Kodi Roku: Opi asettamaan Kodi Roku Stick, Ultra ja Roku Express -sovelluksiin

Oletko suoratoistopiiri ja ihmettelet, onko olemassa tapaa käyttää Kodia Roku-ohjelmassa?


No, meillä on kaikki vastaukset sinulle! Käy läpi tämän oppaan ja tutkia kuinka voit asentaa Kodi Rokuun, rajoitukset, kanavat ja paljon muuta.

Mikä on Roku?

Roku on erilaisia ​​suoratoistolaitteita, jotka on valmistanut ja suunnitellut Roku Incorporation. Sen avulla streaming-ystävät voivat suoratoistaa haluamaansa sisältöä mistä tahansa näiden laitteiden avulla. Siihen on asennettu useita sovelluksia suoratoistoa ja elokuvien ja TV-ohjelmien katselua varten. Sovelluksia ovat Hulu, Fubo TV, Showtime Redbox, RT, SiriusXM, Showtime, Sling TV, TVLuux, Tubi TV, TuneIn Radio, TheBlaze, Time Warner Cable, Vmedia, Xfinity, Vudu, WWE Network jne..

Kaikki nämä sovellukset vaativat tilauksen suoratoistoa varten, mutta niiden tarjoama laatu on uskomaton ja maksamisen arvoinen. Kaikista suoratoistosta vaadittavista maksuista huolimatta ihmiset valitsevat edelleen Rokun, koska se tarjoaa laadukkaan kokemuksen.

Onko Kodi Rokulla?

Ei oikeastaan! Kodi ei ole asennettavissa suoraan Rokuun, koska Rokun käyttämä käyttöjärjestelmä on räätälöity Linux-käyttöjärjestelmä nimeltään Roku OS. Jopa Roku-kanavakaupalla ei ole Kodi kirjastossa. Kodi on itsessään suoratoisto-pelaaja, jota on saatavana monilla alustoilla, mutta valitettavasti sitä ei ole saatavana Roku-palvelussa.

Kodi vs. Roku

Kodi on huippuluokan suoratoisto-ohjelmisto, josta on tullut suosituin virtauspohjainen valinta ympäri maailmaa. Paitsi, että Kodi on ollut myös keskusteltu kohta otsikoissa! Sitä vastaan ​​maailmanlaajuisesti käynnistetyt kampanjat ja käytännöt tietosuojarikkomusten vuoksi. Kodi on kuitenkin saanut paljon enemmän tarjottavaa kuin mikään muu suoratoistoalusta.

Se tosiasia, että Kodi on suoratoisto-ohjelmisto, kun taas Roku on todella suoratoistolaite, näiden kahden vertailu ei olisi merkitsevää. Roku on huippuluokan suoratoisto-pelaaja, jolla on paljon potentiaalia. Kodin käyttäminen olisi ehdottomasti parempi valinta streaming-ystäville, koska se tarjoaa sekä ilmaisen että maksetun sisällön (viitaten sekä virallisiin että epävirallisiin Kodi-lisäosiin riippumatta heidän piratismin käyttäytymisestään). Tästä Roku puuttuu, ei mitään ilmaista sisältöä missään valinnassa.

Kaikki käyttäjät eivät valitse maksettua sisältöä, ja se on tosiasia, joka on otettava huomioon tarjoamalla palvelua. Lisäksi ei ole viisasta ja helppoa tarjota laadukasta sisältöä ilmaiseksi ilman liittymämaksuja.

Voinko ladata Kodi for Roku ?

Mitkään esteet eivät voi estää streaming-geekejä ylittämästä streaming-laitteen rajoituksia. Kiitos kaikille neroille, jotka saivat selville tämän taistelun Kodin käytöstä Roku-ohjelmassa, jonka ansiosta huijauskiertäjät ja Roku-omistajat voivat mukauttaa Roku-laitteitaan.

