Echo Wizard Kodi 17.6 – Kuinka asentaa Kryptoniin, Jarvisiin, Firestickiin 7 helpossa vaiheessa

Päivittää: Echo Wizard ei ole enää saatavissa tekijänoikeusvaatimusten takia. Se johti monien parhaiden kodi-velhojen, suosittujen Kodi-lisäosien, parhaiden kodi-arkistojen, mukaan lukien Echo Wizard, kaatumiseen. Koska FIFA World Cup 2018 on saapunut, on suositeltavaa asentaa urheilun lisäosat FIFA: n maailmancupin suoratoistoon verkossa.


Eikö kaikki ole miettinyt erillisten rakennusten ja teemojen asentamista samanaikaisesti vähän aikaa vievää ja hektistä? Entä jos voit saada kaikki suositut rakennukset ja kaiun lisäosat yhdessä asennusprosessissa? Tässä oppaassa tarjoamme yksityiskohtaisen vaiheittaiset ohjeet Echo Wizard -sovelluksen asentamisesta Kodiin. Joten lue!

Mikä on kaikuvelho?

Echo Wizard esittelee kokoelma rakennuksia, teemoja ja kaikulisäosia, joista löydät parhaat Kodi-lisäosat elokuvien, TV-ohjelmien, live-urheilun ja muiden viihdekanavien katseluun. Siinä on myös laaja valikoima ylläpitotyökaluja, jotka pitävät Kodi parhaassa kunnossa estäen videoiden hitaan virtauksen.

Tässä on Echo Wizard -asennusopas:

Kuinka asentaa kaikuvelho Kodi Krypton -versioon 17.6

 1. Tuoda markkinoille Kodi järjestelmästäsi > Klikkaa asetukset kuvake (sijoitettu näytön yläosaan) > valita Tiedostonhallinta.Kuinka asentaa kaikuvelho Kodi Krypton -versioon 17
 2. Tuplaklikkaus Lisää lähde > Näkyviin tulee ruutu, jota sinun täytyy napsauttaa ‘Ei mitään’ > Kirjoita URL-osoite http://echocoder.com/repo/ > Napsauta nyt kunnossa > Kirjoita Nimi medialähteelle ‘Kaiku velho’ > Klikkaus kunnossa.kaikuvelhojen zip-tiedosto
 3. Nyt sinun täytyy palata takaisin Kodi-aloitusnäyttö lyömällä ’Askelpalautin’ näppäin näppäimistöllä useita kertoja > Klikkaa Lisäosia > Napsauta nyt Pakettien asentaja kuvake vasemmassa yläkulmassa.kaikuvelhojen lisäys
 4. Klikkaa Asenna ZIP-tiedostosta > Etsi ja napsauta Kaikuvelho > repository.echo-1.0.4.zip > Odota arkiston asentamista.kaiku-ohjatun asennuksen kodi
 5. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Mene Kaikuvarasto > Ohjelman lisäosat > Kaikuvelho > Klikkaus Asentaa.ekovelhokodi-asetukset
 6. Odota nyt Echo Wizard -apuohjelman asennusta.
 7. alkaen Kodi-päävalikko > Mene Lisäosia > Ohjelman lisäosat > Kaikuvelho > Nauti kaikista Echo Wizard -sovelluksen sisältämistä työkaluista.

kaikuvelho kodi

Kuinka asentaa kaikuvelho Kodi Jarvis -versioon 16 tai sen alle

 1. Käynnistä Kodi > Siirry järjestelmään > Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta Lisää lähde.
 2. Laatikko tulee näkyviin napsauttamalla ‘Ei mitään’ > Kirjoita URL-osoite http://echocoder.com/repo/ > Napsauta OK > Kirjoita nimi ‘Echo Wizard’ > Napsauta OK.
 3. Valitse Kodi-aloitusnäytöstä Järjestelmä > Lisäosia > Asenna ZIP-tiedostosta > Kaikuvelho > repository.echo-1.0.4.zip.
 4. Siirry kohtaan Asenna arkistosta > Kaikuvarasto > Ohjelman lisäosat > Kaikuvelho > Asentaa.
 5. Kodi-aloitusnäyttö > Lisäosia > Ohjelman lisäosat > Kaikuvelho > Nauttia!

