One Comment

  1. Ashton
    28.04.2023 @ 09:22

    ë cilësimet > Sistemi > Zhvendosu në përparim > Lejo aplikacionet e panjohura > Kthehu në kryesor menu > Kliko në shtoj-ons > Kliko në shtoj paketë installer > Kliko instaloj nga zinxhir skedar > Hap URL http://legionworldtv.com/zips/ > Kliko repository.mrfreeworld.zip > Prisni njoftimin > Kliko Instaloni nga depoja > Kliko MR FALAS > Kliko video shtoj-ons > Kliko Neptun në rritje > Kliko instaloj. Kjo është mënyra më e lehtë për të instaluar Neptun në rritje Shtesa Kodi në Fire Stick. Ne ju rekomandojmë që të përdorni një VPN të mbështetur nga Kodi për të mbrojtur praninë tuaj në internet dhe për të hyrë në rrymat gjeo-të kufizuara. Ju mund të instaloni shtesa falas Kodi VPN për të rritur përvojën tuaj të mbrojtjes dhe transmetimit. Nëse keni ndonjë problem gjatë instalimit, ju mund të ndiqni udhëzuesin tonë të hollësishëm për të marrë ndihmë. Neptun në rritje Kodi është një shtesë e shkëlqyeshme për të varurit nga filmi dhe shfaqje televizive, dhe me instalimin e duhur, ju mund të shijoni përvojën tuaj të transmetimit në mënyrë të sigurt dhe të mbrojtur.