One Comment

  1. Justice
    28.04.2023 @ 09:53

    ërë mund të kërkoni ndihmë në forumet e Kodi-së. Nuk ka rryma në dispozicion Nëse nuk mund të gjeni rryma në shtesën GAIA Kodi, mund të jetë për shkak të problemeve të lidhjes së internetit ose të serverëve të shtesës. Fix Kontrolloni lidhjen tuaj të internetit dhe sigurohuni që ajo është e qëndrueshme dhe e shpejtë. Nëse problemi vazhdon, mund të provoni të ndryshoni serverin e shtesës ose të kontaktoni mbështetjen e klientit të shtesës. Fjalët përfundimtare Shtesa GAIA Kodi është një zgjidhje e shkëlqyeshme për transmetimin e filmave dhe shfaqjeve televizive në definicion të lartë. Megjithatë, është e rëndësishme të mbroheni në internet dhe të përdorni një VPN me Kodi për të siguruar privatësinë dhe sigurinë tuaj në internet. Nëse hasni probleme gjatë përdorimit të shtesës GAIA Kodi, mund të ndiqni udhëzimet e mësipërme për të rregulluar gabimet dhe për të instaluar shtesën në Kodi.