Huolimatta siitä, että Kodi ei ole käytettävissä Roku-palvelussa tai jota Roku ei tue, on olemassa tapa asentaa Kodi Rokuun ja olemme laatineet täydellisen menettelyn tässä oppaassa.

Erilaiset menetelmät Kodi: n tai XBMC: n asettamiseen Rokuun

Tässä on kaksi tapaa, joilla voit käyttää Kodia Rokussa käyttämällä kahta erilaista alustaa, katso:

 Kuinka saada Kodi Rokuun Windows PC: llä ?

Kodin tavallisin ja yleisimmin käytetty laite tai alusta on Windows. Siksi olemme tarjonneet tämän tavan asentaa Kodi Rokuun Windows PC: n avulla. Suorita nämä vaiheet kuvan osoittamalla tavalla:

 1. Käynnistä tietokoneesi ja mene Aloitusvalikko.
 2. Alkaen Windows-hakupalkki, etsiä ‘Laite asetukset’.
 3. Klikkaa Lisää laite.
 4. Näet monia vaihtoehtoja luettelolomakkeessa, napsauta Roku 3 ja se lisätään suoratoistolaitteeksi.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit käyttää Kodi-laitetta Roku-laitteella näytönohjaamalla sen. Näytön lähetys antaa sinun katsella suosikkielokuvasi, videoitasi ja paljon muuta Roku-laitteellasi. Yksinkertainen, eikö olekin?

Kuinka saada Kodi Rokuun käyttämällä Android Smart TV: tä ?

Tässä on toinen tapa asentaa Kodi Rokuun käyttämällä Android-älykästä televisiota. Tämä tapahtuu näytön peilausten avulla. Noudata näitä vaiheita:

 1. Asenna Kodi Android Smart TV: hen.
 2. Nyt suuntaan Roku 3 aloitusnäyttö.
 3. Klikkaa asetukset > Klikkaa Järjestelmän päivitys ja päivitä laite Roku Software Build 5.2 -versioon tai päivitysversioon.
 4. Palata takaisin asetukset > Klikkaa Näytön peilaus vaihtoehto.
 5. Rom täällä, Ota näytön peilaus käyttöön Rokustasi > Klikkaus kunnossa.

Kuinka asentaa exodus Rokuun

Exodus Kodi -apuohjelman asentamiseen Rokuun sinun ei tarvitse suorittaa mitään erityisiä toimenpiteitä. Seuraa vain oppaamme “Kuinka asentaa Exodus Kodi -lisäosa” ja asenna se pääasialliseen valu- / seulalaitteeseen, jota käytät esimerkiksi Android Smart TV: lläsi tai Windows PC: lläsi.

Kodi Roku -kanavat

Parasta Roku-ohjelmassa on, että sillä on oma myymälä kanaville, jotka tunnetaan nimellä Roku Channel Store. Toinen kiehtova asia on, että joillakin Roku-kanavilla, joilla on omat Kodi-lisäosat. Tässä on muutama Kodi Roku -kanava, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla:

 1. Viewster
 2. BBC iPlayer
 3. VEVO
 4. NHL
 5. Snagfilms

Kuinka käyttää Kodi Leia -versiota 18.5 tai uudempaa Roku Streaming Stick, Ultra ja Roku Express -sovelluksissa

Sillä ei ole väliä mitä Roku-versiota käytät, cast-laitteeseesi asentamasi Kodi-versio on tärkeä. Jos valaat Kodia Roku-tietokoneellesi Windows PC: n kautta, sinun on pidettävä Windows-version Kodi-versio päivitettynä. Voit asentaa Kodi Kryptonin version 17 Rokuun asentamalla Kodi Kryptonin version 17.6 Windows-tietokoneellesi tai Android-älytelevisiollesi.

