7 tuntematonta tosiasiaa Khabib Nurmagomedovista, jota kukaan ei tiedä

Vaikka Khabib Nurmagomedov onkin mestari ja iso nimi teollisuudessa, se ei ole tuntenut kovinkaan paljon ihmisiä ympäri maailmaa Conor McGregoriin verrattuna. Koska taistelu McGregorin ja Khabibin välillä julkistettiin viime kuussa, ihmiset ovat kuitenkin alkaneet etsiä enemmän Khabib Nurmagomedovista nähdäkseen kuka kotka todella on. Tämä on lisännyt paljon faneja etsimään halvinta pay per view -vaihtoehtoa.


Olimme vapauden kertoa teille ihmisille joitain mielenkiintoisimpia faktoja Khabib Nurmagomedovista.

1. Karkea lapsuus

Karkeasti CHILDHOOD --- Khabib-isä

Khabib Nurmagomedov syntyi ja kasvoi erittäin vaikeassa ja ankarassa ympäristössä sekä maantieteellisesti että poliittisesti. Hän syntyi Dagestanin kylmissä ja karkeissa vuoristossa, lähellä Venäjää sijaitsevassa paikassa, joka on joutunut terrorismin ja köyhyyden uhreiksi.Rough-CHILDHOOD

Isä Khabib Nurmagomedov oli itse Sambo-mestari, taistelulajien ja freestyle-painija. Hänellä oli oma kuntosali ja harjoitustilat, joissa hän itse koulutti Khabibia.

2. Hän on hyvin sisustettu urheilija

Khabib ei ole vain suorittanut UFC-kahdeksankulmaa, vaan hän on myös valloittanut myös nämä asiat:

 1. Olet ollut kaksinkertainen kultamitalisti sambo-maailmanmestaruuskisoissa.
 2. Kaksi kertaa kultamitalisti Venäjän kansallisissa Sambo-mestaruuskilpailuissa.
 3. Voitti kaksi No-Gi Grappling -turnausta Pohjois-Amerikassa
 4. Armeijan käsi kädessä -mestaruuskisojen voittaja
 5. Euroopan pankkivalio

Khabib on ollut voitollinen kaikissa urheilulajeissa, joihin hän on osallistunut, ja se tekee hänestä todellisen soturin.

3. Isäksi tuli taistelunsa päivänä UFC 219

TULI-ISÄ

UFC 219: n yö ei ollut pelkästään määrittelevä hetki hänen UFC-urallaan, vaan myös hänen henkilökohtaiselle elämälleen. UFC 219 -tapahtumassa hän saavutti suuren harppauksen urallaan voittamalla Barbozan. Samana yönä hänestä tuli isä vain muutama tunti ennen otteluaan..

Ironista oli nähdä hänen käyttäytyvän niin rennosti, kun häneltä kysyttiin tunteistaan ​​ja siitä, onko hän pahoillaan siitä, ettei hän ollut siellä, on perhe, johon hänellä oli kylmä vastaus.

4. Älä koskaan menettänyt yhtäkään kierrosta

Koskaan-LOST-A-KRS

Joo! On totta, että Khabib Nurmagomedov ei ole vain voittanut kaikkia taisteluosia, vaan myöskään koskaan menettänyt yhden kierroksen. Juuri se erottaa hänet muista taistelijoista ja siksi hänen 26-0 voittoputkensa on niin erikoinen.

Tämä on mielenkiintoinen tosiasia, että Conor McGregorin tulisi pitää huomionsa, koska Khabib on päättäväinen taistelija, joka ei anna minkään estää häntä.

5. Hän on yksi Venäjän suosituimmista urheilijoista

Sharapova-Insta

Saatat muistaa ajan, kun Khabib kiitti kotimaataan Irlannille (McGregor) ottelun jälkeisessä UFC 205 -taistelutapahtumassa, jossa sanottiin ”Irlanti 6 miljoonaa, Venäjä 1250 miljoonaa”. No, Khabib ei ilmoittanut tosiasiaa maantieteelle luokassa, mutta hän pikemminkin kertoi heidän takanaan olevien ihmisten lukumäärälle.

khabib-Insta

Khabib on Venäjän kansan kansallinen sankari tässä urheilussa ja venäläiset tukevat häntä missä tahansa hän menee. Toinen hieno nimi, joka mielessämme nousee ajatellessamme maailmankuulua venäläistä urheilijaa, on Maria Sharapova, joka on tennistähti ja mestari monissa vaiheissa. Khabib Nurmagomedov -fanien lukumäärä on jäänyt taaksepäin jopa hänen suosionsa sosiaalisessa mediassa. Voimme sanoa, että Khabib Nurmagomedov on tällä hetkellä Venäjän suosituin urheilija.

6. On edessään vain kaksi rivin parhainta vastustajaa Barbosaa ja RDA: ta

EDESSÄ-ONLY-Two-TOP-urheilijat 2

Yksi huomionarvoinen analysoitaessa Khabib Nurmagomedovin uraa UFC: ssä on, että hän on koko uransa ajan kilpaillut vain kahta suurta nimeä vastaan.

EDESSÄ-ONLY-Two-TOP-URHEILIJAT - khabibn-Barboza-UFC-219

Edson Barboza UFC 219: llä ja Rafael dos Anjos ovat Khabibin kilpailijoiden luettelossa ainoat kaksi nimeäjää, joita voidaan kutsua koviksi vastustajiksi. Conor McGregor on kuitenkin aivan liian nopea taistelijoiden yläpuolella. Conor McGregor on tyranni, jolla on oma ainutlaatuinen taistelutyyli. Tämä on varmasti kovin vastustaja Khabib Nurmagomedoville koko uransa aikana.

7. Palasi vammoista kahden vuoden tauon jälkeen

LÄHES eläkkeellä

Khabib rakastaa tätä urheilua ja se näkyy hänen päättäväisyydestään renkaan sisä- ja ulkopuolella. Yksi asia, josta monet ihmiset eivät tiedä, on kuitenkin se, että Khabib oli ollut poissa UFC: sta kaksi vuotta; Huhtikuu 2014 – huhtikuu 2016. Hänen kahden vuoden tauko johtui toistuvista uran uhkaavista vammoista, joita hän kärsi koulutusten aikana.

Lähteiden mukaan hän jossain vaiheessa melkein luopui ja päätti vetäytyä UFC: stä, mutta hänen isänsä on syy siihen, että hän palasi kahdeksankulmaiseen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map