Kodi Nvidia Shield TV: ssä Ultimate Streaming Player: Helppo 4 vaiheen opas

Kodi on paras suoratoistovideosovellus ja Nvidia uraauurtava suoratoisto- ja pelialusta voidaan yhdistää yhteen kokeaksesi jotain, mitä muut eivät voi tarjota. Kodi on jotain, joka voidaan asentaa mille tahansa alustalle ylittämään nykypäivän suoratoistokokemuksen, ja tämä lausunto näkyy käytännössä, kun asennat Kodi Nvidia Shieldiin.


Tutustu tämän oppaan läpi ja katso, kuinka voit asentaa Kodi ja nauttia suosikkisisällön suoratoistosta Nvidia Shieldissä eräiden parhaiden kodi-lisäosien avulla.

Mikä on Nvidia Shield TV?

Nvidia Shield on yksi suosituimmista ja luotettavimmista Android-pohjaisista mediasoittimista, joita hyllyllä on saatavana. Nvidia on ollut maailmanlaajuisesti hyvin tunnettu GPU-tuottaja ja tunnetaan sen takia. Nvidia Shieldin keksiminen oli heidän tekemänsä hieno asia, koska se toi mukanaan suuren kilpailun streaming mediakonsoliteollisuudessa. Se, että Nvidia on GPU: n suurin tuottaja, on auttanut sitä nousemaan korkealaatuisen videon suoratoiston johtajaksi. alustalla. Nvidia Shield tarjoaa 4K-laadun suoratoisto- ja Geforce-pelikokemuksen.

Kuinka asentaa Kodi Nvidia Shield TV: hen?

Koska Nvidia Shield on android-alusta, siksi Google Play Kauppaa voidaan käyttää Kodin asentamiseen helposti. Joillakin alueilla Google Play Kauppaan ei ole pääsyä georajoitusten vuoksi.

 1. Käynnistä Nvidia-kilpi > Siirry Google Play Kauppaan
 2. Napsauta hakua ja kirjoita Kodi > Napsauta esiin tuloksista XBMC: n kehittämää Kodi.
 3. Klikkaus Asentaa ja Kodi ladataan ja asennetaan Nvidia-kilpiisi.
 4. Avaa Kodi-sovellus, kun se on asennettu.

Asenna nyt parhaat Kodi-lisäosat nauttiaksesi parhaasta suoratoistokokemuksesta.

Nvidia Shield Kodin parhaat ominaisuudet

Nvidia Shieldillä on joitain asioita suoratoistoa varten Kodilla, kuten:

 1. Nauti teräväpiirto- ja 4K-laadusta videon suoratoistosta.
 2. Helppo käyttöliittymä kauko-ohjauksella.
 3. Nopea suoratoisto ja edistynyt saavutettavuus.

Kuinka päivittää Kodi Kodi Krypton v17.6 -versioon Nvidia Shield TV: ssä?

Ainoa tapa päivittää Kodi on asentamalla se uudelleen lataamalla päivitetty versio Kodista Nvidia-kilpeen. Koska Kodi on kuitenkin saatavana Google Play Kaupassa, voit päivittää sen seuraavilla vaiheilla:

 1. Avaa Play Kauppa Nvidia Shield -laitteellasisetup kodi nvidia kilpi-tv: ssä
 2. Mene sovelluksiinsetup kodi käyttämällä Play Kauppaa nvidia-kilpessä
 3. Napsauta KodiNvidia-kilpi kodeille
 4. Napsauta Päivitä (Päivitysvaihtoehto on käytettävissä vain, jos päivitys on saatavana.)

Kuinka asentaa Kodi Jarvis v16 Nvidia Shield TV: hen ?

Päivitä Kodi Jarvis -versio 16 seuraavasti:

 1. Lataa APK tiedosto Kodi Jarvis -versiosta 16 Nvidialla
 2. Avaa ladattu zip-tiedosto ja Asentaa Napsauta pyydettäessä korvata olemassa oleva sovellus.

