Si të instaloni Plexus në Kodi në më pak se një minutë

Streaming përmbajtjen tuaj të preferuar direkt tani është e mundur përmes shtesës Plexus për Kodi. Plexus është një shtesë e palës së tretë për kolegë shtesë që është falas. Kjo u mundëson përdoruesve të transmetojnë me lehtësi përmbajtjen e tyre të preferuar. Por instalimi i shtesave të kodit të palëve të treta, nganjëherë bëhet sherr për përdoruesit e rinj. Ju do të udhëzoheni se si të instaloni plexus në Kodi hap pas hapi në këtë blog.


Ky është një udhëzues i hollësishëm i instalimit për t’ju shpjeguar se si të përdorni addon plexus kodi në sisteme të ndryshme operative. Pasi të keni kaluar udhëzuesin e tij, do të keni mundësi të përdorni lehtësisht rrjedhat e Plexus.

Si të instaloni Plexus në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë

 1. run Aplikimi Kodi. Klikoni në settings ikonë e pranishme në kolonën e dorës së majtë.si të instaloni plexus në kodi
 2. Do të shfaqen disa opsione, zgjidhni “Menaxher i Dosjeve“.si të instaloni plexus në kodi krypton versionin 17 ose më të lartë
 3. Do të shfaqet një dritare e re, zgjidhni “Shto burimin”Nga kolona e majtë.si të shtoni plexus në kodi
 4. Kur pyet dritaren e burimit, klikoni dy herë në rreshtin që tregon ““.konfigurimi kodi plexus
 5. Këtu, shkruani lidhjen “http://areswizard.uk/“Dhe kliko”Ne rregull“.cilësimet e plexus kodi
 6. Tani shkruani emrin “ares“, Kliko”Ne rregull“.konfigurimi i plexus kodi
 7. Pasi të keni hyrë lidhja dhe emri, klikoni përsëri Ok dhe do të ktheheni te Menaxheri i Dosjeve.shtoni burimin e skedarit plexus kodi shkarko url zip
 8. Tani kthehuni te ekrani fillestar i Kodi dhe klikoni Shtesa.plexus kodi nuk funksionon
 9. Tani shikoni në pjesën e sipërme të kolonës së dorës së majtë, do të shfaqet një ikonë kuti. Kliko në atë ikonë të kutisë. Klikoni në “Instaloni nga skedari zip“Dhe kliko në”ares“.plexus ares
 10. Do të shfaq disa depo kodi, klikoni në “repository.aresproject-0.1.0.zipplexus kodi addon
 11. Tani prisni derisa të instalohet depoja, pas instalimit do të shfaqet një mesazh. Pasi të shfaqet njoftimi, klikoni në “Instaloni nga depoja“.plexus kodi poshtë
 12. Tani zgjidhni “Ares Project”.rrjedhë plexus
 13. Prisni mesazhin e aktivizuar me shtesa. Klikoni në “Shtesat e programit”.si të instaloni plexus në kodi jarvis versionin 16 ose më poshtë
 14. Zgjidhni “Plexus”. Klikoni “Instaloni”.instaloni plexus nga tvaddons
 15. Prisni për njoftimin “shtesë e aktivizuar” “. Pasi të shfaqet njoftimi, mund të keni qasje në rrjedhat plexus.plexus kodi jarvis 16

Si të instaloni Plexus për Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë:

 1. run Kodi aplikacion.
 2. Kliko SISTEMI dhe hap menaxherin e skedarëve.
 3. Klikoni mbi “Shto Burimin“.
 4. Klikoni në rresht duke thënë ““.
 5. Vendosni lidhjen “http://ares-repo.eu” dhe klikoni “Done“.
 6. Emërtojeni këtë lidhje si “ares” dhe klikoni “Ne rregull“.
 7. Kthehuni në ekranin fillestar të Kodi.
 8. Klikoni “sistem“.
 9. Klikoni mbi “Shtesash“.
 10. Nga ky klik i veInstaloni nga skedari zip“.
 11. Klikoni mbi “ares“.
 12. Zgjidhni “repository.aresproject-x.x.x.zip“.
 13. Depoja do të instalohet, do të duhet të prisni deri në “Shtesa e aktivizuar”Shfaqet njoftimi.
 14. Klikoni mbi “Instaloni nga depoja“.
 15. Zgjidhni “Ares Project”.
 16. Klikoni mbi “Shtesa të programit“.
 17. Klikoni mbi “pleksus“.
 18. Klikoni Instalo.
 19. Prisni njoftimin “shtesa e aktivizuar” për të dalë.
 20. Aty e keni, Plexus është instaluar tani.

