11 joulu-VPN-tarjousta, jotka tarjoavat parhaan opiskelija-alennus VPN: n

Jingle-kellot soivat ja joulu on aivan nurkan takana, ja paras joulu-VPN-myyntitapahtuma on live-tilassa!


On aika aloittaa valmistelut tälle lomakaudelle, koska parhaat alennukset ovat saatavilla melkein kaikille tuotetyypeille maailmanlaajuisesti.

Jos olet tarpeeksi tarkkailija tai suoratoistopiiri, rakastat melkein jokaisen palveluntarjoajan tarjoamia alennettuja joulu-VPN-tarjouksia..

Olen keskustellut parhaista saatavilla olevista joulualennuksista, jotta voit suoratoistaa mitä haluat, sen sijaan, että tuhlaat aikaa katsomassa lumisadetta tänä jouluna!

Miksi hankkia joulu-VPN-tarjouksia

Paras asia esimerkiksi kiitospäivänä, mustana perjantaina, cyber maanantaina jne. On, että ihmiset saavat hämmästyttäviä alennuksia eri asioista..

Online-suoratoistoteollisuudessa ihmiset pyrkivät kiinnittämään huomiota VPN-tarjoajien tarjoamiin alennuksiin. Ei ole epäilystäkään siitä, että VPN on välttämätön työkalu kaikille suoratoistoille, koska se antaa heille rajoittamattoman pääsyn sisältöön verkossa.

Joulu-VPN-sopimukset ovat parempia kuin muut alennushinnat, joita tarjotaan muina vuodenaikoina, koska se on todellakin vuoden suurin ja tärkein kausi. Sekä kuluttajat että myyjät hyötyvät tästä kaudesta suuresti. Myyjät alentavat hintoja saadakseen enemmän asiakkaita, ja nämä alhaisemmat hinnat houkuttelevat ihmisiä.

VPN-verkkoista on nyt tulossa välttämätön työkalu kaikille niille käyttäjille, jotka ottavat suojaansa vakavasti. Se ei ole vain maantieteellisten rajoitusten ohittaminen tai nimettömästi selaaminen verkossa, vaan myös suojaa tietojasi hakkeroinnilta ja suojaa sinua Internetin vakoilusilmiltä.

Lukuisat VPN-palveluntarjoajat ovat ilmoittaneet joulu-VPN-sopimuksistaan, mutta et voi vain hylätä minkään palveluntarjoajan tarjousta tietämättä heidän palvelunsa luotettavuutta ja luotettavuutta. Seuraavat ovat 11 tärkeintä VPN-palveluntarjoajaa voit valita tämän joulun.

11 parasta joulua VPN-tarjousta

PureVPN

PureVPN on alan johtavia VPN-tarjoajia ja parasta PureVPN: llä on se, että se ei vaaranna laatuaan huolimatta tarjoamallaan niin suuren alennuksen.purevpn joulua käsitellä

Tänä jouluna on mahtava 85% alennus PureVPN 5-vuoden suunnitelmasta tilaamalla Yhdysvaltoja$ 1.65 kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan Yhdysvaltoihin$ 99 vain koko paketti.

PureVPN tarjoaa yli 2000 erittäin nopeaa palvelinta ympäri maailmaa yli 140 maassa, jolloin voit selata verkkoa turvallisesti haluamastasi sijainnista. Lisäksi voit nauttia viidestä samanaikaisesta kirjautumisesta, rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja omistettujen mobiili- ja työpöytäsovellusten käytöstä.

PureVPN: llä on myös oma selainlaajennus, jonka avulla käyttäjät voivat varmistaa yhteyden yhdellä napsautuksella edes käynnistämättä asiakasta. Jos sinulla on ongelmia, käyttäjät voivat ottaa yhteyttä sen 24/7 live chat -tukeen.

CTA

Surfshark

SurfShark on todellakin suuri palveluntarjoaja, joka kasvattaa suurta suosiotaan päivä päivältä. SURFSHARK jouluopiskelija-alennusTämä johtuu siitä, että se tarjoaa huippuluokan palvelua erittäin kohtuulliseen hintaan. SurfShark tarjoaa joulua erityisen 83% alennuksen 2-vuotisesta suunnitelmastaan. Käyttämällä tätä pakettia, sinulta veloitetaan vain 1,99 dollaria kuukaudessa.

SurfSharkilla on yli 500 palvelinta 50 maassa, joten voit käyttää mitä tahansa valitsemiasi verkkosivustoja ilman kaistanleveysrajoituksia. SurfShark on suosittu lähinnä sen erinomaisten yhteyksien ja nopeiden palvelimien ansiosta, jotka tarjoavat hyvän kaistanleveyden. Pidän SurfSharkista parasta, että sillä ei ole samanaikaisten yhteyksien rajoitusta toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, jotka sallivat vain 5–7 laitteen.

