Kuinka asentaa Alluc Kodiin alle 7 minuutissa

Mikä on Alluc-arkisto?

Jos haluat suoratoistaa viimeisimmät TV-ohjelmat / elokuvat Kodin kautta, kannattaa ehkä harkita Allucin käyttöä. Vaikka sinun on kirjauduttava tiliin, käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo selata. Laajennuksessa on valtava tietokanta suoratoistettavaa sisältöä. Tällä tavoin voit olla ajan tasalla TV-sarjojesi uusimmista jaksoista, samoin kuin uusista / klassisista elokuvista. Lue tämä järjestelmällinen opas alla saadaksesi tietoa Allucin asentamisesta Kodiin.


Kuinka asentaa Alluc Kodi Krypton -versioon 17 tai uudempaan

 1. Tuoda markkinoille Kodi V17 Krypton -sovellus ja klikkaus Gear-kuvakkeessa.Kuinka asentaa Alluc Kodiin
 2. Näet luettelon vaihtoehdoista. valita viimeinen merkitty tiedostonhallinnalla.kuinka asentaa alluc kodi krypton-versioon 17 tai uudempaan
 3. Täältä löydät lähteitä Kodi-arkistoille. Klikkaus kirjoita URL-osoite Lisää lähde -kohdassa.alluc kodi
 4. KaksoisnapsautaEi mitäänJa kirjoita seuraava URL-: http://kdil.co/repo/alluc on kodi-asetukset
 5. Nimi medialähde ”Kodil repoJa osui kunnossa nappi.alluc on kodi-asetukset
 6. Etsi ja napsauta aiemmin nimeämääsi medialähdettä, ts. “Kodl repo”.alluc on kodi kokoonpano
 7. Valitse ”Kodil.postinumero”.alluc kodi-opetusohjelma
 8. Valitse ”Video Lisätäons” > Alluc > Klikkaus Asenna arkistosta.alluc kodi
 9. Nauti suoratoistosta Alluc Kodissa.

Kuinka asentaa Alluc Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Avata Kodi V16 Jarvis ja napsautajärjestelmä”Vaihtoehto.
 2. Selaa ja valitse “tiedosto johtaja-Välilehti.
 3. Valitse “Lisää lähde”-Vaihtoehto kaksoisnapsauttamalla sitä.
 4. Klikkaa “Ei mitään”URL-osoitteen syöttämiseksi.
 5. Kopioi liitä: http://kdil.co/repo/
 6. Anna lähdelle nimi, kuten “Kodil repo”.
 7. Klikkaa järjestelmä > Lisätäons > Asentaa alkaen Postinumero tiedosto.
 8. Klikkaus “Kodil repo”.
 9. Valitse ”Kodil.postinumero
 10. Odota, että Lisäosa on käytössä -ilmoitus.
 11. Palaa aloitusnäyttöön ja valitse “ohjelmat”.
 12. Valitse Kodilin arkisto> Video-lisäosat > ja sitten löytää.
 13. paina Asentaa nappi!

Alluc Kodi Lataa

 1. Lataa Zip-tiedosto laitteessasi.
 2. Mene Lisäosia > Klikkaa Laatikko ikoni > Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta > Siirry järjestelmään kansioon, jolla on ladattu zip-tiedosto > Valitse ”Kodil.postinumero” > Odota ilmoitusta.
 3. Klikkaus Asenna arkistosta > Klikkaa “Kodil säilytyspaikka”Valitse”Video Lisätäons” >Alluc > Klikkaus Asentaa.

Alluc vs Exodus

Exodus on yksi parhaista kodi-lisäosista dokumenttielokuvien, urheilun, sarjakuvien, animen, TV-ohjelmien ja elokuvien suoratoistoon. Alluc-lisäosa ei kuitenkaan pysy kauan, kun otetaan huomioon, että kehittäjät esittivät virallisesti viimeisen päivityksen. Ilmoituksen mukaan Covenant on lisäosan virallinen korvaaja. Tämä tarkoittaa, että Allucilla on ehdottomasti nyt ylimääräinen käsi Exoduksessa. Laajennuksen sulkemiselle ei ole uhkia, ja sinulla on teknisesti samanlainen pääsy valtavaan sisältötietokantaan.

