Si të instaloni Shfletuesin Kodin GitHub në Krypton 17.6, Jarvis dhe Firestick

Si funksionon GitHub

Shfletuesi GitHub është me të vërtetë një risi themelore në botën e Kodi. Një shfletues i vetëm i lejon përdoruesit të kërkojnë shtesat e tyre të preferuara të kodit dhe depot e kodit. Shtesa Shfletuesi GitHub scraps i gjithë serveri pritës i GitHub sipas pyetjes së kërkimit të përdoruesve dhe më pas siguron rezultate relative për përdoruesit.


Ai e bën të lehtë instalimin e plotë të përdoruesit dhe i ndihmon ata duke kursyer kohën dhe kujtesën e sistemit. Ndiqni udhëzuesin tonë për të parë se si të instaloni shfletuesin GitHub Kodi dhe të provoni një përvojë plotësisht të re të përmirësuar Kodi.

Paraqitja e shfletuesit GitHub

GitHub është një ndalesë për geeks dhe zgjidhja për problemet e tyre. Përdoruesit preferojnë GitHub për të shkarkuar ndonjë Zip File nga faqja e internetit, sepse ajo ka skedarë konfigurimi për pothuajse të gjithë programet dhe programet. Edhe përdoruesit e Kodi preferojnë të përdorin GitHub për të shkarkuar depot e tyre të preferuara të shtesave.

Të gjitha depot e fundit të shtesave janë ngarkuar në GitHub nga zhvilluesit e tyre përkatës. Prandaj, edhe nëse lidhjet e burimit të depozitave janë mbyllur, përdoruesit mund të shkarkojnë depot përmes GitHub.

Karakteristikat e Kodit të Shfletuesit GitHub

rekuizitëCons
Lehtë për t’u përdoruri paqëndrueshëm
Një Shtesë për të gjitha shtesat e tjeraSkedarët e pabesueshëm Zip me kusht
Lehtësi në gjetjen e shtesave jopopulloreNën procesin e zhvillimit
Inkurajimi i zhvilluesve të rinj

Si të instaloni shfletuesin GitHub në Kodi Krypton Version 17.6 ose më të ulët

 1. Nisja Kodi > Klikoni mbi Cilësimet.si të instaloni kodi të shfletuesit github
 2. hapur Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë mbi Shto Buriminsi të instaloni kodi të shfletuesit github në krypton version 17.6 ose më të ulët
 3. Do të shfaqet një kuti dialogu, klikoni aty ku thotë ‘Asnje’ > këtë lloj URL http://fusion.tvaddons.co/ > Kliko Ne rregull.shkarko kodin shfletuesin github
 4. Emërtoni këtë emër të burimit të mediave si ‘Shtesa TV Repo ‘ > Kliko Ne rregull > Kontrolloni dy herë URL dhe emrin dhe Klikoni Ok përsëri.si të instaloni kodi të shfletuesit github në firestick
 5. Shko prapa ne Ekrani fillestar Kodi > Tani e hapur Add-ons menu > Klikoni në Box-icon > zgjedh Instaloni nga Zip File.si të instaloni kodi të shfletuesit github në versionin 16 jarvis
 6. hapur Repo TV Addons > zgjedh të fillojë-këtu > hapur plugin.program.indigo-4.0.0.zip.Kodi i shfletuesit github nuk funksionon me gabime dhe çështje
 7. Një njoftim do të shfaqet duke thënë “Shtesa Indigo e instaluar” > Pasi të shfaqet njoftimi, kthehuni tek Ekrani fillestar Kodi > hapur Add-ons menu> Shko tek Shtesa të videos > Klikoni mbi llullaq.konfigurimi kodi i shfletuesit github
 8. Tani, klikoni Instalues ​​i shtesave > Klikoni mbi Shfletuesi GitHub.Cilësimet e kodit të shfletuesit Github
 9. Mbyllni kutinë e dialogut të udhëzimeve që do të shfaqen.
 10. Do të shihni tre opsione në listë d.m.th.. Emri i GitHubEmri i depozitës dhe Emri i shtesës. Zgjidhni metrikat e kërkimit.

