One Comment

  1. Wyatt
    28.04.2023 @ 09:57

    ësisht, kjo mund të shkaktojë gabime në shtesën e Kong TV në Kodi. zgjidhje Nëse keni këtë problem, ju mund të provoni të ndryshoni burimin e kanalit në shtesën e Kong TV. Nëse kjo nuk funksionon, atëherë mund të jetë e nevojshme të përdorni një VPN për të ndryshuar vendndodhjen tuaj dhe për të qenë në gjendje të shikoni kanale të kufizuara gjeografikisht. Kong TV është një shtesë e mirë për Kodi, me qindra kanale IPTV nga e gjithë bota dhe cilësi të mirë të videos. Megjithatë, mund të hasni disa gabime në instalimin dhe përdorimin e saj. Me zgjidhjet e duhura, ju mund të shijoni shtesën e Kong TV në Kodi pa probleme.