6 paras Kodi-VPN vuonna 2020

Paras VPN Kodille


Kodi-käyttäjänä katsot todennäköisesti ilmaista sisältöä säännöllisesti, koska nyt olet kotona. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset parhaan VPN: n Kodille, jonka pitäisi piilottaa online-toimintasi.

Kodin kanssa käytettävällä VPN: llä on oltava nopea yhteysnopeus, tehokas suojaus, esto-lisäosien estäminen, eikä se pidä käyttäjän aktiviteettien lokia..

Testasimme yli 100 + VPN-verkosta sekä ilmaista että maksettua, jotta saat parhaan Kodi-luettelon VPN: n, jonka avulla voit suoratoistaa mitä tahansa sisältöä yksityisesti ja nimettömästi.

Tämä opas kertoo myös, kuinka asennat VPN: n Kodiin ja kuinka tarkistaa, toimiiko VPN-virta suoratoiston aikana.

6 parasta VPN: ää Kodille vuonna 2020

Kaikkien Kodi-tarpeisiin parhaiten sopivien VPN-verkkojen tarkistaminen on tyhjentävä tehtävä. Testasimme kutakin VPN: ää seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Nopea yhteysnopeus
 • Ei tallenna lokit
 • Tehokas salaus
 • Helppo asentaa

Tässä on luettelo Kodin parhaista VPN-palveluista, joita voit käyttää vuonna 2020:

1. PureVPN – sillä on omistettu Kodi VPN -laajennus

Purevpn-paras-VPN-for-Kodi

PureVPN on meidän # 1 valinta Kodi-käyttäjille koska sillä on oma Kodi VPN-lisäosa. Se on helppo asentaa ja toimii melko hyvin lisäysten estämisessä.

Yli 2000 palvelinta jotka ovat levinneet ympäri Yli 140 maata, voit käyttää mitä tahansa ilmaista sisältöä mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi sillä on 256-bittinen salaus joka piilottaa kokonaan Kodi-liikenteesi.

Toinen hyvä asia PureVPN: ssä on, että se tukee P2P-tiedostojen jakaminen, josta monet VPN: t puuttuvat. Voit yhdistää PureVPN-verkkoon 10 laitetta samanaikaisesti.

PureVPN toimii lähes kaikkien käyttöjärjestelmien ja muiden laitteiden kanssa Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick, Roku, Vadelma Pi, ja enemmän.

Se ei ole halvin, mutta tarjoaa kuitenkin edullisen hinnan $ 2,91 / kk kanssa 31 päivän rahat takaisin -takuu. 

Hanki PureVPN31-päivän rahat takaisin -takuu

2. Surfshark – Halvin VPN Kodille

Surfshark-paras-VPN-for-Kodi

Surfshark on yksi halvin VPN Kodille saatavana vain 1,99 dollaria / kuukausi. Se ei ole vain edullinen, mutta myös nopeutta.

Pidän kaikesta tästä VPN: stä, mutta se, mikä tekee siitä parhaan Kodille, on, että sitä voidaan käyttää rajoittamaton laite samanaikaisesti. Käytä Surfsharkia yhdellä tilillä millä tahansa laitteella.

se on perustuu Brittiläiseen Neitsytsaareen jolla ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Vaikka hallitus pyytää käyttäjien tietoja, se ei voisi antaa heille mitään sen jälkeen ei pidä kirjaa.

Se on ainoa VPN, jolla on tappaa kytkin ominaisuus Amazon Fire TV -kentällä. Jos käytät Kodia Fire TV: ssä, kytke tämä ominaisuus paremmin päälle, koska se pitää todellisen IP-osoitteesi piilossa, vaikka VPN-yhteys putoaa.

Surfshark-sovellus on saatavana kaikissa laitteissa, kuten Windows, Mac, Linux, iOS, Android, reitittimet, Roku ja paljon muuta. Jopa kohtuuhintaan saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuu yhtä hyvin.