Kuinka käyttää Kodi Jarvis -versiota 16 tai uudempaa Roku Streaming Stick, Ultra ja Roku Express -sovelluksissa

Kuten aiemmin on selostettu, ensisijaisen valu- / seulontalaitteesi Kodi-versio on huolestuttava asia, koska Kodi-laitetta ei ole oikein asennettu Rokuun, mutta Android Smart TV tai Windows PC on heittänyt sen. Asenna siksi Kodi Jarvis -versio 16 noudattamalla kohdassa tämä opas, asentaaksesi sen Rokuun.

Rokun parhaat Kodi-lisäosat

Tässä on 10 parasta Kodi-lisäosaa, joita sinun tulisi käyttää Roku:

 1. liitto
 2. maastamuutto
 3. Kick-off Sports
 4. Gurzil
 5. Istukka
 6. Urheilupaholainen
 7. Neptunuksen nousu
 8. Firecat
 9. tunkeutuminen
 10. DAZN

Roku-vaihtolaitteet Kodille

 1. Kodi Windowsissa
 2. Kodi Raspberry Pi: llä 
 3. Kodi iPadilla
 4. Kodi Firestickissä
 5. Kodi Apple TV: ssä
 6. Kodi Xbox One -sovelluksessa
 7. Kodi Nvidia Shieldissä

Kodi Varajäsenet Roku

Vaikka suosittelen jokaista streaming-ystävää käyttämään Kodia sen ainutlaatuisuuden takia, jos etsit vaihtoehtoja Kodille, ehdotan seuraavaa:

 1. Stremio
 2. Plex
 3. Terraarium-TV
 4. Emby
 5. Valaa

Kodi Roku-kysymyksissä

Kun yrität asentaa jotain räikeästi, mielessäsi saattaa aina esiintyä huolenaiheita. Tässä on joitain yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä:

Voinko Jailbreak Roku?

Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertaisesti “ei”. Suoratoistolaitteen vankeuttaminen tarkoittaa laitteen muokkaamista / mukauttamista siten, että se voisi toimia varaston esteiden ja rajoitusten ulkopuolella..

Roku-asia on, että valmistaja on suunnitellut sen siten, että et voi vangita sitä. Jos haluat kuitenkin mennä sen osakeominaisuuden ulkopuolelle, Kodi on paras vaihtoehto sinulle.

Sen sijaan, että harkitsisit vaarallisten PPV-palveluiden käyttöä, voit suoratoistaa ilmaisia ​​elokuvia, TV-ohjelmia, live-TV: tä ja urheilua Kodi-lisäosien kautta.

Onko mahdollista saada Kodi Rokuun iPhone / mac-laitteilla?

Kyllä, voit käyttää Kodia Roku-laitteella iPhonen avulla asentamalla ensin Kodi iPhoneen ja peilaamalla sen sitten Roku-laitteellesi.

Voinko laittaa Kodin Rokuun ilman tietokonetta / ilman näytön peilaamista?

Ei, ei ole muuta tapaa asentaa Kodi Rokuun, koska sen käyttöjärjestelmä on monimutkainen.

Kuinka peilin puhelimeni Rokuun ?

Jos puhelimessasi on näytön peilausvaihtoehto, se ei ole ongelma, koska nykyään monissa älypuhelimissa on tämä ominaisuus. Jos puhelimellasi ei ole näytön peilausvaihtoehtoa, voit asentaa kolmannen osapuolen sovelluksen tämän ominaisuuden käyttöönottamiseksi.

Viimeiset sanat

Roku on yksi hieno asia kokeilla ja jokainen suoratoistoprofiili tietää sen. Kirsikan päällä on Kodi Roku-soittimella. Suoratoista suosikkisisältösi saumattomasti tekemällä yhteistyötä kahden parhaan streaming-ympäristön kanssa. Siitä huolimatta, että geekit eivät ole virallisesti saatavilla Roku-palvelussa, geekit ovat löytäneet tavan sallia Kodin hyökätä Roku-maailmaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map