vazhdon, ri-shkarkoni dhe instaloni depo.

Nuk mund të lidhet me depo

Ndonjëherë burimet e depove mbyllen ose bëhen të vjetëruara, duke shkaktuar probleme për përdoruesin. Kur Kodi nuk është në gjendje të lidhet me burimin e depove, ky gabim shfaqet.

Fix

Nëse e shihni këtë gabim, kontrolloni URL-në dhe sigurohuni që lidhja të jetë aktive. Nëse UR është aktive, atëherë kontrolloni, adresën e URL që keni shtuar në File Manager, mund të keni gabuar adresën, sigurohuni që është e saktë. Nëse gabimi mbetet akoma, provoni një depo të ndryshme.

përfundim

Pirunët e shumtë të Exodus Kodi janë në dispozicion në internet dhe padyshim është e vështirë të thuash se cila prej tyre është më e mira, por një gjë që kam përjetuar me Exodus Redux është që lidhjet streaming të ofruara nga ajo funksionojnë shumë. Exodus Redux ka të njëjtën ndërfaqe me atë të shtesës legjendare Exodus Kodi dhe funksionet janë përsëritur.

Sidoqoftë, një gjë për tu mbajtur në mend është që është një shtesë e palës së tretë dhe ju duhet ta përdorni atë me VPN më të mirë për Kodi për të mbrojtur veten tuaj nga çështjet e shkeljes së intimitetit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map