CTA

NordVPN

NordVPN on yksi markkinoiden johtavista VPN-palveluntarjoajista, joka ei ole koskaan vähentänyt standardejaan ja laatuaan missään tilanteessa. NORDVPN-opiskelija-alennus vpnSe tarjoaa loistavan joulutarjouksen 75 prosentilla, jonka hinta on 2,99 dollaria kuukaudessa 3 vuoden ajan. Tämä on joulun erikoistarjous, joten käytä sitä ennen loppumista ja aloita turvallinen online-matka NordVPN: n kanssa.

NordVPN: llä on laaja 5000 + palvelimien verkko ympäri maailmaa, ja parasta on, että kaikki sen palvelimet ovat nopeita, turvallisia ja luotettavia. NordVPN: llä ei ole tiukkaa kirjauskäytäntöä, ja se sallii 6 samanaikaisen yhteyden.

Voit käyttää NordVPN-alennusta, pysyä turvassa sotilaallisen luokan salausprotokollalla ja suoratoistaa suosikkiohjelmasi rikkomalla kaikki esteet.

CTA

CyberGhost

CyberGhost on kuin alakoira, joka on saanut upeaa palautetta käyttäjiltä ympäri maailmaa. CYBERGHOST erityinen joulualennusSe on kiipeämässä nopeasti kilpailukykyiseen teollisuuteen ja monet käyttäjät ovat nyt valinneet CyberGhostin älykkäiden palveluidensa vuoksi. CyberGhost tarjoaa uskomattoman 18 kuukauden kaupan 3,5 dollarilla kuukaudessa 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

CyberGhostilla on joitain, joskin erottuvin ja hämmästyttävä ominaisuus online-suoratoistoille ja kellokelloille. Siinä on erityinen sisäänrakennettu ominaisuus, jonka avulla streamerit voivat avata geografisesti rajoitettujen sivustojen, kuten Netflix, lukituksen yhdellä napsautuksella.

CyberGhostilla on noin 3000 palvelinta 60 maassa, jotka tarjoavat suuren kaistanleveyden ja suojauksen. CyberGhost on optimaalinen valinta kaikille ihmisille, jotka etsivät suoratoistoa varten tarkoitettua VPN: ää sen suoratoisto-ominaisuuksiensa vuoksi.

CTA

ExpressVPN

ExpressVPN on toinen VPN-teollisuuden tyranni, joka on ansainnut suuren maineen vuosien varrella. EXPRESSvpn jouluopiskelija-alennusMonet käyttäjät luottavat ExpressVPN: ään, koska siinä on huippuluokan ominaisuuksia eikä se koskaan vaaranna sen laatua.

Voit käyttää joulu-VPN-sopimustaan, joka tarjoaa 35% alennuksen 1-vuoden suunnitelmastaan ​​hintaan 8,32 dollaria kuukaudessa. Jotkut käyttäjät ovat kritisoineet ExpressVPN: n hinnoittelua, joka on hiukan korkeampi kuin muihin VPN-palveluntarjoajiin. Tosiasia on kuitenkin, että ExpressVPN: n palvelun laatu ja ominaisuudet ovat vertaansa vailla, mikä oikeuttaa korkeamman hinnoittelun.

ExpressVPN: llä on yli 2000 suojattua ja nopeaa palvelinta maailmanlaajuisesti, jolloin käyttäjät voivat käyttää kaikkia rajoitettuja sivustoja ja suojaavat heitä online-uhkilta. ExpressVPN varmistaa, että lokit eivät ole kirjautuneita, ja siinä on integroitu Kill-switch-ominaisuus käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi katkaisun yhteydessä..

CTA

Tunnelin karhu

TunnelBear on aliarvioitu palveluntarjoaja, mutta sillä on silti hyvä maine käyttäjien keskuudessa.TUNELBEAR joulu vpn-sopimus TunnelBear tarjoaa 58% alennuksen 12 kuukauden paketistaan ​​joulun vuoksi. Käytä tätä kauppaa, maksa 4,17 dollaria ja jatka suoratoistoa pelottomasti kuten harmaakarhu.

Sillä on laajeneva verkko, jolla on tällä hetkellä palvelimia yli 20 maassa. Tunnelin karhulla on myös omat selainlaajennuksensa.

