Kodi iPadilla – Kuinka asentaa ilman tietokonetta / Kansi katkennut 4 vaiheessa

Hallitsevin ja suositeltava streaming-ohjelmisto maailmanlaajuisesti on Kodi. Parasta on, että Kodi iPad on vain muutaman askeleen päässä. Jotkut parhaista Kodi-lisäosista tarjoavat rajattoman suoratoistokokemuksen uusimmasta mediasisällöstä. Lisätietoja Kodista verkkosivustoltamme, koska se tarjoaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Kodista.


Kun puhutaan määräävästä asemasta ja suosituksista, Apple on ollut viime vuosina hallitseva nimi mobiililaitteiden alalla. Apple Inc. on laajentanut erityisen suositeltavia tuotevalikoimaansa, kuten matkapuhelimia, tablet-laitteita ja tietokoneita. Jos kuitenkin ajatellaan Apple iPadin käyttämistä Kodille; joka yhdistää parhaan laitteen parhaaseen suoratoisto-ohjelmistoon, tulokset ovat mahtavia.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Applen tarjoama laatu, toiminnallisuus ja käyttökokemus ovat vertaansa vailla. Seuraa tätä opasta huolellisesti nähdäksesi kuinka Kodia käytetään iPadissa.

Mikä on iPad?

IPad on sarja Tablet PC -sovelluksia, jonka on kehittänyt Apple Inc. aivan kuten muutkin mobiililaitteiden valmistajat. Suurin ero on kuitenkin sen käyttöjärjestelmä, koska kun iPad toimii iOS: ssä, kun taas muut laitteet toimivat Windowsissa ja Androidissa. Aivan kuten mitä tahansa muuta taulutietokonetta, iPadia voidaan käyttää sähköpostien lähettämiseen, elokuvien ja videoiden katseluun, videopelien pelaamiseen ja Webin selaamiseen.

Apple Inc. toi markkinoille ensimmäisen iPadin tarkalleen 8 vuotta sitten huhtikuussa 2010, ja siitä lähtien 8 iPadin sukupolvea on esitelty vuodesta toiseen. Jokaisella uudella sukupolvella on joitain muutoksia käyttöliittymässä, ohjelmistovirhekorjauksia, uusia toimintoja otettiin käyttöön ja tehtiin myös muutama muutos sen suunnitteluun. Kaikki järjestelmän ja toiminnallisuuden parannukset olivat päivityksiä, jotka sisälsivät uusia prosessoreita ja ominaisuuksia, kuten biometriset skannerit, kameran päivitykset ja kosketustunnukset.

Toistaiseksi yli 250 miljoonaa iPad-yksikköä on myyty maailmanlaajuisesti. Koko näiden sukupolvien ajan iPad jaettiin kahteen sarjaan, iPad Pro ja iPad Mini. Myös iPad-sarja, nimeltään iPad Air, julkaistiin, joka oli tyylikkäämpi ja jolla oli muutamia parannuksia järjestelmään ja toimintoihin. Induktionsa jälkeen markkinoille on tuotu kaksi sukupolvea iPad Prota ja neljä sukupolvea iPad miniä.

Voinko asentaa Kodi iPadiin ?

Joo! Voit asentaa Kodi iPadiin, mutta ei ilman kolmannen osapuolen sovellusta, koska Kodi ei ole saatavana App Storesta. Siksi joudut käyttämään joko TweakBox-sovellusta tai Cydia-sovellusta asentaessasi Kodi iPadia. Kodi-versio 16 ei toimi kovin hyvin iPadin kanssa, mutta Kodi Krypton -versio 17 toimii erinomaisesti melkein kaikilla iPadilla.

Apple iPad for Kodi on loistava valinta, koska yhdistämällä maailman paras tabletti ja paras suoratoisto-ohjelmisto, tulokset olisivat valtavia. Aikaisemmin olimme toimittaneet ohjeen kodin asettamiseen omena-TV: hen, mikä on ylivoimaisesti paras tapa ladata Kodi Apple TV: hen..

Voinko asentaa Kodi Jail Broken iPadiin ?

Kyllä, Kodi voidaan asentaa vankilaan rikkoutuneeseen iPadiin, koska Kodi ei ole virallisesti saatavana sovelluskaupasta, ja siksi meidän on käytettävä kolmannen osapuolen sovellusta sen asentamiseen.

Mitä tarvitset, ennen kuin asennat Kodi iPadiin

1) X-koodi

xkoodi kodille ipadilla

Xcode on IDE-paketti, jonka Apple Inc. on kehittänyt sovellusten kehittämiseen Macille ja iOS: lle. Se auttaa käyttäjiä asentamaan tai kehittämään haluamansa käyttöympäristön toimimaan iOS- ja Mac-käyttöjärjestelmissä.

