One Comment

 1. Jasper
  28.04.2023 @ 09:29

  esi Android-käyttöjärjestelmällä. Asenna Roku-sovellus älypuhelimeesi. Yhdistä Roku-sovellus LG Smart TV: hen. Avaa Roku-sovellus ja etsi Kodi-sovellus. Asenna Kodi-sovellus Roku-sovellukseen. Nyt voit käyttää Kodia LG Smart TV: ssä Roku-ohjelman kautta.

  Kuinka ajaa Kodi LG Smart TV: ssä Raspberry Pi -sovelluksella? Raspberry Pi on pieni tietokone, joka voidaan liittää LG Smart TV: hen. Tämä on yksi tapa käyttää Kodia LG Smart TV: ssä. Tässä on lyhyt menettely: Asenna Kodi Raspberry Pi: lle. Liitä Raspberry Pi LG Smart TV: hen HDMI-kaapelilla. Käynnistä Raspberry Pi ja LG Smart TV. Nyt voit käyttää Kodia LG Smart TV: ssä Raspberry Pi -sovelluksen kautta.

  Kuinka käyttää Kodia LG Smart TV: ssä? Kun olet asentanut Kodia LG Smart TV: hen, voit käyttää sitä samalla tavalla kuin muissa laitteissa. Voit suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia ja paljon muuta. Voit myös käyttää Kodi-lisäosia, jotka tarjoavat lisää sisältöä.

  Kuinka asentaa Kodi LG 4K Smart TV: hen? Asennusprosessi on samanlainen kuin muiden LG Smart TV -mallien asennusprosessi. Voit asentaa Kodia LG 4K Smart TV: hen Chromecastin, Roku-ohjelman tai Raspberry Pi -sovelluksen avulla.

  Kodi LG smart TV Upgrader -sovelluksessa LG Smart TV Upgrader on sovellus, joka päivittää LG Smart TV: n uusimpaan versioon. Tämä voi auttaa parantamaan LG Smart TV: n suorituskykyä ja lisäämään sen yhteensopivuutta Kodia kä