Kuinka asentaa Kodi-lisäosat Nvidia Shield TV: hen ?

Jos asennat kaikki Kodi-lisäosat Nvidia Shieldiin, asennustapa on sama kuin PC: ssä ja FireStickissä. Kodi-määritteet ja käyttöliittymä pysyvät samoina kaikilla alustoilla, joten myös sen asennustapa on sama.

Nvidia Shield TV: n parhaat Kodi-lisäosat

Paras sinulle suositellut Nvidia Shield -lisäosat Koodille:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. liitto
 4. Istukka
 5. Uranus
 6. Neptunuksen nousu
 7. Nemesis
 8. cCloud TV
 9. Planeetta MMA
 10. Maverick TV

Nvidia Shield TV -edustajat Kodille

 • Firestick Vaihtoehto Nvidia Shield for Kodille

Amazonin kehittämä Fire Stick on hämmästyttävä videoiden suoratoistolaite kaikille niille streaming-ystäville, jotka haluavat kuljettaa streaming-pelaajansa mukanaan. Fire Stick on loistava valinta Kodin käyttöön, koska se tarjoaa teräväpiirtoisia streamia ja erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän.

 • Windows Vaihtoehto Nvidia Shieldille Kodille

Itse asiassa Windows on käyttäjien suosituin valinta minkä tahansa ohjelmiston kokeilemiseen, etenkin kun kyse on suoratoistosta. Syy on sen tarjoama räätälöinnin ja saavutettavuuden tila. Windows on melkein jokaisen alustan perusalusta, ja Kodin tapauksessa se on todellakin loistava valinta.

 • Ubuntu-käyttöjärjestelmä Kodille

Ubuntua voidaan käyttää Kodiin ja Kodi toimivat siinä hyvin, mutta Kodi Ubuntun asennusmenettelyt ovat hieman monimutkaisia ​​verrattuna muihin alustoihin.

 • Vadelma Pi Vaihtoehto Nvidia Shield For Kodi

Vadelma Pi on oikeastaan ​​pieni emolevy, joka voidaan muuntaa pelaamista ja höyryttämistä koskevien tarpeiden mukaan. Tämän takia Kodin käyttö on hienoa, koska Kodi voidaan asentaa siihen ja se tarjoaa loistavan suoratoistokokemuksen.

 • Apple TV -vaihtoehto Nvidia Shield for Kodille

Kun kuulet sanan Apple TV, ensimmäinen asia, joka mieleen saattaa tulla, on vain yksi Applen kehittämä Smart TV. Apple TV on Applen suunnittelema ja kehittämä digitaalinen suoratoistolaite. Nvidia Shield on loistava vaihtoehto valita Kodi, koska Apple TV: n tarjoamat streaming-ominaisuudet ovat uskomattomia.

 •  iPad vaihtoehtona Nvidia Shieldille Kodilla

Jos elät suoratoistoa tablet-laitteella ja etsit mahdollista vaihtoehtoista Nvidia Shieldin suoratoistoalustaa, sinun tulisi kokeilla Kodia iPadilla. Kodin asennusprosessi iPadille on monimutkainen verrattuna muihin alustoihin, kuten Widows ja Android. Kodi iPadilla on kuitenkin todella hämmästyttävä asia, koska iPadin käyttömahdollisuudet ovat mahtavia.

Viimeiset sanat

Kodi on ihmeiden maailma ja yhdistettynä näyttävään alustaan, kuten Nvidia Shield, kuvittele houkutteleva kokemus, joka sinulla voi olla. NVIDIA Shield on Nvidian kehittämä hieno asia, ja se on voittanut käyttäjien sydämet ympäri maailmaa. Kokeile Kodia Nvidia Shieldissä suoratoisto- ja pelitarpeitasi varten. Nykyään ei ole saatavana monia käyttöympäristöjä, jotka tarjoavat 4K-laadun suoratoiston.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map