Si të instaloni kohën e kokoshka në Kodi në më pak se 2 minuta

Reprika e Kohës së Popkornit të Dimitrologjisë

Popcorn Time në vetvete është një platformë online e transmetimit të mediave që ka integruar klientin BitTorrent. Sidoqoftë, zhvilluesit e shtesave Kodi menduan se do të ishte mirë të sillnit këtë platformë streaming në Kodi.


Kështu që ata bënë një shtesë shtesë të Popcorn Time Kodi, duke lejuar përdoruesit të zgjerojnë horizontet e tyre të argëtimit dhe të transmetojnë filma pa kufij për bibliotekat e shtesave.

Sidoqoftë, ndërsa përdorni një shtesë të tillë, sigurimi i rrjetit tuaj rekomandohet shumë. Përdorni një VPN për Kodi për të koduar trafikun tuaj dhe t’ju ofrojë përvojë më të mirë në transmetim.

Udhëzuesi i Instalimit të Kodit Koha i Popcornit

 1. Si të instaloni kohën e kokoshka në Kodi Leia dhe Krypton
 2. Si të instaloni kohën e kokoshka në Kodi Jarvis
 3. Si të instaloni kohën e kokoshka në Kodi Firestick
 4. Shkarkoni File Zip Koha Popcorn
 5. Shqyrtime Koha Popcorn
 6. Kodi Popcorn Koha që nuk funksionon / Gabimet / çështjet

Ky udhëzues ofron hapa të detajuar se si të instaloni Kohën e Popcorn në Kodi. Prandaj ndiqni hapat më poshtë:

Si të instaloni kohën e kokoshka në Versione Kodi Leia ose Krypton

 1. Lëshoni Kodi kripton > zgjedh Cilësimet ikonë që shihni në krye > Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve.Si të instaloni kohën e kokoshkave në Kodi Krypton Version 17.6 ose më të lartë
 2. Në anën e majtë të ekranit tuaj, lëvizni poshtë për të klikuar dyfish Shto Burimin > Lloji i Repartit të Dimitrologjisë URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Kliko Ne rregull > Tani shtypni emrin e depo d.m.th.. “Lazarus” > Kliko Ne rregull.popcorntime në kodi
 3. Shko tek Kodi Home duke shtypur “Backspace” Celës > zgjedh Add-ons > Klikoni mbi Box-formë ikona e quajtur Installer Package e vendosur në këndin e sipërm të majtë.si të vendosni shtesën e kohës së kokoshka në kodi
 4. zgjedh Instaloni nga Zip File > Shkoni poshtë dhe zgjidhni Lazarus > Klikoni mbi repository.lazarus-0.1.zip > Tani prisni që depoja të instalohet. > Klikoni mbi Instaloni nga depoja > Tani gjeje Depoja e Llazarit.instaloni popcorntime nga skedari zip
 5. Shko tek Shtesa të videos > zgjedh Koha e kokoshkave Kodi > Goditi instaloj buton.konfigurimin e popcorntime në firestick
 6. Për të parë shtesën, shkoni te Kodi Home > Kliko Add-ons > atëherë Shtesa të videos > Kodi Koha e kokoshkaveSi të instaloni kohën e kokoshkave në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

Si të instaloni kohën e kokoshkave në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. Lëshoni Kodi Jarvis > Shko te Sistemi > Pastaj Menaxheri i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto burimin.
 2. Tani shtypni URL-në http://dimitrology.com/repo/ ku thotë: “Asnjë” > Klikoni Bërë > Lloji Emri i Depozitarit ‘Dimitrologji’ > Klikoni Bërë > Klikoni në rregull.
 3. Kthehu tek menuja kryesore e Kodit > sistem > Add-ons > Pastaj klikoni në Install from Zip File > Dimitrology > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Klikoni në Instalim nga depo > Markop 159 Depo > Shtesa të videos > Koha e kokoshkave Kodi > instaloj > gëzojnë!

Si të instaloni kohën e kokoshka në Kodi Firestick

Instalimi i Kohës së Popcorn në Kodi Firestick është i ngjashëm me hapat që janë përmendur më lart. Sidoqoftë, ka disa hapa dhe kërkesë të VPN në Firestick, që ka nevojë për vëmendjen tuaj, kështu që ndiqni udhëzimin më poshtë:

 1. Nis Firestick > Klikoni në Sistem > Cilësimet > Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni aplikacionet nga Burimi i panjohur dhe Debugging i ADB.
 2. Shkoni te Firestick Home > Klikoni në shiritin e Kërkimit > Shtypni Kodi dhe klikoni mbi të > Lëshoni Kodi.
 3. Tani ndiqni hapat siç përshkruhen për Kodi Leia, Krypton ose Kodi Jarvis.

