22 parasta Kodi-rakennusta huhtikuulle 2020 – [asennusmenettelyllä]

PARAS-KODI-RAKENTAA


Kun olet asentanut Kodi, et voi lopettaa tutkimaan sitä yhä enemmän. Sen mukauttaminen yhdellä parhaista Kodi-rakennuksista parantaa käyttökokemusta ja vie sen uudelle tasolle.

Syynä ovat kodin lisäosat, jotka tulevat asennettuna rakennuksen sisään. Kodi-rakennus ei ole virallinen, ja sen ovat valmistaneet ulkopuoliset kehittäjät.

Sen avulla käyttäjät voivat nauttia uudesta käyttöliittymästä ja käyttää suosikki-lisäosaansa asentamatta niitä yksitellen. Hyvässä rakennuksessa olisi myös urheilun lisäosia, joiden avulla voit suoratoistaa paljon urheilutoimintoja.

On kuitenkin erittäin suositeltavaa käyttää Kodin tukemaa VPN: ää yksityisyyden ylläpitämiseksi ja poistumiseksi vakoilusilmistä.

Yksinoikeudella KodiVPN.co-erikoistarjoukset 2020
PureVPN

 10,95 dollaria 2,91 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa

surfshark

 11,95 dollaria 1,99 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa (3 kuukautta ilmaiseksi)

Ivacy

 9,95 dollaria 2,75 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa

Kokoonpanon asennusprosessi on melkein samanlainen kuin lisäosan asennus. Verkossa on saatavana useita rakennuksia, joista voit valita parhaat Kodi-rakennukset tarpeidesi mukaan. Jokaisella käyttäjällä on omat vaatimuksensa, ja sitä varten hän voi helposti etsiä, ladata ja asentaa sopivan Kodi-rakenteen.

Suurimpana huolenaiheena on rakennuksen suuri koko ja sen muisti, jonka se sieppaa asennettuna. Lopulta se lisää temp-tiedostosi / välimuistisi ja alkaa luoda viiveitä streamien ja järjestelmän käytön sisällä.

Nämä ongelmat ärsyttävät käyttäjiä, mutta kuka on syyllinen. Siksi auttaaksemme sinua tässä on täydellinen opas parhaista Kodi-rakennuksista.

No Limits Magic on paras Kodi-rakennus huhtikuulle 2020, kuten KodiVPN-kyselyn tulokset osoittavat

no-rajoja-magic-Build-on-the-best-Kodi build

No Limits Magic-rakennus on erittäin suositeltava rakennus Kodi-yhteisössä houkuttelevan mutta yksinkertaisen käyttöliittymänsä takia. Kaikki lisäosat, joita No Limits Magic -rakennus tarjoaa, toimivat ja tämä pitää tämän rakennuksen edellä muita.

Toinen hieno asia No Limits Magic -rakennuksessa on, että tämä rakennus ei vaadi sisäänkirjautumistietoja, kuten PIN-tunnusta tai käyttäjänimeä, rakennuksen asentamiseen tai lisäosien käyttämiseen.

Ei rajoituksia videoiden tarkistukselle

Ei rajoja Magic-rakennusta VIDEO Arvostelu

Paras Kodi rakentaa huhtikuulle 2020

Jokainen rakennus on ainutlaatuinen käyttöliittymänsä, suorituskykynsä ja kirjastossa olevien lisäosien suhteen. Kilpailu on ollut kova rakennusten keskuudessa, koska Kodi-käyttäjien on lisääntynyt päivittäin. Joten kaikista käytettävissä olevista rakenteista ovat parhaat Kodi-rakennukset, joita suosittelemme käyttämään:

 1. BK Linkit rakentaa
 2. Xanax Kodi Build
 3. Ei rajoja Magic-rakennusta
 4. Sininen taika Kodi rakentaa
 5. Timanttipöly
 6. Khaos Kodi Rakenna
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Hioma Kodi Build
 10. Palo-TV-guru
 11. Nephilim Build
 12. Kova Nox Kodi -rakennus
 13. Dominus Kodi Rakenna
 14. Peto
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Parhaat Kodi-rakennukset Kodi Leia -versiolle 18 tai uudemmalle

1. BK Links rakentaa

Tämä Kodi Build tulee kierre. Siinä ei ole vain esiasennettuja lisäosia, vaan se mahdollistaa myös elokuvien, TV-ohjelmien katselun ilman lisäosaa.

Kehittäjä on tuonut tämän rakennuksen meille. Mason B on asennettu Stream Digital Wizardista. BK Links -rakennuksessa on helppokäyttöinen käyttöliittymä joidenkin suosituimpien lisäosien kanssa, kuten Neptune Rising, Maverick TV, Planet MMA ja paljon muuta..

