One Comment

  1. Simon
    28.04.2023 @ 09:52

    Nëse jeni një tifoz i filmit dhe Kodi, shtesa Watch5S Kodi është zgjidhja e duhur për ju. Ky film i shkëlqyeshëm ofron një bibliotekë të madhe filmash të bazuar në filmat më të rinj dhe më të vjetër. Në këtë udhëzues, ju do të mësoni se si të instaloni Watch5S në Kodi. Është e rëndësishme të mbani në mend se depoja e StremHub nuk funksionon më, por ne do tju tregojmë versionin e ri se si të instaloni Watch5S në Kodi. Për të mbetur anonim gjatë përdorimit të Watch5S, ju duhet të përdorni një Kodi VPN. Shfrytëzoni 85% zbritje në PureVPN dhe transmetoni përmbajtje të pakufizuar në Watch5S. Ndërsa përpiqeni të instaloni shtesën, mund të përballeni me disa gabime, por ato mund të zgjidhen lehtësisht. Shijoni filmat më të fundit në Watch5S Kodi!