Si të instaloni Zanafillën e Rilindur në Kodi – U përfshinë Tutorial Video

Nga hiri i Zanafillës, lindi një shtesë e re dhe u quajt Genesis Reborn. Me karakteristika të zgjeruara dhe lidhje të azhurnuara, Zanafilla Reborn ka fituar vërtet emrin e saj në botën Kodi. Së shpejti do të bëhet një nga shtesat më të njohura të videos për Kodi dhe përputhet me preferencën e saj me Exodus ose Covenant.


Në këtë udhëzues, ne ofrojmë hapa të hollësishëm se si të instaloni Genesis Reborn në Kodi. Me instalimin e Genesis Reborn, ju mund të shikoni filma dhe shfaqje televizive gjatë gjithë ditës. Genesis Reborn është ndër disa prej shtesave që funksionon edhe në Xbox One Kodi.

Si të instaloni Genesis Reborn në Kodi – Udhëzues Video

Si të instaloni Genesis Reborn në Kodi Krypton Version 17 ose më të Lartë

 1. hapur Kodi në sistemin tuaj > Klikoni mbi Ikona e cilësimeve, një ikonë e tipit ingranazhet e vendosur në krye > Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve alternativë > Tani lëvizni poshtë për të klikuar dyfish Shto Burimin.si të instaloni gjenezën e rilindur në kodi
 2. Kur klikoni dy herë në Shto Burimin, do të shihni se një kuti shfaqet në ekranin tuaj > Do të kërkonte një depo URL pra lloji http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Tani shtypni emrin e depos ‘Jesus Box’ > Kliko Ne rregull dhe Kliko Ne rregull përsëri në mënyrë që kutia të mbyllet.si të instaloni gjenezën e rilindur në kodi krypton versioni 17
 3. Pasi të mbyllet kutia, duhet të ktheheni te Ekrani fillestar Kodi duke klikuar në “Esc” butonin në tastierën tuaj > Tani klikoni në Add-ons tab > Këtu duhet të klikoni Instaluesi i paketave ikonë kuti.gjeneza skedar zip i rilindur
 4. Nga atje ju duhet të klikoni në Instaloni nga Zip File > Klikoni mbi Jezusi Kutia > Tani ju janë pajisur me mundësi të shumta, klikoni mbi Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Do të duhen disa momente për të instaluar repo.gjenezën e rilindur në kodi
 5. Tani zgjidhni opsionin Instaloni nga depoja > Kliko Depo e Jezuit Box > Shtesa të videos > Zanafilla e Rilindur > instaloj > Prisni derisa të instalohet shtesa.gjenezë e rilindur kodi setup
 6. Për të parë filma dhe shfaqje televizive në shtesën Genesis Reborn Kodi, shkoni te Menyja kryesore e Kodit > Klikoni në Kodi Add-ons > Shtesa të videos > Zanafilla e Rilindur.

gjenezat e rilindura cilësimet e kodit

Si të instaloni Genesis Reborn në Kodi Jarvis Versioni 16 ose më poshtë

 1. Hapni Kodi Jarvis në kompjuterin tuaj > Pastaj klikoni në opsionin Systems vendosur në pjesën e përparme > Tani klikoni në File Manager > Klikoni dy herë në Shto Burimin, ku ju të merrni një kuti > Kopjoni dhe ngjitni URL-në http://jesusboxrepo.xyz/repo/ dhe klikoni Done > Emërtoni depon ‘Jesus Box’ dhe klikoni Done > Klikoni në rregull.
 2. Tani kthehuni tek Ekrani fillestar Kodi > Klikoni në Sistem > Pastaj shtesat > Nga këtu ju duhet të zgjidhni Install nga Zip File > Gjeni Jezuit Box në listë dhe klikoni mbi të > Tani klikoni në Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Do të duhet pak kohë për tu instaluar.
 3. Tani klikoni në Install from Repository > Depo e Jezuit Box > Shtesa të videos > Zanafilla e Rilindur > instaloj > Tani shijoni shikimin e filmave dhe shfaqjeve televizive.