CTA

ZenMate

ZenMate on toinen luotettava palveluntarjoaja, jolla on hyvä maine teollisuudessa ja joka tarjoaa suuren 83%: n alennuksen 2-vuoden suunnitelmaansa, ja sen kuukausittainen hinta on vain 2,05 dollaria..ZENMATE vpn-sopimus

Tästä saksalaisesta VPN-palveluntarjoajasta on tulossa vähitellen kaikkien verkkovälittäjien suosituin valinta, jotka haluavat käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Varsinkin jos haluat käyttää Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa mistä tahansa muusta alueesta ja etsit ilmaista VPN-tunnusta, ZenMate on paras valinta sinulle.

ZenMate toimii hienosti Netflixin ja Hulun kanssa ja parasta on, että palvelimet eivät keskeytä suoratoistoa ja tarjoavat hyvän kaistanleveyden.

CTA

Luottamusalue

Luottamusalue ei ole iso nimi teollisuudessa, koska sillä on vain 164 palvelinta ja sillä ei ole 24/7 chat-tukea.TRUSTZONE vpn-sopimus 2019 Luottamusalueen palvelun laatu on kuitenkin hyvä, ja kaikki käyttäjät, jotka haluavat OpenVPN: n, voivat valita sen.

Käytä 53% alennusta yhden vuoden suunnitelmasta, hinta vain US $ 3,33 kuukaudessa. Tämä on vain joulusopimus, käytä sitä ennen kuin se kestää.

CTA

Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

PIA on yksi VPN-teollisuuden vanhimmista ja vakiintuneimmista toimijoista. Se on ansainnut suuren maineen yhteisössä vuosien varrella. PIAYksityinen Internet-yhteys tarjoaa 2-vuoden suunnitelmansa 2,91 dollaria kuukaudessa, mikä on kiinteä 58% alennus.

PIA: lla on yli 3000 palvelinta maailmanlaajuisesti, ja se tarjoaa uskomattoman nopean nopeuden. Monet käyttäjät ovat huolissaan PIA: n Netflix-kiellosta. Tästä kiellosta huolimatta PIA on huippuluokan palveluntarjoaja, ja ei ole epäilystäkään siitä, että se kuuluu streamerien kärkivalikoimaan..

CTA

Windscribe

Nauti 55% alennuksesta Windscribe-vuoden suunnitelmasta maksamalla US $ 4,08 kuukaudessa.WINDSCRIBE 2018 vpn-sopimus Windscribe on todella hämmästyttävä palveluntarjoaja, koska siinä on joitain mielenkiintoisimmista ominaisuuksista, joita jokainen VPN-käyttäjä haluaisi saada.

Jos et halua lähettää rahaa tilauksille, mutta haluat silti käyttää turvallista ja luotettavaa VPN-palvelua, Windscribe on paras käytettävissä oleva vaihtoehto. Voit nauttia 10 gt kuukauden tiedoista palvelimilla 10 eri maasta.

Paitsi tämä, Windscribe-laitteessa on erityinen haittaohjelmien ja mainosten estävä ominaisuus, joka mahdollistaa häiriöttömän ja turvallisen selaamisen ja suoratoiston. Sillä on työasemien ja mobiililaitteiden asiakkaita, ja näiden asiakkaiden käyttöliittymä on varsin houkutteleva ja käyttäjäystävällinen.

CTA

TorGuard

Jos haluat tietää VPN-palveluntarjoajan, joka tarjoaa lukuisia suojausprotokollia, se on Tor Guard.torguard vpn Se on yksi suosituimmista VPN-palveluntarjoajista palvelujensa monipuolisuuden ja tietysti Tor-selaimen takia.

TorGuard on ilmoittanut erityisestä joulua koskevasta sopimuksesta, jonka hinta on 19,99 dollaria neljännekseltä, mikä tarkoittaa 6,66 dollaria kuukaudessa. Sillä on yli 3000 palvelinta yli 50 maassa, ja se tarjoaa lukuisia SSL- ja muita suojausprotokollia käyttäjän yksityisyyden varmistamiseksi. Käyttäjät voivat nauttia kytkentälaitteesta 5 samanaikaisesti ja kokea saumattoman suoratoiston.

CTA

johtopäätös

Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeitä VPN-verkot ovat netizensille, ja tiedämme, että tällaisia ​​alennuksia ei esiinny usein. Siksi käytä alennuksia, jotka vastaavat tarpeitasi parhaiten, ja nauti kaudesta täysimääräisesti.

Jotkut teistä eivät ehkä ole käyttäneet äskettäin mustana perjantaina ja cyber maanantaina tarjottuja alennuksia, jos näin on, tartu tilaisuuteen nyt ja lopeta vuosi mielenkiintoisella nootilla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map