Si të instaloni Plexus në Kodi MAC:

 1. Para se t’ju them se si të përdorni plexus në Kodi, së pari duhet të dini se si të instaloni Kodi në Mac. Më poshtë janë hapat për instalimin e Kodi në Mac:
 2. Shkarkoni Kodi për Mac nga https://kodi.tv/download “.
 3. Hapni imazhin e diskut të diskut.
 4. Instaloni programin në Mac tuaj duke zvarritur dhe hedhur ikonën Kodi në dosjen Aplikimet.
 5. Drejtoni aplikacionin Kodi.
 6. Një mesazh mund të nxitet duke thënë se kjo aplikacion nuk mund të lansohet siç është nga një “zhvilluesi i paidentifikuar“.
 7. Siguria e Hapur & Cilësimet e privatësisë dhe “Lejo aplikacionet e shkarkuara nga:
 8. Kjo eshte! Kodi do të kandidojë dhe mund të përdoret në përputhje me rrethanat.
 9. Tani procedura për instalimin e Plexus në Kodi është e ngjashme me ato të diskutuara më lart. Ju mund t’u referoheni atyre për të hyrë në rrjedhat Plexus.

Plexus Kodi rregullon / Mos funksionimi / Gabimet / ështjet:

Plexus kodi addon zakonisht ka shumë çështje në instalimin ose përdorimin e tyre. Disa nga çështjet mund të jenë:

Instalimi i Plexus Kodi dështoi

Ka disa çështje që shfaqen gjatë instalimit të Plexus në Kodi për shkak të gabimeve të skedarit burim. Pasi që kjo është një shtesë e palës së tretë, lidhjet e burimit vazhdojnë të bllokohen ose serverët e tyre zakonisht bien poshtë. Shumica e përdoruesve që përpiqen të instalojnë Plexus përdorin burimin “http://fusion.tvaddons.co“. Ky burim u mbyll disa muaj më parë dhe u ripublikua më vonë. Përdoruesit përballen me probleme me instalimin për shkak të lidhjeve të vjetëruara të burimit.

zgjidhje

Për trajtimin e çështjeve të tilla të instalimit, duhet të dini së pari të kontrolloni rrymën; lidhje të azhurnuara që janë live. Aktualisht, http://areswizard.uk/ dhe http://areswizard.co.uk/ janë burime të drejtpërdrejta dhe mund të përdoren për të instaluar Plexus në Kodi pa u përballur me ndonjë problem.

Bllokimi i rrjedhës së Plexus Kodi

Shfletimi i ngadaltë dhe vonesat në rrjedhë janë një çështje e rëndësishme me platformat e transmetimit në internet. Ata mund të qëndrojnë herë pas here, duke krijuar një situatë irrituese për përdoruesit.

zgjidhje

Ky problem mund të zgjidhet lehtësisht duke instaluar magjistar Ares. Shkoni te shtesat e programit dhe instaloni Ares Wizard. Pasi të keni instaluar Ares Wizard, mund të pastroni cache dhe thumbnails. Kjo do të zgjidhë problemin dhe shfletimi dhe transmetimi juaj do të funksionojnë në mënyrë të përsosur ose merrni këto magjistarët më të mirë të kodit.

Plexus Kodi Depozitat e Vjetra

Shumica e kohës, do të përballeni me instalimin e shtesave pas instalimit të skedarit zip. Ofrohen depo të shumta për tu instaluar, por mund të hutoheni kur zgjidhni prej tyre.

zgjidhje

Mënyra më e mirë për të zgjedhur depon e saktë është të shihni se cili prej tyre është ai i azhurnuar. Zgjidhni versionin e fundit nga lista për të instaluar shtesën. Ares Project 0.1.7 është depoja e fundit për të instaluar shtesën Plexus nga. Kontrolloni udhëzuesin tonë se si të zhbllokoni depot duke përdorur kodi vpn.

Duke e mbështetur gjithçka

Duke i përmbledhur të gjitha, instalimi i Plexus në Kodi nuk është shumë telashe. Edhe pse është një proces i gjatë, por prapë ia vlen përvoja që ofron Kodi, veçanërisht kur bëhet fjalë për Plexus. Procedura e instalimit të Kodi në Plexus është pothuajse e ngjashme në çdo platformë. Issuesështjet që lindin gjatë instalimit ndodhin sepse këto janë shtesa të palëve të treta dhe nuk janë zyrtare, kështu që mbështetja e tyre nuk është gjithmonë e disponueshme ose jo deri në shenjë. Në mënyrë të ngjashme, depot vazhdojnë të mbyllen, duke shkaktuar probleme gjatë instalimit. Sidoqoftë, unë kam përfunduar të gjitha aspektet në mënyrë të hollësishme për t’ju ndihmuar të shijoni përvojën e Plexus. Në fund do t’ju rekomandoja të përdorni gjithnjë një shërbim Kodi VPN në mënyrë që të siguroni privatësinë tuaj dhe të siguroni veten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map