Si të instaloni Nova ndërtimin e Kodi në Leia, Krypton, Jarvis dhe Firestick

Nova Kodi Build është një mbresëlënëse, e mirë dhe e organizuar mirë mes ndërtimeve më të mira kodi. Ka një ndërfaqe shumë tërheqëse por të thjeshtë; i cili siguron lehtësi të madhe të përdorimit.


Sa i përket shtesave më të mira të kodi, ajo ka pothuajse të gjitha shtesat që një vëzhgues binge do të dëshironte të kishte. Gjithmonë përdorni një shërbim të besueshëm Kodi VPN për të mbrojtur privatësinë tuaj në internet sepse shtesat në dispozicion në ndërtesa mund të jenë pak të rrezikshme për t’u përdorur.

Lëkura që ai përdor është Xonfluence Skin dhe është mbi 200 MB por shtesat e shtesave Filmat dhe TV Shfaqjet më të fundit të përkryer mirë. Ndiqni udhëzuesin tonë për të parë se si të instaloni kodin nova build në pajisjen tuaj:

Si të instaloni Nova ndërtimin e Kodi në Leia dhe Krypton

 1. Nisja Kodi > Klikoni në Ikona e cilësimeve > hapur Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin.si të instaloni nova build kodi
 2. Kliko ‘Asnje’ > Shtypni këtë URL http://thelittleguysco.net/kodi/ > Klikoni Ok > Emërtoni burimin si Djem të vegjël > Kliko Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri për të mbyllur kutinë e dialogut pasi të keni kontrolluar dy herë emrin dhe URL-në e burimit.si të instaloni kodin nova build në versionin krypton 17.6 ose më të ulët
 3. Shko prapa ne Ekran në shtëpi > Kliko Add-ons seksion > Klikoni në Instaluesi i paketave ikonë nga këndi i sipërm i majtë > zgjedh Instaloni nga Zip File.nova build kodi
 4. Klikoni mbi Djem të vegjël > zgjedh plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Prisni njoftimin për njoftimin Instalohet magjistar i thjeshtë i ndërtimeve.si të instaloni kodin nova build në versionin jarvis 16 ose më të lartë
 5. Kthehu mbrapa në Ekran në shtëpi > zgjedh Shtesa të programit > Klikoni mbi Magjistar i thjeshtë i ndërtimeve > Kliko Rohas ndërton > Kliko yll i ri> Ju mund të zgjidhni nga cilindo nga serverët.si të instaloni kodin nova build në firestick
 6. Klikoni mbi Instalim i freskët > Një kuti dialogu do të shfaqet > Kliko vazhdojnova build kodi setup
 7. Ndërtimi do të instalohet > Kur e pyet rimbush profilin, click Forcë e Afërt. Tani thjesht Rifillo, fillo përsëri Kodi juaj dhe Ndërtimi i Nova do të nisë.

Si të instaloni Nova ndërtimin e Kodi në Jarvis Version 16 ose më të lartë

 1. hapur Kodi.
 2. Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve.
 3. Klikoni dy herë Shto burimin.
 4. Kliko <Asnje>.
 5. Shtypni këtë URL: http://thelittleguysco.net/kodi/ > click Done.
 6. Name kjo burimi “Djem të vegjël” > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 7. Kthehuni në ekranin fillestar > Kliko sistem.
 8. Klikoni mbi Add-ons.
 9. zgjedh Instaloni nga skedari zip.
 10. Klikoni mbi Djem të vegjël > plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Prisni njoftimin e instaluar shtesë.
 11. Tani kthehuni në ekranin Home > Klikoni Sistemi > Klikoni Shtesa skedarin > Hapni shtesat e programit > Kliko Magjistar i thjeshtë i ndërtimeve > zgjedh Rohas Builds > Kliko yll i ri.
 12. Klikoni mbi Instalim i freskët > Një kuti dialogu do të shfaqet > Kliko vazhdoj
 13. Ndërtimi do të instalohet > Kur kërkon të rifreskoni profilin, klikoni Forcë e Afërt.
 14. Rinisni Kodi dhe Ndërtimi do të nisë.

Mori një pyetje?

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me Djallin Sportiv, atëherë shikoni Forumin tonë Kodi. Angazhohuni me përdoruesit e gjallë të Kodi dhe ndajini tregimet, problemet dhe zgjidhjet tuaja ”

Vizitoni Kodin Forum

 

Nova build Kodi Shkarkim

 1. Kthehu tek Ekran në shtëpi > Kliko Add-ons seksion > Klikoni në Instaluesi i paketave ikonë nga këndi i sipërm i majtë > zgjedh Instaloni nga Zip File.
 2. Klikoni mbi Djem të vegjël > zgjedh plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Prisni njoftimin për njoftimin Instalohet magjistar i thjeshtë i ndërtimeve.
 3. Tani kthehu në Ekran në shtëpi dhe klikoni në Add-ons skedë menuje > zgjedh Shtesa të programit nga lista > Klikoni mbi Magjistar i thjeshtë i ndërtimeve > Kliko Rohas ndërton > Kliko yll i ri> Ju mund të zgjidhni nga cilindo nga serverët.
 4. Klikoni mbi Instalim i freskët > Një kuti dialogu do të shfaqet > Kliko vazhdoj.
 5. Nova Build Kodi do të instalohet > Kur kërkon të rifreskoni profilin, klikoni Forcë e Afërt.
 6. Tani rinisni thjeshtë Kodin dhe Ndërtimi do të nisë.

Si të instaloni Nova ndërtimin e Kodi në Fire Stick

Kodi në Fire Stick do të kërkohet para se të instaloni Nova Build. Prandaj, së pari instaloni Kodi në Fire Stick. Pasi të instalohet Kodi, ndiqni këto hapa:

 1. Nisja Kodi aplikimi në Stick zjarri
 2. hapur Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni Rregullimet e gabuara të ADB dhe Aplikacionet nga Burime të Panjohura.

Pjesa tjetër e hapave është e njëjtë me atë të instalimit Nova Build Kodi në Kodi Krypton, deklaruar më lart.

Për të zhbllokuar përmbajtjen e saj, mund të përdorni një VPN të paguar falas për Firestick Kodi.

Fjalët përfundimtare

Nova është një Kodi Build mbresëlënëse për shkak të aksesit dhe aspekteve të ndërfaqes vizuale. Pavarësisht se janë mbi 200 MB në madhësi, kjo ndërtesë nuk vonon ose ngadalëson sistemin fare. Për më tepër, ju keni gjithçka në dispozicion për shkak të kategorive të saj të mirëorganizuara që ju ndihmon të shfletoni lehtë.

Ne kemi ofruar një metodë të detajuar për t’u treguar përdoruesve se si të instalojnë Nova build Kodi në pajisje të ndryshme. Ndiqni udhëzuesin plotësisht, por sigurohuni që të mos komprometoni privatësinë tuaj.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map