Kuinka asentaa BK Links Kodi Build

 1. Avata Kodi.
 2. Klikkaaasetukset ikoni > Napsauta nyt tässä valikossa Tiedostonhallinta.
 3. Kaksoisnapsauta nyt Lisää lähde.
 4. Uusi valintaikkuna avautuu, napsauta missä se sanoo ja kirjoita tämä URL http://streamdigital.org/wiz/ > Klikkaus kunnossa
 5. Nimeä tämä medialähde nimellä Streamdigi ja napsauta kunnossa > Klikkaus kunnossa sulje uudelleen valintaikkuna.
 6. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttö ja napsauta Lisäosia välilehti vasemmasta valikosta.
 7. Klikkaa Laatikkokuvake vasemmasta yläkulmasta > valita Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto.
 8. valitaStreamdigi > Klikkaa program.sdwiz.zip > Odota ilmoitusta.
 9. Voit käyttää tätä rakennetta nyt sivustosta Ohjelman lisäosat -osiossa Lisäosien valikko > KlikkaaOhjaa digitaalinen ohjattu toiminto.
 10. Etsi ja avaa käytettävissä olevista vaihtoehdoista BK Linkit
 11. Klikkaus Asentaa.
 12. Kun se on asennettu, käynnistä se uudelleen Kodi ja rakennus latautuu automaattisesti.

2. Xanax

xanax-kodi build

Xanax Kodi Build on kehitetty muoto suositusta Durex Kodi -rakennuksesta, joka hiljattain suljettiin. Siinä on lisäyksiä, jotka on luokiteltu hyvin eri osioihin, kuten elokuvat, TV – ohjelmat, elävä urheilu jne.

Yksi asia, jonka voit saada nimestään, on, että tämä rakennus todella miellyttää sinua päivitetyillä lisäosilla. Sen kirjastossa on laaja valikoima päivitettyjä Kodi-lisäosia, kuten Durex Kodi Build ;. Siinä on integroitu kaapelitelevisio-opas sekä upeita urheilulisäosia.

Kuinka asentaa Xanax Kodi Build

 1. Avata Kodi > Mene asetukset valikko >Avata tiedosto johtaja > Tuplaklikkaus Lisätä Lähde.
 2. Napsauta missä se sanoo <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL-: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Nimeä tämä medialähde nimelläXanax’ > Palaa päävalikkoon ja avaa Lisätäons jakso.
 4. Klikkaa Laatikko ikoni vasemmasta yläkulmasta > Klikkaa Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto.
 5. Klikkaa Xanax > valita Xanax-repo.zip > Odota ilmoitusta.
 6. Valitse nyt Asenna arkistosta vaihtoehto > Xanax säilytyspaikka > Avata Ohjelman lisäosat > valita Xanax > Valitse Xanax  > Klikkaus Asentaa.

Lataa Xanax

3. Ei rajoituksia Magic-rakennukselle

ei rajoituksia kodi rakentaa

Koe Kodi kuin koskaan ennen. Lataa No Limits rakentaa nyt!

No Limits on kiistatta yksi Kodin houkuttelevimmista rakennuksista. Upeasta käyttöliittymästä lisäosiin, kaikki on vain vau. Tarjoaa suoratoistettavaa IPTV: tä ja jopa 100 suosittua lisäosaa. Tämä rakenne on varmasti sairas kuin hyvin!

Lataa No Limits

4. Sininen taika Kodi -rakenne

Blue Magic Kodi Build ei ole kovin suuri Kodi-rakennus, mutta se on silti hieno Kodi-rakennus, koska sillä on joitain erittäin suosittuja Kodi-lisäosia. Se päivittää kuitenkin virheitä ajoittain ja lisää kaikki uusimmat lisäosat kirjastoon.

Blue Magic Kodilla on erittäin hyvin järjestetty käyttöliittymä, joka ei aiheuta ongelmia käyttäjille. Lisäksi tämä rakenne toimii melko hyvin ilman asennus- tai suoratoistovirheitä.
Valikoiman osioita ovat elokuvat, urheilu, TV-ohjelmat, lapset, Live TV, järjestelmä, musiikki jne. Blue Magic on varmasti loistava rakenne Kodillasi..

Lataa Blue Magic Kodi Build

5. Timanttipöly

Timanttipöly

Niille, jotka haluavat kaiken ja kaiken ulottuvillaan, Diamond Dust Kodi -rakenne on paras vaihtoehto. Se on optimaalinen Kodi-rakenne, koska se tarjoaa laajan valikoiman suosittuja ja uusia Kodi-lisäosia, kuten TubiTV, Death Star, Cloud TV jne..
Voit nauttia suosikkielokuvasi, televisio-ohjelmien ja urheilun suoratoistosta korkealaatuisilla suoratoistolinkillä, jotka tarjoavat 720p – 1080p laatua. Tässä rakenteessa on myös monia IPTV Kodi -lisälaitteita, mutta sen käyttämiseen on oltava Kodi VPN, joka voi poistaa geo-rajoitettujen streamien eston..