Hanki Surfshark30 päivän rahat takaisin -takuu

3. ExpressVPN – turvallisin VPN suoratoiston aikana

ExpressVPN-Kodi

ExpressVPN on epäilemättä nopein ja turvallisin VPN tässä luettelossa. Kun käytät ExpressVPN-sovellusta Kodin kanssa, se tuskin puskuroi tai sisältää suoratoisto-ongelmia.

Se käyttää vahvimpaa salausta, ts. 256-bittinen AES-salaus joka pitää online-aktiviteetin Kodi-tilassa kokonaan piilossa ja pitää myös alkuperäisen IP-osoitteesi piilossa.

ExpressVPN: llä on hämmästyttävä tietosuoja, tietoturvaominaisuudet 3000 + nopea palvelin ja uskomattomia streaming-ominaisuuksia, kuten jaettu tunnelointi ja tappaa kytkin.

Vaikka se on hiukan kallis, ts. Saatavana hintaan 8,32 dollaria / kuukausi, se on silti kaikkein turvallisin VPN, jonka olet koskaan löytänyt..

Se on yhteensopiva lukuisten muiden käyttöjärjestelmien kuten Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chromebook, Amazon FireStick, jne.

Hanki ExpressVPN30-päivän rahat takaisin -takuu

4. CyberGhost – paras luotettava VPN

Cyberghost-VPN-Kodi

CyberGhost on helposti luotettavin VPN, koska sillä on vahvin salaus, nopea nopeus, ja se jopa ei pidä kirjaa.

Kun yritin käyttää CyberGhost VPN: ää Kodilla, sen sovellus ehdotti, kummalla palvelimella on paras optimaalinen nopeus. Sovellus kertoo nopeuden ja kuormituksen jokaisella palvelimellaan.

Jos löydät palvelimen, jolla on nopea nopeus ja vähemmän kuormitusta, voit aina yrittää muodostaa yhteyden kyseiseen palvelimeen nopeamman nopeuden saavuttamiseksi. Tällä hetkellä se on 5900 palvelinta saatavuus ja Yli 89 maata.

CyberGhostia voidaan käyttää melkein kaikilla tärkeimmillä alustoilla, kuten Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Apple TV, Xbox, Linux, jne.

Yhdellä CyberGhost-tilillä voit muodostaa yhteyden 7 laitetta samanaikaisesti. Se maksaa vain 2,75 dollaria / kuukausi a 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Hanki Cyberghost45 päivän rahat takaisin -takuu

5. NordVPN – paras käyttäjäystävällinen VPN

NordVPN-paras-Kodi-VPN

NordVPN on ainoa VPN, joka tarjoaa kaksinkertaisen VPN-salauksen. Tämä tarkoittaa, että se salaa Internet-liikenteesi ei vain kerran, vaan kahdesti.

Se antaa sinulle pääsyn kaikkiin Kodin Live TV -kanaviin ja poistaa myös joitain hämmästyttäviä lisäosia ilmaisista elokuvista ja TV-ohjelmista. Sillä on 5 500+ palvelinta saatavilla 60 maata.

Koska sen pääkonttori sijaitsee Panama, Panamassa ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Myös se ei tallenna selaushistoriaasi tai pitää kirjaa IP-osoitteestasi.

Saat 100% yksityinen suoratoisto taattu ja nopeus on myös erittäin nopea. Sitä on saatavana monissa eri laitteissa, kuten Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV Stick, ja enemmän.

Se on myös suhteellisen edullinen. Se maksaa vain 3,49 dollaria / kuukausi 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos haluat tietää enemmän tästä VPN: stä, lue sitten NordVPN Kodi -oppaamme.

Hanki NordVPN30-päivän rahat takaisin -takuu

6. IPVanish – helppo käyttää ja asentaa

Paras-VPN-for-Kodi-IPVanish

IPVanish on melko suosittu Kodi-yhteisössä ja perustellusti, koska voit käyttää kaikkia Kodi-lisäosia sen avulla 1 300 palvelinta jotka asetetaan poikki Yli 75 sijaintia.

