Si të instaloni Showbox në Kodi – 8 hapa udhëzues

Ne ju sugjerojmë të kontrolloni udhëzuesin tonë të gjerë të shtesave kodi dhe pse Kodi VPN është i nevojshëm për të gjitha rrjedhjet tuaja.


Showbox Kodi Repository

Showbox është një shtesë e Kodi që ofron transmetim falas të Netflix dhe shfaqjeve të tjera televizive në pajisjen tuaj. Një përvojë e shkëlqyeshme për të parë shfaqje televizive me video me cilësi HD që lehtë mund t’ju tërheqin për të zgjatur orët tuaja të argëtimit. Showbox mund të instalohet nga SuperRepo Repository i cili përmban pothuajse çdo kanal që ka ekzistuar ndonjëherë në Kodi dhe është ndër depot më të mira kodi të 2018. Showbox është ndër disa prej shtesave që funksionon edhe në Xbox One Kodi.
Në këtë udhëzues, ne ofrojmë një proces hap pas hapi se si të instaloni Showbox në Kodi. Prandaj rrini të akorduar!

Si të instaloni Showbox Kodi në Krypton Version 17 ose më të lartë

 1. hapur Kodi nga sistemi juaj > Klikoni mbi “Settings” ikonë e vendosur në krye > Shko tek Menaxher i Dosjeve > Pastaj klikoni dy herë Add-Burimi.si të instaloni showbox në kodi
 2. Një ekran shfaqet në ekranin tuaj, kështu që klikoni në hapësirën ku thotë ‘Asnje’ > Tani shtypni URL http://srp.nu/ > Kliko Ne rregull > Shtypni emrin e burimit të mediave “Super Repo” > Kliko Ne rregull në mënyrë që të ruaj burimin e informacionit.si të instaloni showbox në kodi krypton versioni 17
 3. Tani kthehu te Menyja kryesore e Kodit duke goditur “Backspace” kyç në tastierën tënde shumë herë > zgjedh Shtoni në të cilat mund t’i gjeni në skedën e majtë > Klikoni mbi Instaluesi i paketave ikonë (këndi i sipërm i majtë).showbox në kodi setup
 4. Ju duhet të zgjidhni Instaloni nga Zip File > Super repo > Nga atje klikoni në kripton > magazinat > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Tani prisni derisa të instalohet depoja. urbox skedarin e postës elektronike
 5. Klikoni mbi Instaloni nga depoja > Depo SuperRepo [Krypton] [v7] > Klikoni mbi Depo të shtesave > Tani zgjidhni SuperRepo Të Gjithë [Krypton] [v7] > instaloj > Prisni derisa shtesa të instalohet dhe aktivizohet.showbox në cilësimet kodi
 6. Tani kthehu te Instaloni nga depoja alternativë > Do të shihni një depo tjetër të quajtur SuperRepo Të Gjithë [Krypton] [v7] > Shtesa të videos > Gjeni dhe klikoni Showbox > Kliko instaloj.rryma e showbox-it në kodi
 7. Prisni që shtesa të aktivizohet.konfigurimi i video showbox në kodi
 8. Shko prapa ne Menyja kryesore e Kodit > Klikoni mbi Add-ons > Shtesa të videos > Showbox > Shikoni shfaqjet televizive Netflix dhe më shumë, kështu gëzojnë!

showbox në kodi

Si të instaloni Showbox Kodi në Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. Hap Kodin > sistem > Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto burimin > Klikoni Asnjë > Shkruaj URL-në http://srp.nu/ > Klikoni Bërë > Shkruani emrin “Super Repo” > Klikoni Bërë > Klikoni në rregull.
 2. Shko te Ekrani fillestar Kodi > sistem > Add-ons > Instaloni nga Zip File > Super repo > Jarvis > magazinat > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Prisni instalimin.
 3. Klikoni në Instalim nga depo > Depo SuperRepo> SuperRepo Të Gjithë > instaloj > Prisni që të instalohet.
 4. Shkoni përsëri te Instalimi nga Depo > SuperRepo Të Gjithë > Shtesa të videos > Showbox > instaloj.
 5. Shko te Ekrani fillestar Kodi > Videos > Add-ons > Showbox > gëzojnë!