Lataa timanttipöly

Parhaat Kodi-rakennukset Kodi Krypton -versiolle 17.6 tai uudemmalle

6. KHAOS-rakennus

Khaos Kodi build on uusi pelaaja pelissä, mutta se on todella mahtava rakennus, joka sinulla on kirjastossa. Voit arvioida tätä sen perusteella, että se on antanut suuren arvosanan yhteisössä lyhyessä ajassa.

Khaos Build sisältää lukuisia uusimpia ja suosituimpia Kodi-lisäosia elokuviin, TV-ohjelmiin, urheiluun, live TV: hen, sarjakuviin jne. Lisäksi, jos käytät Real Debrid -palvelua, rakastat tätä rakennusta, koska sillä on omistettu Real Debrid -osa. Se on erittäin kevyt Kodu-rakenne, koska se painaa vain noin 140mb ja on optimaalinen vaihtoehto Android Kodi -käyttäjille.

Lataa KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-Kodi build

Turbo Kodi Build on uusi tulokas Kodi-yhteisössä, ja se on saanut kaikkien huomion uskomattomien ominaisuuksiensa vuoksi. Tämän Kodi-rakenteen koko on vain 260mbs ja siitä huolimatta, että Kodi-rakennuksessa on niin valoja, on tonnia hyviä päivitettyjä Kodi-lisäosia.

Voit katsella suosikkielokuvasi, urheilua, TV-ohjelmia ja jopa live-TV: tä kirjastossa olevien lisäosien kautta.

Lataa Turbo Kodi Build

Paras Kodi rakentaa FireStick- ja Fire TV -sovelluksille

8. Diggz XENON Build

Tämä rakenne on suunniteltu erityisesti kodille FireStick-käyttäjille, koska he haluavat saada houkuttelevan käyttöliittymän sekä uskomattomia ja luotettavia Kodi-lisäosia.

Diggz XENON Build on suorituskyvyn kannalta nopea rakennus, ja siinä on kaikki uusimmat lisäosat, joita päivitetään aika ajoin. Sen avulla käyttäjät voivat katsella suosikkisisältöään, kuten TV-ohjelmia, Live TV: tä, urheilua ja elokuvia HD-laadulla.

Siinä on myös IPTV Kodi -lisäosat, jotka toimivat todella hyvin, jos sinulla on VPN-koodi Kodille, koska niiden sisältö on maantieteellisesti rajoitettu

Lataa Diggz XENON Build

9. Jauhaa Kodi-rakennus

grind-kodi build

Grind build -sovelluksella on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jota käyttäjä voi mukauttaa omien tarpeidensa mukaan. Grind Kodi Build vaatii vpn-tulitikun, koska tämä on rakennus, joka on täynnä epävirallisia lisäyksiä.

Lisäksi siinä on kaikki suositut ja uusimmat lisäosat, jotka sijoittavat sen parhaiden Kodi FireStick -rakenteiden joukkoon. Grindin kautta voit katsella elokuvia, urheilua, TV-ohjelmia ja paljon muuta.

Toinen hieno asia tässä rakenteessa on, että se on kevyt ja helppo asentaa..

Lataa Grind Kodi Build

10. Palo-TV-guru

Palo-tv-guru kodi rakentaa

Napsauta tätä ladataksesi yhden parhaista Kodi Krypton -rakennuksista FireStickille. Koska olet epävirallinen Kodi-rakennus, suosittelemme PureVPN: n asentamista Firestickiin tai muuhun VPN-palveluun, jonka pidit.

Fire TV-guru on epäilemättä paras Kodi-rakennus FireStick Krypton 17.6: lle. Tätä rakennetta on kiitetty kaikkialla maailmassa puhtaan ulkoasun, käytön ja nopeuden takia. Mutta yksi asia, josta käyttäjät eivät löydä hyvää, on sen tiedoston koko, ts. Noin 600 Mt. Mutta sen tarjoamien lisäosien määrä ja laatu ovat tämän koon arvoisia.

Etsi parhaat Kodi FireStick -rakennelmat ja löydät tämän rakennuksen kymmenen parhaan joukosta. Jos etsit jopa parasta Kodi-rakennusta tulenkestävälle kryptonille 17.6, huomaat sen parhaana vaihtoehtona. Tämä rakennus ei ole liian vanha, mutta se on vakiinnuttanut maineen yhtenä parhaista Kodi-rakennuksista FireStick Krypton -versioon..

Lataa Fire TV Guru

11. Nephilim Build

Nephilim kodi rakentaa

Lataa tästä yksi parhaista Kodi FireStick -versioista napsauttamalla tätä.