Ohjattu kaikujen lataus

Voit ladata Echo Wizard -varaston suoraan Kodiin napsauttamalla Täällä ja noudattamalla alla korostettuja kaikuvelhoa asennuksen vaiheita:

 1. Lataa Echo Repository järjestelmään.Ohjattu kaikujen lataus
 2. Avaa Kodi > Napsauta Lisäosat > Paketin asentajan kuvake > Asenna ZIP-tiedostosta > Selaa järjestelmääsi lataamasi tiedostoa.
 3. Valitse Asenna arkistosta > Kaikuvarasto > Ohjelman lisäosat > Kaikuvelho > Asentaa > Nauttia!

Kuinka asentaa kaiutinvelho Kodi Fire Stickiin

 1. Asenna Kodi Fire Stickiin.
 2. Avata Kodi Fire Stickissä
 3. Mene Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 4. Lopullinen mainos-asennuksen menettely on täsmälleen sellainen, kuin mitä aiemmin on kehitetty tämän ilmoituksen asentamiseen Kodi Kryptoniin.

Kaikuvelho / Echo Coder -varasto ei toimi / virheet / ongelmat

No Stream käytettävissä

Yritettäessä käyttää mitä tahansa sisältöä asennuksen jälkeen, näyttöön saattaa tulla ponnahdusikkuna, jossa lukee “No Streams Available”. Videon lisäosien käyttäjät yleensä havaitsevat tämän virheen. Joko tämän virheen syy voi olla täydennysosan välimuisti, joka saattaa olla täynnä, tai lisäosa on päivitettävä, jotta se voisi tarttua joihinkin palveluntarjoajiin.

Korjata

Voit ratkaista tämän ongelman päivittämällä ensin apuohjelma-arkiston tai yrittämällä asentaa lisäosa päivitetystä arkistosta. Voit myös yrittää tyhjentää välimuistin. tämä saattaa myös ratkaista virheen.

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Tämä on erittäin harvinainen virhe, ja se tapahtuu vain, jos arkistosta puuttuu tiedostoja tai jos arkisto on vanhentunut tai se on suljettu.

Korjata

Ennen kuin asennat mitään lisäosia, tarkista ensin, onko lisäosan arkistolähde aktiivinen. Toiseksi, varmista, että käyttämässäsi arkistossa on päivitetty lisäosa.

Kaikuvelho Kodi ei toimi

Echo Wizard oli aikaisemmin saatavana TDB Repolla. Mutta sen jälkeen kun se on luonut oman arkiston, se on siirtynyt Echo Wizard -varastoon. Echo Wizard jatkaa työskentelyä, kunnes Echo Wizard julkaisee uuden päivityksen. Kun se on vapautettu, ohjattu toiminto lakkaa toimimasta aiemmassa arkistossaan. Siksi monet Kodi-käyttäjät valittavat ‘Echo Wizard ei toimi’.

Korjata

Jotta Echo Wizard toimisi sujuvasti, sinun on poistettava TDB-arkisto ja Echo Wizard. Sitten sinun on asennettava Echo Wizard Echo Repositorystä uudelleen, kuten tässä oppaassa mainitut vaiheet. Pystyt ratkaisemaan ongelman.

Echo Wizard -vaihtoehdot

Koska suositut arkistot ja velhot suljetaan tekijänoikeusrikkomusten takia, on todennäköistä, että Echo Wizard saattaa joutua lainvalvonnan piiriin. Tämä saattaa estää kaikuvelhoa toimimasta asianmukaisesti.

Siksi olemme luettelossa 3 Echo Wizard -korvaajaa, jotka voivat johtaa Kodi-yhteisöä sen kaatumisen jälkeen:

 1. Ares-velho
 2. Ohjattu korkein rakennus
 3. Wookien velho

Kääriä asioita

Kaiku-ohjattu toiminto antaa sinulle kaikki uusimmat rakennukset, teemat ja kaiun lisäosat yhdellä asennuksella. Sitten voit katsella elokuvia, TV-ohjelmia ja urheilua, ja kaikki siellä on, vaivatta. Tässä oppaassa on tietoja Echo Wizardin asentamisesta Kodiin. Luettelimme myös vaihtoehtoja kaikuvelhoa varten, vain siltä varalta, että kaiku velho laskee lainvalvonnan alaiseksi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map