2) Cydia-iskulaite

kuinka asentaa kodi ipadiin cydia-iskulaitteella

Cydia Impactor iPadilla on asennustyökalu, jota käytetään IPA-tiedostojen asentamiseen iPhoniin ja iPadiin. Se auttaa käyttäjiä asentamaan ulkoisia sovelluksia ja ohjelmistoja iOS-alustalle. Cydia Impactor vaatii Mac-integraation Kodi-ohjelmiston asennuksen aikana, koska se on Jailbreak-menetelmä.

Lataa Cydia Impactor-tiedosto.

3) Kodi-deb-tiedosto

voinko asentaa kodi ipadiin

deb-tiedosto on ohjelmistopakettitiedosto, joka on kehitetty UNIX- tai iOS-alustalle. Kodi-deb-tiedosto on debian-tiedosto, joka voidaan asentaa vankilaan rikkoutuneeseen iPadiin.

Lataa Kodi Deb-tiedosto.

4) iOS-sovelluksen allekirjoittaja

Voinko asentaa Kodi Jail Broken iPadiin?

iOS App Signer auttaa käyttäjiä muokkaamaan tiedostojaan iPadin tukemiksi IPA-tiedostomuodoiksi niiden valmistelemiseksi asennusta varten.

5) Tweakbox-sovellus

Mitä tarvitset, ennen kuin asennat Kodi iPadiin

Se on kolmannen osapuolen sovellusten asennusohjelma, jota käytetään laajasti epävirallisten sovellusten asentamiseen iOS-laitteisiin. Sen kirjastossa on yli 2000 sovellusta, ja monenlaisia ​​sovelluksia on jaettu useisiin eri luokkiin. Tweak Box -sovellusta käytetään Kodin asentamiseen iPadiin ilman Jailbreak-menetelmää, koska se ei vaadi mitään Mac-integrointia ja se voidaan tehdä suoraan laitteella.

Lataa Tweakbox-sovellustiedosto.

4 Manuaalisia tapoja asentaa Kodi iPadiin

Seuraava on tapa asentaa Kodi iPadiin Jailbreak-menetelmiä käyttämällä:

 1. Cydia iskulaite
 2. iOS-sovelluksen allekirjoittaja

Voit kuitenkin asentaa seuraavia tapoja ilman Jailbreakingia tai tietokonetta käyttämättä:

 1. Säätörasia App
 2. Xcode

Kuinka asentaa Kodi iPadiin Jailbreak-menetelmällä

Kuinka asentaa Kodi iPadiin Jailbreak-menetelmällä

Kuten edellä mainittiin, on kaksi tapaa asentaa Kodi iPadiin. Asenna Kodi Jailbreak-menetelmien avulla seuraavasti:

1) Cydia-iskulaite

Lataa ennen Kodin asentamista Kodi.IPA-tiedosto ja Cydia Impactor.

 1. Yhdistä iPad sinun mac. (Varmista, että poistut iTunes).
 2. Tuoda markkinoille Cydia Impactor.
 3. Avaa IPA arkistoida Cydia iskulaite vetämällä ja pudottamalla sitä.
 4. Valita iPad luettelosta.
 5. Klikkaa alkaa.
 6. Syötä sinun Apple ID kun pyyntö kehottaa.
 7. Nyt avoinna asetukset > Mene Profiilit & Laitehallinta.
 8. Jatka valitsemalla syöttämäsi Apple ID > Klikkaa Luottamus ja Edetä.

Se on se, nyt voit käyttää Kodia helposti.

2) X-koodi

 1. Yhdistä Mac ja iPad
 2. Käynnistä Xcode
 3. Aloita uusi Xcode projekti > valita Yhden näkymän sovellus > Klikkaus Seuraava.
 4. Kirjoita tuotteen nimi nimellä Kodi.
 5. Kirjoita loput tiedot > valita yleismaailmallinen > Klikkaus Seuraava. (Jos virhe kysyy, kirjoita Apple ID korjata se.)
 6. Avata iOS-sovelluksen allekirjoittaja
 7. Avaa ladattu Kodi-tiedosto.
 8. Valitse aiemmin käyttämäsi profiili > Klikkaus alkaa.
 9. Suunnata Xcode Koti > Valitse yläreunan valikosta Laitteet.
 10. Valitse iPad > Klikkaa +
 11. Selaa ja avaa .ipa tiedosto luotu aiemmin.
 12. Irrota nyt virtajohto iPad > Siirry sen päävalikkoon ja avaa Kodi.
 13. Avata asetukset > Laite johto > Kehittäjäsovellus > Klikkaus Luottamus.