Nephilim on sujuvasti toimiva rakenne erityisesti FireStick-kaltaisille laitteille. Kuten kaikki muutkin rakennukset, myös siinä on suosittuja lisäosia. Tämän rakennuksen on tehnyt Man Cave ja tyydyttää varmasti kaikki rikkaan viihteen halu.

Lataa Nephilim

Paras Kodi rakennettu Android-laitteille

12. Kova nox

Parhaat Kodi Krypton -rakennukset

Napsauta tätä ladataksesi Hard Nox Build for Kodi.

Hard Nox on erittäin hyvin järjestetty rakennus, jolla on alavalikot ja suositut lisäosat, joita päivitetään säännöllisesti. Tätä rakennetta ei ole tarkoitettu laitteille, joilla on rajoitettu tai pieni muistitila.

Tästä syystä kutsumme sitä parhaaksi Kodi Krypton -rakennukseksi PC: lle. Laitteet, kuten FireStick tai Android-laitteet, eivät pysty pitämään peittämäänsä muistia, joten on parempi käyttää kokonaisratkaisua alustoilla, joilla on ylimääräistä muistia.

Lataa Hard Nox

13. Dominus

dominus kodi rakentaa

Tämä rakenne voidaan ladata ohjatun Ares-palvelun avulla. Tämä on CCDTV-rakenne, ja siinä on käyttäjän suosikki laajennuksia ja lisäosia. Paras asia tässä rakennuksessa on sen nopeus – se on aivan uskomaton. Se toimii jokaisella laitteella ilman häiriöitä tai viiveitä.

Lataa Dominus

14. Peto

Beast kodi rakentaa

Kuten nimi itse kertoo, peto on raivoissaan ja kova kuin suuressa määrin. Tämä on epäilemättä paras Kodi Krypton -rakenne urheilua varten. Parasta on tämän rakentamisen nopeus, joka on vertaansa vailla. Vielä metaforisella tavalla pedon pysäyttäminen ei ole mahdollista.

Lataa The Beast

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

sopeutumaton-modeja-lite-Kodi build

Tämä yksi rakenne on erittäin suosittu FireStick- ja Android-käyttäjien keskuudessa. Tämä kevyt Kodi-rakennus tarjoaa myös useita lisäosia ja on luonut paljon jännitystä Kodi-käyttäjien keskuudessa. Mainitakseni muutamia parhaimmista lisäosista ovat Covenant, Cartoons8, Made in Canada IPTV ja muut.

16. Xbox Alpha

Xbox-alfa-rakennus löytää 18 kodi -versioon

Toinen tuleva rakenne Kodille on Xbox Alpha, joka on vielä Alfa-kehitysvaiheessa. Sitä voidaan kuitenkin edelleen asentaa Kodi 18 Leia -sovellukseen. Tämä rakennus on läsnä Lockdown-arkistossa. Jotkut suositut lisäosat, jotka tässä rakennuksessa ovat, ovat Neptunuksen nousu, Pure Sports, Maverick TV jne. Käyttäjät voivat asentaa tämän rakennuksen Kodi Leia 18: lle katsomaan elokuvia, suoraa tv: tä jne..

Paras Kodi rakennettu Mac- ja Tablet-laitteille

Mahdollisuus käyttää Kodia eri laitteilla tekee siitä “hyllyn yläosan” kaikille suoratoistaville pojille. Suurin osa streaming-ystävistä käyttää Kodia tietokoneissaan ja matkapuhelimissaan. Jotkut käyttäjät haluavat kuitenkin käyttää Kodia Macissa ja tableteissa. Jos olet fani suoratoistosta Macissa ja tableteissa, kokeile näitä Kodi-rakenteita:

 1. Kodi -yhteistyö
 2. Kosmiset pyhät 4K
 3. Emby

Nämä ovat kaikki uusia Kodi-rakenteita ja ovat yhteensopivia Mac-laitteiden ja -tablettien kanssa.

Paras Kodi rakentaa Jarvis v16: lle

Huolimatta siitä, että Jarvis on vanha versio Kodista, sitä käytetään edelleen laajasti ympäri maailmaa virtaamalla geekejä. Jokaiseen Kodi-versioon on verkossa saatavana joukko uskomattomia Kodi-rakennuksia, joista meillä on rivillä muutama, joka tarjoaa sinulle parhaan Kodi-käyttökokemuksen. Katso näitä ja varmista, että kokeilet niitä:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. Sokkelo
 3. Taivas

Ei rajoituksia Magic Build -videokatsaukseen ja asennukseen

Ei rajoituksia Magic-kokoonpanon opas

Kääriä

Tämä loppuu oppaamme. Toivomme, että löydät parhaan Kodi-rakennuksen oppaasi kautta haluamallesi laitteelle. Jos sinulla on vaikeuksia näiden Kodi-rakennusten määrittämisessä tai et löydä latauslinkkejä toimiviksi, pudota meille kommentti alla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map