Si të instaloni ShowBox Kodi në kutitë Android

Instaloni Kodi në Kutinë tuaj Android duke ndjekur udhëzimin tonë.

Pasi të keni instaluar Kodi, procedura e instalimit të ShowBox në kutitë Android do të jetë e njëjtë me atë të përpunuar më lart për Krypton V17.

Si të instaloni Showbox në Kodi Fire Stick

Për të instaluar Showbox në Fire Stick, duhet të keni të instaluar së pari Kodi Krypton Version 17 në Fire Stick. Pasi të instaloni Kodi, duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Open TV TV me zjarr > Shkoni te Parametrat > pajisje > Opsionet e zhvilluesit > Aktivizo debugging ADB > Aktivizoni Aplikimet nga Burimet e Panjohura.
 2. Tani shkoni në Fire Stick Home > Hap Kodin > dhe ndiqni hapat siç theksohen për Showbox në Kodi Krypton.

Shkarkoni Kodin Showbox

Për instalimin e drejtpërdrejtë të Showbox në Kodi, mund të shkarkoni skedarin zip nga lidhja këtu.

showbox shkarko kodi zip url

Pasi të shkarkoni skedarin në sistemin tuaj, mund të ndiqni hapat që theksohen më poshtë:

 1. Hap Kodin > Add-ons > Ikonë e Instaluesit të Paketave > Instaloni nga Zip File > Navigoni skedarin që keni shkarkuar në sistemin tuaj > Klikoni në rregull > Prisni për të instaluar shtesën.
 2. Tani vazhdoni nga Hapi 5 siç parashikohet në udhëzimin për Showbox në Kodi Krypton.

Showbox Kodi Jo Puna / Gabimet / ështjet

Përdoruesit janë ankuar për Showbox Kodi që nuk funksionon, në çdo forum që munden. Të tjerët thjesht kërkojnë një depo pune për të instaluar Showbox Kodi.

zgjidhje

Kjo shtesë nuk është më në dispozicion me ndonjë depo sepse duket se është mbyllur. Sidoqoftë, atje Showbox Arize është aktualisht në dispozicion me repos të Jesus Box TV. Ju mund të shkoni përpara dhe ta provoni.

Gabimi në rishikimin e Kodit të Showbox Kodi (Kontrolloni informacionin e log)

Ky gabim vazhdon kur ka një problem me ofruesit.

zgjidhje

Për zgjidhjen e kësaj çështje, kërkohet një instalim i freskët. Një metodë tjetër për zgjidhjen e këtij problemi është pastrimi i bazës së të dhënave të Kodi.

Shqyrtime të Showbox Kodi

Përdoruesit tashmë kanë kritikuar Showbox dhe ata besojnë se ka shtesa më të mira që ShowBox:

rishikim reddit i showbox

Nga ana tjetër, ju do të gjeni përdorues si këta, duke pretenduar për përmbajtjen e tij dhe çështjet ligjore:

përmbledhje e ekspozitës në showbox

Pas gjithë kësaj, këtu janë disa komplimente:

showbox eksitim

Showbox Kodi vs Showbox Arize Kodi

Showbox është në të vërtetë një aplikacion që transmeton dhe shkarkon filma nga përralla. Isshtë një shtesë e palës së tretë Kodi, që do të thotë se prurjet që ai ofron janë të paligjshme. Ngjashëm me natyrën e saj, Showbox Arize është gjithashtu një shtesë e palës së tretë Kodi që ofron transmetime më të mira në internet. Ajo ka një larmi të përmbajtjes në dispozicion për përdoruesit.

Një tjetër ndryshim i dukshëm është se ShowBox nuk është më në dispozicion përmes ndonjë depoje. Ndërsa, ShowBox Arize është në dispozicion përmes repos të Jesus Box TV.

Fjalët përfundimtare

Showbox është zgjedhja përfundimtare për përdoruesit e Kodi për të parë shfaqje të njohura Netflix dhe shfaqje të tjera televizive në sistemin tuaj me lehtësi. Shtë një shtesë e preferuar për të kaluar kohën tuaj dhe të qëndrojë azhurnuar në të gjitha shfaqjet më të fundit televizive që transmetohen në të gjithë botën. Në këtë udhëzues, ne ofruam një udhëzues për instalimin e Showbox në Kodi. Kështu që, Shijoni ndërsa zgjat!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map