Se salaa Kodi-liikenteesi tai kaiken ilmaisen sisällön, jota katsot Kodilta avulla 256-bittinen AES-salaus. 

Yhdellä IPVanish-tilillä voit turvallisesti katsella Kodia kymmenestä samanaikaisesta laitteesta. Jos olet huolissasi siitä, että se pitää lokit tai suoratoistohistoriaasi, sinun ei tarvitse huolehtia, koska se EI tallenna lokitietoja.

IPVanish on saatavana kaikissa laitteissa, mukaan lukien Windows, Mac, iOS, Linux, Android, ja enemmän. Hinta on vähän kallis ja se on saatavana hintaan 3,25 dollaria / kk vain 7 päivän rahat takaisin -takuu. 

Hanki IPVanish7-päivän rahat takaisin -takuu

Kuinka asentaa VPN Kodiin (5 yksinkertaista vaihetta)

Asennan VPN: n Kodiin käyttämällä PureVPN: ää esimerkkinä. Seuraa vain näitä viittä yksinkertaista vaihetta:

Vaihe 1: Rekisteröidy PureVPN: llä (suosituin VPN)

Vaihe 2: Lataa ja Asentaa PureVPN-sovellus millä tahansa ensisijaisella laitteella

Download-PureVPN-for-Kodi-sovellus

Vaihe 3: Avata PureVPN-sovellus ja valitse Yhdysvaltain palvelin tai mikä tahansa muu palvelin

PureVPN-Kodi-sovellus

Vaihe 4: Klikkaus Kytkeä vihreällä kuvakkeella

PureVPN-sovellus

Vaihe 5: Nyt Avaa Kodi ja aloita elokuvien tai TV-ohjelmien suoratoisto

Kodi-streaming

Hanki PureVPN31-päivän rahat takaisin -takuu

Voit myös katsoa oppaamme, joka näyttää monia eri tapoja asentaa VPN Kodiin.

Kuinka tarkistaa, toimiiko VPN Kodessa

Huolimatta siitä, että ihmiset ovat asentaneet VPN: n Kodiin, he ovat edelleen uteliaita tietää, toimiiko se jopa. Jotkut yleisistä kysymyksistä nousevat esiin: “Olemmeko turvassa streaming-lähetyksessä?” “Mistä tiedämme, että liikenteemme on salattu?”.

Vastaan ​​kaikkiin näihin kysymyksiin suorittamalla yksinkertaisen testin, joka ilmoittaa sinulle, toimiiko VPN Kodin kanssa vai ei. Kokeile näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

Vaihe 1: Yhdistä VPN-palvelimen VPN-sovelluksessa

Vaihe 2: Avata Kodi laitteellasi

check-jos-VPN-on-toimi-vaihe-2

Vaihe 3: Klikkaa asetukset ikoni

check-jos-VPN-on-toimi-vaihe-3

Vaihe 4: valita Järjestelmätiedot

check-jos-VPN-on-toimi-vaihe-4

Vaihe 5: Nyt voit nähdä, että IP-osoitteesi on muuttunut

check-jos-VPN-on-toimi-vaihe-5

Miksi tarvitset VPN: ää Kodille?

Joo! Tarvitset erittäin paljon VPN: ää streamin aikana Kodissa. Tarkoitan monia syitä, joista puhun pian, mutta tärkein niistä on henkilöllisyyden suojaaminen.

Tässä on 3 syytä, miksi tarvitset VPN: ää Kodin kanssa:

identiteetin suojausHenkilöllisyyden suojaaminen

Internet-palveluntarjoajasi tietää todellisen IP-osoitteesi. Jos katsot ilmaista sisältöä Kodissa, Internet-palveluntarjoajasi joko ohjaa Internet-nopeuttasi tai lähettää sinulle tekijänoikeusloukkauksia koskevat ilmoitukset.