Si të instaloni shfletuesin Kodi GitHub në Jarvis Version 16 ose më të lartë

 1. hapur Kodi Jarvis V16 > Kliko sistem.
 2. hapur Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin.
 3. Kliko <Asnje> dhe shtypni këtë URL http://fusion.tvaddons.co/ > Kliko Done.
 4. Emërtoni këtë burim ‘TV addons ‘ > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 5. Kthehu tek Ekrani fillestar Kodi > Kliko sistem.
 6. Kliko Add-ons > zgjedh Instaloni nga Zip File > zgjedh Shtesa TV > zgjedh të fillojë-këtu > zgjedh plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Kthehu tek Ekrani fillestar Kodi > Klikoni mbi llullaq.
 8. hapur Instalues ​​i shtesave > hapur Shfletuesi GitHub > Mbyll kutinë e dialogut që do të shfaqet.
 9. Tani kërkoni për shtesën tuaj të dëshiruar duke përdorur ose emrin e zhvilluesit, emrin e shtesës ose emrin e Repository.

Si të instaloni Shfletuesin GitHub në Kodi Fire Stick

Instaloni Kodi në Fire Stick para se të instaloni Shfletuesin GitHub. Pas kësaj, ndiqni këto hapa:

 1. hapur Kodi në zjarr Stick
 2. Shko tek Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni Rregullimet e gabuara të ADB dhe Aplikacionet nga Burime të Panjohura.

Tani referojuni procedurës së deklaruar më herët për instalimin e shtesës së shfletuesit GitHub për Kodi Krypton V.17. Procedura e mbetur do të jetë e njëjtë nga këtu e tutje.

Shkarkoni Kodin e Shfletuesve GitHub

 1. Shkarkoni skedarin Zip > Shko tek Ekrani fillestar Kodi > hapur Add-ons > Klikoni në Box-icon > zgjedh Instaloni nga Zip File.
 2. Shfletoni sistemin tuaj dhe hapni skedarin Zip të shkarkuar të depos.
 3. Njoftimi installed Indigo Shtesë e instaluar ’do të shfaqet > Kthehu tek Ekrani fillestar Kodi > hapur Add-ons menu> hapur Shtesa të videos > Klikoni mbi llullaq.
 4. Kliko Instalues ​​i shtesave > Klikoni mbi Shfletuesi GitHub.
 5. Mbyll kutinë e dialogut të udhëzimeve.
 6. Tani kërkoni shtesën me emrin e zhvilluesit, depo ose vetë shtesën.

Gabimet e shfletuesit GitHub / Jo Punimi / ështjet

Në pamundësi për të gjetur shtesën / depon e dëshiruar

Ndërsa kërkoni për shtesa ose depo mund të mos merrni rezultatet e dëshiruara ose shfletuesi mund të sigurojë disa depo të parëndësishme ose të pahijshme. Ka shumë shtesa të pranishme në serverët GitHub dhe për këtë arsye kërkimi i tyre nuk është aq i lehtë sa duket. Shfletuesi do të sigurojë rezultatet e pyetjes sipas asaj që gjen përkatësisht ose në lidhje me kërkesën tuaj të kërkimit.

Fix

Sigurohuni që pyetja juaj e kërkimit të jetë e saktë dhe po përdorni saktë emrin e zhvilluesit ose emrin e depozitës. Praktika më e mirë është të kërkoni me emrin e zhvilluesit. Ajo tregon rezultate disi të sakta në krahasim me metrikat e tjera të pyetjes.

Instalimi i shtesës dështoi

Meqenëse shtesa në vetvete është në fazën e zhvillimit, instalimi i shtesës mund të dështojë. Në disa raste, shtesa vetë u instalua në mënyrë të përsosur, por shtesat e tjera që u provuan të instalohen përmes shfletuesit GitHub nuk arritën të instalojnë.

Fix

Sa i përket shqetësimeve të dështimit të instalimit të shtesave të shfletuesit GitHub, së shpejti do të zgjidhet pasi të jenë rregulluar të gjitha gabimet. Ndërsa, për shtesat e tjera që nuk arritën të instalohen përmes shfletuesit GitHub mund të kenë dështuar për shkak të zgjedhjes së gabuar të skedarit Zip. Sigurohuni që të zgjidhni skedarët e saktë zip që shfaq ky shfletues.

Fjalët përfundimtare

Shfletuesi GitHub është një gjë e mahnitshme e zhvilluar nga TV Addons pasi u ka mundësuar përdoruesve të Kodi të shijojnë përvojën e tyre në Kodi pa kërkuar këtu dhe atje për depot e shtesave. Përdoruesit e kanë të vështirë të gjejnë lidhje me burimin e punës të depove, ndërsa ato janë të gjitha të disponueshme në GitHub. Ky me siguri është një zhvillim i mahnitshëm dhe ne ju rekomandojmë të sigurtë që ta provoni. Ndiqni udhëzuesin tonë për të parë se si të instaloni GitHub Browser Kodi dhe sigurohuni që përdorni VPN më të mirë për shërbimin Kodi për të qëndruar i mbrojtur.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map