One Comment

  1. Travis
    28.04.2023 @ 09:53

    specifik për rendin e shikimit të filmave dhe shfaqjeve TV të Marvel. Mund të shikoni ato në cilindo rend që dëshironi. A është Lufta e Pafundësisë në dy pjesë? Jo, Lufta e Pafundësisë nuk është në dy pjesë. Është një film i vetëm. Cili është buxheti i Infinity War? Buxheti i Infinity War është rreth 316 milionë dollarë. Fjala e fundit: Nëse doni të shikoni Avengers Lufta e Pafundësisë në Kodi, ndiqni udhëzimet e mësipërme dhe sigurohuni që të keni instaluar më të mirët Kodi VPN në pajisjen tuaj për të shmangur ndonjë problem me ISP-në tuaj. Kështu do të keni mundësinë të shijoni përplasjen midis Avengers dhe Thanos në Kodi në mënyrë të sigurt dhe të kënaqshme.