Kaiken tämän välttämiseksi VPN suojaa Internet-liikenteesi tai kaiken, mitä suoratoistat Kodilla. Internet-palveluntarjoajasi ei tunnista, että suoratoistat ilmaista sisältöä, koska se on nyt salattu.

palomuuriYmpäröimä maantieteellinen rajoitus

Jotkut Live TV -lisäosista, kuten cCloud TV, ja toiset voivat suoratoistaa yli 100 kanavaa ympäri maailmaa. Vaikka ne ovat ilmaisia, et voi katsella kaikkia näitä kanavia, ellei sinulla ole VPN: tä.

Jos esimerkiksi olet Yhdysvalloissa ja haluat katsoa espanjalaista televisiokanavaa, saat todennäköisesti virheen, “tarkista lokista lisätietoja”.

Mutta jos muodostat yhteyden espanjalaiseen VPN-palvelimeen ja katsot sitten samaa televisiokanavaa, se virtaisi täydellisesti.

haittaohjelmien suojausOle turvassa haittaohjelmilta

Kuten olen monta kertaa sanonut, Kodi on avoimen lähdekoodin ohjelmisto. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi luoda lisäosan ja levittää viruksen tietokoneellesi.

Koska päivittäin luodaan tonnia lisäosia, on mahdotonta sanoa, mikä niistä on selvä kaikista haittaohjelmista. Saat vain URL-osoitteen ja lataa se.

Tämä tekee laitteestasi alttiita hakkeroinnille. VPN estää hakkereita pääsemästä laitteeseesi tai varastamasta tärkeitä henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Lisätietoja saat aina lukemalla oppaamme siitä, miksi tarvitsen VPNiä Kodille.

VPN on yhtä hyödyllinen Windowsissa, Macissa, iOS: ssä ja Androidissa kuin FireStickille. Voit myös tarkastella parhainta Amazon FireStick VPN -luetteloa suojataksesi Fire TV: n suoratoiston aikana.

Usein Kysytyt Kysymykset

Voinko käyttää ilmaista Kodi VPN -verkkoa?

Ehdotan vain, että käytät vain niitä ilmaisia ​​VPN-koodeja Kodille, jotka eivät kirjaa tietojasi. Sinun on myös tarkistettava, onko heillä datan ylärajaa, koska jos ne niin tapahtuu, se loppuu pian suoratoiston takia.

Tarvitsenko kotona VPN: n?

Olitpa kotona tai jossain julkisessa tilassa, tarvitset VPN: n suoratoistaaksesi Kodin kanssa henkilötietojesi suojaamiseksi. Koska olemme kaikki jumissa kotona, VPN: n käyttö on tarpeen enemmän kuin koskaan ennen.

Onko Kodilla VPN?

Kodilla ei ole virallista VPN-sovellusta. Siksi on tärkeää asentaa paras Kodi: n VPN suoratoiston aikana.

Avainsanat

Kodi voi suoratoistaa mitä tahansa ilmaista sisältöä, jota voit löytää Internetistä tänään. Se suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia, suoraa TV: tä ja urheilua.

Itse asiassa se on paras tapa päästää irti premium-kaapelin tarjoajista ja siirtyä Kodiin. Mutta piilottaaksesi online-toimintosi Internet-palveluntarjoajalta sinun on käytettävä VPN-verkkoa.

Tässä oppaassa luetellaan ja selitetään Kodin paras VPN, joka pitää online-aktiviteetin piilossa, jotta voit suoratoistaa kaiken ilmaisen sisällön.

Muistutan, että suosituksemme on käyttää PureVPN: tä. Huolimatta siitä, että sinulla on Kodi VPN -lisäosa, siinä on vahva salaus, joka piilottaa kokonaan online-liikenteesi tai kaiken, mitä streamit Kodilla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map