Si të instaloni Wizard Cellardoor TV në Kodi Krypton 17 dhe Jarvis 16

Ky udhëzues diskuton një konfigurim të plotë se si të instaloni Wizard Cellardoor TV në Kodi. Shikoni përmbajtjen më të fundit në media me Wizard Cellardoor TV.


Para se të filloni me instalimin e kësaj depoje, kuptoni se do të jeni të prekshëm gjatë përdorimit të tij.

Unë ju rekomandoj të përdorni një VPN për Kodi që mund të shifrojë trafikun tuaj dhe t’ju sigurojë qasje të pakufishme në përmbajtje të kufizuar. Shtesat dhe depot e Kodit të palëve të treta mund të jenë ndonjëherë me qëllim të keq ose duke siguruar përmbajtje pirate, për këtë arsye rekomandohet shumë të përdorni një protokoll të sigurt.

Cellardoor TV Wizard është vendi për të gjetur më të fundit më të mirë Kodi Ndërton për Krypton së bashku me një zgjedhje temë me ngjyra për Kodi Skins.

Kohët e fundit ajo është bërë në përputhje me të gjitha pajisjet tuaja dhe është e shpejtë dhe e thjeshtë për të lundruar. Pas instalimit të Cellerdoor TV Wizard, ju mund të gjeni Builds që përmban shtesat më të mira të Kodi, d.m.th. Besëlidhja, Bob, Poseidon, dhe shumë më tepër.

Si të instaloni TV Cellardoor në Kodi Leia dhe Krypton Versione

 1. Nisja Kodi në sistemin tuaj > zgjedh Cilësimet ikonë ose ikonë në formë ingranazhi në menunë e sipërme > Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve > Në fund të ekranit tuaj të krahut të majtë, klikoni dy herë mbi Shto Burimin.Si të instaloni TV Cellardoor në Kodi
 2. Kur të shfaqet kutia, klikoni mbi ‘Asnje’ > Pastaj shtypni URL e TV Cellardoor d.m.th. http://cellardoortv.com/repo/ > Kliko Ne rregull > Lloji emri i depozitës d.m.th.. Cellardoor TV në opsionin në fund të kutisë > Kliko Ne rregull.Si të instaloni TV Cellardoor në Kodi Krypton Version 17 ose më të lartë
 3. Shko prapa ne Kodi Home > Klikoni mbi Add-ons alternativë > zgjedh Box-formë ikonë në këndin e sipërm të majtë.Magjistar i Cellardoor TV në Kodi
 4. Tani klikoni në Instaloni nga Zip File > Nga kutia, klikoni mbi Cellardoor TV > Pastaj zgjidhni repository.cdrepo-8.8.zip > Pastaj prisni që depoja të instalohet.setup kodi magjistar tv celardoor
 5. Shko tek Menyja kryesore e Kodit përsëri > zgjedh Add-ons > atëherë Shtesa të programit > Magjistar i Cellardoor TV.Cilësimet e telefonit Wizard Kodari i Cellardoor
 6. zgjedh Mjet mirëmbajtjeje ose Ndërton CDTV, ose ndonjë mundësi tjetër nga lista.

Konfigurimi i kodit Wizard TV Wizard

Si të instaloni TV Cellardoor në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. hapur Kodi > Shko tek sistem > atëherë Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin.
 2. Shtypni URL http://cellardoortv.com/wizard/ dhe klikoni Done > Shtypni emrin “Cellardoor TV” > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 3. Shko tek Menyja kryesore e Kodit > Klikoni mbi sistem > atëherë Add-ons > Prekni Instaloni nga Zip File > zgjedh Cellardoor TV > Pastaj klikoni në plugin.program.CellardoorTVwizard.zip > Prisni instalimin.
 4.  Pasi të instaloni Cellardoor TV Wizard, shikoni këtë shtesë për mirëmbajtjen e Kodi dhe instalimin e Ndërtesave të Cellardoor TV.

Wizard Cellardoor Wizard Not Working / Gabimet / ështjet

Gabim në kodin Pin TV të Cellardoor

Kur instaloni Cellardoor TV Build përmes Ares Wizard, kërkon një kod PIN për të vazhduar me hapat e mëtejshëm. Lidhja ku mund të gjeni kodin PIN është dhënë gjithashtu në të njëjtën kuti. Sidoqoftë, kur futni kodin, jep një gabim.

zgjidhje

Për të zgjidhur këtë problem, duhet të futni kodin PIN brenda një minutë për të shmangur këtë gabim. Ky gabim normalisht ndodh kur serveri është skaduar. Sa më shpejt që të shkruani kodin, aq më shpejt do të jeni në gjendje të shikoni filma dhe shfaqje TV.

URL e pavlefshme e TV-së e Cellardoor

Kur përdoruesit e Kodi marrin një gabim të tillë, kjo ndodh sepse ka një problem serveri në fund të tyre. Ky gabim ndodh kur po përpiqeni të instaloni Infuzionin Ndërtuar nga Wizard Cellardoor TV. Sidoqoftë, mund të mos i gjeni këto gabime të kthehen shpejt pasi të jenë zgjidhur. Infusion Build e ka zhvendosur Ndërtimin e Infuzionit në Ares Wizard i cili funksionon mirë atje.

Cellardoor TV poshtë

Në disa raste do të gjeni që Cellardoor TV nuk funksionon dhe nuk do të gjeni shumë shtesa më të mira kodi në listë. Kjo është për shkak të azhurnimeve që janë ndërmarrë nga Build. Si rezultat, përdoruesit e Kodi mund ta kenë të vështirë të transmetojnë përmbajtje.

zgjidhje

Zgjidhja më e mirë për këtë problem është të prisni derisa të azhurnohet kjo ndërtesë. Kodi Builds përmban shumë shtesa që kanë nevojë për azhurnim, kështu që opsioni më i mirë është të prisni për disa minuta dhe të provoni të përdorni një shtesë.

Si të azhurnoni TV Cellardoor

Për të azhurnuar Cellardoor TV, duhet të ndizni Azhurnimin automatik, ose gjithashtu mund ta përditësoni manualisht. Për të kryer njërën prej këtyre opsioneve, ndiqni hapat më poshtë:

 1. hapur Kodi > Shko tek Add-ons > Klikoni mbi Shtesa të programit > Klikoni me të djathtën Magjistar i Cellardoor TV > Klikoni mbi informacion.
 2. Nga opsioni i dhënë në fund, klikoni mbi Update për azhurnime manuale.
 3. Ndez Auto-updates për azhurnimin automatikisht.

Si të azhurnoni TV Cellardoor

Ekziston një mënyrë alternative për të instaluar Wizard Cellardoor TV me Ares Wizard. Ndiqni hapat e mëposhtëm për një qasje alternative:

 1. Instaloni Ares Wizard në Kodi
 2. hapur Ares Wizard > Klikoni mbi Shfletoni Ndërton në menunë e sipërme > Nga lista e Ndërton që shfaqet, klikoni mbi Cellardoor TV > Kliko instaloj.

Duke e mbështetur atë

Cellardoor TV Wizard sjell një argëtim të jashtëzakonshëm për përdoruesit e Kodi me kategoritë e tij të ndryshme të shtesave. Në këtë udhëzues kemi siguruar hapa të plotë se si të instaloni Cellardoor TV Wizard në Kodi, në mënyrë që të shikoni shfaqjet tuaja të preferuara. Ndiqni këtë udhëzues dhe argëtohuni për orë të gjata. Shikoni udhëzuesin më të fundit më të mirë të magjistarëve kodi për më shumë informacion.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map