Elokuvateatterivoi Kodi Addon: askel askeleelta asennusohje Kodi Leidalle ja Kryptonille

Elokuva-teatteri-voi-Kodi-lisäosa


Elokuvateatterin voin Kodi -lisäosa on toinen haarukka suositussa Exodus Kodi -lisäosassa, ja siinä on sama Exodus Kodi -liitäntä. Tämän lisäosan saatavuus on kuitenkin parempi kuin Exodus Kodi -lisäosan, koska sen avulla käyttäjät voivat katsella elokuvia taaksepäin sen automaattisen toistotoiminnon kautta.

Tämä ominaisuus tekee siitä paremman kuin muut, koska sinun ei tarvitse vaihtaa seuraavan elokuvan katseluun, vaan vain istua ja nauttia soittolistastasi ilman vaivaa napsauttamalla joka kerta.

Toinen hieno ominaisuus elokuvateatterin Butter Kodi -lisäosassa on, että se tarjoaa Trakt- ja Real Debrid -integraation. Monet Kodi-käyttäjät haluavat käyttää näitä palveluita parhaan VPN-verkon avulla suoratoistoon.

Elokuvateatterivoi Kodi Addon -varasto

Elokuvateatterin Kodi-addon on saatavana Kodi diamond Repon kautta, jolla on joitain parhaista Kodi-lisäosista, kuten Cartoon Network, paras brittiläinen komedia, Vortex, YouTube jne..

Kuinka asentaa elokuvateatterivoita Kodi Leia -versioon 18.2 tai uudempaan

 1. Avata Kodi > Klikkaa asetukset kuvake (Gear ikoni).
 2. Mene Järjestelmäasetukset osio ja ota käyttöön Tuntemattomat lähteet.
 3. Palaa asetusvalikkoon ja avaa Tiedostonhallinta.
 4. Kaksoisnapsauta Lisää lähde vasemmasta sarakkeesta > Napsauta missä se sanoo <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL-osoite http://repo.rubyjewelwizard.com/ > klikkaus kunnossa > Nimeä tämä medialähde nimelläTimantti’ > Klikkaus kunnossa > Napsauta kaksinkertaisesti tarkista URL ja nimi ja napsauta kunnossa sulkeaksesi valintaikkunan.
 5. Palaa Kodi-aloitusnäyttöön ja Siirry Lisätäons
 6. Klikkaa “laatikkokuvake”Vasemmasta yläkulmasta > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta > valita Timantti > Klikkaus INSTALL_DIAMOND_REPO > valita Diamond-Wizard-Repo.zip > Odota ilmoitusta.
 7. Valitse nyt Asenna arkistosta vaihtoehto > Klikkaus Timanttitoimisto Repo > Avata Videon lisäosat kansio > valita Elokuvateatterivoi – Automaattinen toisto
 8. Klikkaus Asentaa >Odota ilmoitusta

Elokuvateatterivoin asentaminen Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan

 1. Avata Kodi > Mene asetukset.
 2. Avata Tiedostonhallinta.
 3. Kaksoisnapsauta Lisää lähde > Klikkaus <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL-osoite http://repo.rubyjewelwizard.com/ > klikkaus kunnossa > Nimeä tämä media-URL nimelläTimantti’ > Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa uudelleen.
 4. Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön > Klikkaa Lisätäons
 5. Klikkaa “Paketin asentajan kuvake”Vasemmasta yläkulmasta > valita Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto > valita Timantti > Klikkaus INSTALL_DIAMOND_REPO > Klikkaa Diamond-Wizard-Repo.zip > Odota ilmoitusta.
 6. Klikkaus Asenna arkistosta vaihtoehto > valita Timanttitoimisto Repo > Mene Videon lisäosat > Klikkaa Elokuvateatterivoi – Automaattinen toisto
 7. Osuma Asentaa >Odota ilmoitusta.

Elokuvateatterivoi Kodi Lataa

 1. Lataa elokuvateatterivoi Kodi Addon Zip-tiedosto laitteellesi
 2. Avaa Kodi > Mene Lisätäons
 3. Klikkaa “Paketin asentajan kuvake” > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta > Selaa ja avaa ladattu zip-tiedosto > Odota ilmoitusta.
 4. Valitse nyt Asenna arkistosta vaihtoehto > Klikkaus Timanttitoimisto Repo > Avata Videon lisäosat kansio > valita Elokuvateatterivoin automaattinen toisto.
 5. Klikkaus Asentaa >Odota ilmoitusta.

Elokuvateatteri voi alas / ei toimi / virheet / korjaukset

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Joskus asennettaessa kolmannen osapuolen lisäosaa, virheilmoitus “Riippuvuuden asennus epäonnistui” ilmestyy ja asennus päättyy siihen. No, virheen syy voi olla joko vanhentunut arkisto tai puuttuvat tiedostot arkistosta.

Korjata

Voit korjata tämän virheen tarkistamalla arkiston lähde-URL-osoitteen ja katso onko se ajan tasalla vai ei. Jos arkistoon pääsee, lataa se uudelleen ja yritä uudelleen. Jos virhe jatkuu, yritä asentaa lisäosa vaihtoehtoisesta arkistosta.

Tarkista lokivirhe

Tarkista lokivirheet voivat ilmetä yrittäessäsi käyttää lisäosaa tai yrittäessään avata streamia. Kummassakin tilanteessa tämän virheen aiheuttava tekijä voi olla Kodi-lisäosan täytetyn välimuistin ja taustatietojen lisääminen.

Korjata

Tämä virhe voidaan korjata helposti, tyhjennä Kodi-lisäosien välimuisti ja muut taustatiedot siirtymällä lisävalikkoon ja siirtymällä sitten työkaluosaan. Jos lisäosan välimuistin tyhjentäminen ei auta, kokeile päivittää lisäosa.

johtopäätös

Harvoilla haarukoilla ei ole mahdollista tarjota korkealaatuista kokemusta, kuten alkuperäisillä Kodi-lisäosilla. Elokuvateatterivoitto Kodi -lisäosalla on kuitenkin uskomattomia ominaisuuksia, jotka todistavat sen potentiaalin, ja voimme sanoa, että se on selvästi yksi harvoista Exoduksen haaroista..

Lataa ja asenna tämä lisäosa ja katsele suosikkielokuvasi helposti HD-toistolla. Varmista, että suojaat yksityisyyttäsi luotettavalla VPN: llä!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map