Genesis Reborn Review

Shumë përdorues të reddit kanë një përshtypje se Zen (Elysium) dhe Genesis Reborn janë aktualisht shtesat më të mira të Kodi për filmat streaming dhe shfaqjet televizive. Sidoqoftë, Elysium aktualisht nuk po funksionon gjë që e lë Genesis Rebornin luftëtar i vetëm.

gjenezë rishikuar rishikim reddit

Shtesa Kodi i Eksodit më parë u quajt Genesis. Ishte kur Zanafilla u tërhoq, e pushtoi. Zanafilla pastaj ringjalli markën e saj të vjetër, e cila u emërua Genesis Reborn. Të dy këto burime janë të mira për të parë filma dhe shfaqje televizive.

#kodi Lajm i mirë fansat e Kodit, ekziston një program i ri si eksodi që quhet Genesis Reborn dhe është vërtet i mirë për filmat / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15 korrik 2017

Genesis Reborn Not Working / Issues / Gabimet

Mund të ketë shumë arsye pse Zanafilla Reborn nuk mund të funksiononte. Disa nga dështimet për të punuar së bashku me zgjidhjet e tyre janë dhënë më poshtë:

Nuk mund të marrim gabimin e informacionit të drejtorisë

Ky gabim është për shkak të një dështimi në depo, ose burimit të depozitës. Ndodh kur burimi i depozitimit është zhdukur ose është mbyllur. Përveç kësaj, ky gabim mund të ndodhë edhe për shkak të gabimit njerëzor të shtypjes së URL-së të gabuar të depozitave.

zgjidhje

Për të shmangur gabimin njerëzor, kërkohet nga përdoruesit e Kodi të kontrollojnë nëse ka një fund të fundit (/) në fund të URL-së së depozitave. Ju duhet të shkruani një buton të zvogëluar (/) në fund të URL për të shmangur këtë gabim.

Por si ta dimë se kur ndodh ky gabim për shkak të mbylljes së depove? Ju mund të kontrolloni nëse depoja po funksionon, thjesht shkruani URL-në në shfletuesin tuaj të internetit. Nëse hap lidhjen, atëherë do të thotë që depoja po funksionon.

Kontrolloni Log për më shumë informacion

Ky gabim mund ta cmendë cilindo. Arsyeja pse ndodh ky gabim është sepse shtesa është më e disponueshme, ose përmbajtja është e kufizuar me gjeo.

zgjidhje

Nëse shtesa nuk është më në dispozicion, do të thotë që ajo është mbyllur. Nëse kufizohet gjeografikisht, mund të merrni Kodi VPN për të zgjidhur problemin. VPN anashkalon gjeo-kufizimet dhe ju lehtë mund të transmetoni video në Kodi.

Genesis Reborn nuk arriti të instalojë një varësi

Dështimi i instalimit të një gabimi të varësisë më së shumti ndodh kur depoja nga e cila është instaluar shtesa është e dëmtuar. Ky gabim mund të shfaqet edhe kur burimi i depos është dëmtuar, por depoja ose skedari zip mbetet i paprekur.

zgjidhje

Për të zgjidhur këtë çështje, duhet të merrni në konsideratë instalimin e shtesës Genesis Reborn Kodi nga një burim i besueshëm, d.m.th. nga depoja e Jesus Box. Procesi i instalimit për përmendjen e Zanafillës Reborn në këtë blog është nga Reparti Jezus Box. Kështu që ndjeheni të sigurt dhe instaloni Genesis Reborn.

Shkarkim Genesis Reborn

Për të instaluar shtesën Genesis Reborn Kodi direkt në kompjuterin tuaj, ju duhet të ndiqni disa hapa. Por para kësaj, ju duhet të shkarkoni fotografi Zip File Repository Zip në kompjuterin tuaj.

 1. Pasi të keni përfunduar shkarkimi, hapni Kodi > Klikoni në Shtesat > Ikonë e Instaluesit të Paketave > Instaloni nga Zip File > Këtu ju duhet të lundroni skedarin zip të shkarkuar nga kompjuteri juaj > Prisni që instalimi të ndodhë.
 2. Tani zgjidhni Install nga Repository > Klikoni në Repartin e Jezuit Box > Shtesa të videos > Zanafilla e Rilindur > instaloj > gëzojnë!

Përfundimi

Genesis Reborn është një shtesë e lindur Kodi e cila po fiton shumë shpejt themelet e saj në bashkësinë Kodi. Kërkon një njohje nga përdoruesit e Kodi, gjë që do ta bënte atë të pashembullt me ​​Exodus. Kjo është arsyeja pse ne ofruam një udhëzues të plotë se si të instaloni Genesis Reborn në Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map