Shkarkoni File Zip Koha Popcorn

Ekziston një mënyrë për të instaluar Kodi Popcorn Time 2017 direkt në Kodi tuaj. Së pari, është e nevojshme që të shkarkoni File Zip Koha Kodi Popcorn, dhe më pas të ndiqni hapat e përshkruara më poshtë:

 1. Lëshoni Kodi > Takoni në menunë e shtesave > Shkoni te ikona e Instaluesit të Paketave në këndin e sipërm të majtë > Klikoni në Install nga Zip File.
 2. Kur të shfaqet kutia, duhet të “Navigoni” ose “Ngarko” skedarin e zipit, të cilin e keni shkarkuar para se të filloni këto hapa.
 3. Skedari do të marrë kohë për ta shkarkuar > Tani klikoni në Install from Repository > Zgjidhni Markop 159 Repository nga lista > Shkoni në Shtesat e videos > Klikoni në Koha Popcorn Kodi > Goditi Instalimin > Ju keni mbaruar, Gezuar!

Koha e Popcorn gjithashtu mund të shkarkohet nga lidhjet e mëposhtme të shkarkimit:

 • Shkarkoni Kohën e Kodit Popcorn përmes GitHub
 • Shkarkoni Kohën e Popi Popullit Kodi përmes Rezervës Lazarus
 • Shkarkoni Repartin e Dimitrologjisë

Shqyrtime Koha Popcorn

Koha e kokoshkave është ndoshta mënyra më e mirë për të shikuar shfaqje dhe filma. Sidomos kur çiftohet me një kuti kodi.

– 8spook (@ 8synced) 30 tetor 2017

Shikimi i filmave dhe shfaqjeve televizive është shumë më i lehtë se gjithçka në këtë botë dhe kjo është ajo që mendojnë saktësisht përdoruesit e Kodi. Të dy gjigantët takohen për herë të parë në botën e Kodit.

Ooh !! E di për këtë. Unë përdor kohën e kokoshka shumë më tepër sesa showbox. Unë nuk e përdor më Kodin.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30 qershor 2017

Përdoruesit e Kodi në masë nuk janë ende të vetëdijshëm për faktin se ekziston një shtesë e Kodi Popcorn Time që mund ta instaloni në Kodi. Softueri Kodi është shumë më i madh se Popcorn Time dhe nuk duhet krahasuar. Instalimi i Popcorn Time 2017 e bëri softuerin Kodi edhe më të madh.

Kodi Popcorn Koha që nuk funksionon / Gabimet / çështjet

Nuk mund të instalohet varësia

Ky gabim mund të ndodhë për faktin se keni përdorur një depo false që nuk ka një version të azhurnuar të Koha Popcorn Koha.

zgjidhje

Instalimi i Kodi Popcorn Time 2017 nga Dimitrology Repository do të zgjidhë problemin tuaj pasi do të ketë një version të azhurnuar gati për përdoruesit e Kodi. Hapat e mësipërm të përmendur në udhëzues diskutojnë instalimin e kohës Popcorn nga Dimitrology.

Asnjë rrjedhë në dispozicion

Shpesh mund të shihni që kur transmetoni disa përmbajtje të fundit të mediave në Kohën e Popcorn, shfaqet një mesazh që thotë: “Nuk ka mundësi transmetimi”. Kjo pasi Popcorn Time zgjedh një burim nga përrallat, dhe ndonjëherë këto përralla janë të padisponueshme.

zgjidhje

Nuk ka zgjidhje të menjëhershme për këtë problem sepse kjo është pengesa e vetme e Kohës së Popcorn. Sidoqoftë, akoma mund të kaloni në Kodi dhe të instaloni Covenant shtesa dhe të transmetoni filma falas dhe shfaqje TV.

Për të përfunduar gjërat lart

Popcorn Time është lojtari i preferuar i tifozëve që transmeton burime përrua direkt në programin Kodi. Ju mund të shikoni direkt filma dhe shfaqje televizive në Kodi me lehtësi. Në këtë udhëzues, ne diskutuam se si të instaloni Kohën Popcorn në Kodi në mënyrë që të mund të shijoni orë argëtuese. Shihni këtë udhëzues krahasimi në kohën e kokoshkave vs kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map