2 parasta tapaa asentaa Kodi iPadiin ilman vankilan rikkoutumista / ilman tietokonetta

1) Tweakbox-sovellus

 1. Avata iPad > Avata Safari selain > Kirjoita tämä URL-osoite “https://www.tweakboxapp.com/Ja avaa se.
 2. Lataa Sovellus > Klikkaus Sallia.
 3. Klikkaus Asentaa.
 4. Avaa sovellus.
 5. Klikkaa sovellukset.
 6. Klikkaa Tweakbox-sovellukset.
 7. vierittää alas etsimään Kodi ja napsauta sitä.
 8. Kun asennus on valmis, siirry asetukset.
 9. Avata Profiilit & Laitehallinta.
 10. Napsauta alla olevaa vaihtoehtoa Enterprise-sovellukset-osio
 11. Klikkaus Luottamus > Klikkaus Luottamus

Kodi iPadilla

Kodi ei ole ladattavissa suoraan iPadista, koska Apple ei tue sitä virallisesti ja sen virallista sovellusta ei ole saatavana App Storesta. Siitä huolimatta Debian-tiedosto voidaan ladata Kodin viralliselta verkkosivustolta, jonka käyttäjät voivat ladata. Se voidaan kuitenkin asentaa iPadiin vain kolmannen osapuolen sovellusten asennusohjelman kautta.

Kuinka asentaa Exodus ja Covenant Addon Apple iPadiin

Exodus ja Covenant voidaan asentaa Kodi iPadiin samalla tavalla kuin ne on asennettu Kodi Windowsiin. Exodus Kodissa ja Covenant Kodissa asennetaan samalla tavalla, kun Kodi on asennettu.

Parhaat kaukosäätimet Kodille Apple iPadilla

Parhaat kaukosäätimet Kodille Apple iPadilla

Seuraavassa on muutamia App Storesta saatavilla olevia Kodi-kaukosäätimiä, joita käyttäjät voivat ladata Kodin käyttämiseksi iPadilla:

 1. JoetheFoxin virallinen Kodi-kauko-ohjain
 2. XBMC-tähdistö
 3. XBMC Commander ilmaiseksi
 4. XBMC: n oma WebUI

Kuinka toistaa iTunes-kirjastoa Kodissa

Ensinnäkin, sinun on kytkettävä asema iTunesin kanssa Kodiin, koska se on kartoitettava. Jos sitä ei ole kartoitettu, toimi seuraavasti:

 1. Mene asetukset Kodi-päävalikosta > Avata tiedosto johtaja > Kaksoisnapsauta Lisää lähde > Selaa > valita iTunes-asema.
 2. Määritä laitteen iTunes-kansio.
 3. Klikkaus kunnossa > Klikkaus Tehty > Anna sille nimi.

Siellä olet määrittänyt iTunes-kirjastosi Kodi-laitteeseesi ja nyt se on valmis pelaamaan.

iPad-vaihtoehtoiset laitteet Kodille

 1. Kodi Windowsissa
 2. Kodi Raspberry Pi: llä 
 3. Kodi Firestickissä
 4. Kodi Rokulla
 5. Kodi päällä Apple TV
 6. Kodi Xbox One -sovelluksessa
 7. Kodi Nvidia Shieldissä

Viimeiset sanat

Huolimatta siitä, että Kodi on ansainnut suuren maineen maailmanlaajuisesti, monet ihmiset ovat arvostelleet sitä. Koko kritiikki, jonka se on saanut, johtuu sen piratismirikkomuskysymyksistä, jotka on liitetty sen lisäosiin. Kolmannen osapuolen Kodi-lisäosat katsotaan laittomiksi, koska ne tarttuvat laittomasti suoratoistoihin ja näyttävät ilmaisia ​​tekijänoikeusmateriaaleja.

Samoin näyttää siltä, ​​että Apple Inc on kovasti Kodia vastaan, koska App Store -myymälässä ei ole virallista Kodi-sovellusta. Siksi käyttäjien, jotka haluavat käyttää Kodia, on noudatettava vankilamurtomenettelyjä ja Kodin asentamisproseduuria iPadiin. Olemme selittäneet koko, kuinka Kodi asennetaan ja miten iPadia käytetään perusteellisesti. Muista tarkistaa kaikki asiat ennen Kodin asentamista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map