One Comment

  1. Jonathan
    28.04.2023 @ 09:57

    parë përmbajtje të përshtatshme është shumë i rëndësishëm. Me profilet e shumta Kodi, ju mund të kufizoni qasjen e fëmijëve në përmbajtjen e caktuar dhe të krijojnë profile të veçanta për përdorues të ftuar që nuk kanë nevojë për të pasur qasje në të gjithë përmbajtjen tuaj. 3. Për testimin e shtesave Nëse jeni duke eksperimentuar me shtesa të ndryshme Kodi, mund të jetë e dobishme të krijojnë profile të veçanta për të testuar shtesat dhe të mos ndikojnë në cilësimet e Kodi tuaj të personalizuara. Si të kaloni profilet në Kodi? Nëse dëshironi të kaloni profilet tuaj Kodi nga një pajisje në tjetrën, mund të ndiqni këta hapa: 1. Vendosni Kodi në pajisjen e re 2. Krijoni një profil të ri Kodi në pajisjen e re 3. Në pajisjen e vjetër, hapni Kodi dhe shkoni në Cilësimet e Profilit 4. Klikoni në butonin e Profilit dhe pastaj klikoni në Eksportoni profilin 5. Zgjidhni një dosje për të ruajtur profilin tuaj dhe klikoni OK 6. Transferoni dosjen në pajisjen e re 7. Hapni Kodi në pajisjen e re dhe shkoni në Cilësimet e Profilit 8. Klikoni në butonin e Profilit dhe pastaj klikoni në Importo profilin 9. Zgjidhni dosjen që keni transferuar dhe klikoni OK 10. Kodi do të ngarkojë profilin tuaj të vjetër në pajisjen e re. Iështjet dhe rregullimet e profilit të Kodit Profilet e Kodit Bad Nëse keni një profil Kodi që nuk