Alluc ei toimi / antaa / korjaa

Alluc-kirjautumisvirhe

Olet asentanut Alluc-lisäosan, nähnyt ponnahdusikkunan toivottavan sinut tervetulleeksi ja hyväksynyt ilmoituksen. Kun kuitenkin valitset Allucin Basic- tai Advanced-tilassa, et voi ohittaa sisäänkirjautumisnäyttöä ja saada virheilmoitusta.

Ratkaisu

Tämä voi olla mahdollista, koska tiliäsi ei ole rekisteröitynyt onnistuneesti. Siirry osoitteeseen http://accounts.alluc.com/ kirjautuaksesi sisään ja napsauttamalla varmuuslinkkiä, jonka saat sähköpostitse. Sisäänkirjautumisvirheet johtuvat lähinnä siitä, että osoitteesi ei ole vahvistettu.

Alluc epäonnistui asentamaan riippuvuutta

Tämä virhe on yleisin Kodissa asennettaessa erilaisia ​​lisäosia monipuolisista kodi-arkistoista. Voi olla monia syitä siihen, miksi saatat nähdä tämän, mutta ei tarvitse paniikkia. Korjaa virhe seuraavien vaiheiden avulla.

Ratkaisu

Jos haluat päästä eroon riippuvuusvirheen asentamisen epäonnistumisesta, harkitse niiden repojen poistamista käytöstä, jotka eivät enää ole toiminnassa. Usein Kodi yrittää tarttua tietoon rikkoutuneista repoista. Tämä johtaa asennuksen epäonnistumiseen. Toinen ratkaisu on nuorentaa Kodi Indigo-laajennuksen avulla.

Alluc Ei tuloksia

Tämä virhe näkyy useimmiten, kun etsit tiettyä ohjelmaa. Useimmiten näet luettelon tuloksista, jotka vastaavat kyselyäsi. On kuitenkin joitain päiviä, jolloin saatat saada virheen “ei tuloksia”. Opi miksi näet tämän virheen alla:

Ratkaisu

Allucilla on valtava tietokanta sisältöä, jonka avulla käyttäjät voivat katsella suosikkielokuviaan / TV-sarjoitaan äärimmäisen mukavasti. Virhe ei kuitenkaan tarkoita, että lisäosassa on ongelma. Joskus haulle ei välttämättä ole tuloksia. Voit tarkistaa hakulauseesi uudelleen käymällä osoitteessa http://alluc.ee

Alluc Kodi arvosteluja & mielipiteitä

Alluc Kodi -lisäosa on onnistunut saavuttamaan valtavan maineen kolmansien osapuolten lisäosien markkinoilla. Voit löytää monia käyttäjiä, jotka ylistävät laajennusta sen suoraviivaisesta käyttöliittymästä ja kyvystä tarjota korkealaatuisia suoratoistoja monille televisio-ohjelmille / elokuville.

Wat idiootti, alluc on mahtava jne., Jos hänellä on ongelmia, niin kuten elämä jonkinlaisella vaivalla ja lajitella se !! Wat bellend! Kodi-vinkkejä ?

– Joeniniho (@ joesimons19) 31. lokakuuta 2017

Joskus käyttäjillä on kuitenkin vaikeuksia yrittäessään katsoa suosikkisisältöään. Alla näet käyttäjän, joka osoittaa turhautumista, koska se ei löydä Stranger Things -virtoja toisesta lisäosasta.

Katsoin Stranger Things Openload- ja Alluc-linkkejä Covenentissa koko viikon, paitsi tänään niitä ei ollut saatavilla… .wierd

– Jamie Cohen (@JCKodiRocks) 3. marraskuuta 2017

Alluc Kodi -tili

Voit luoda Alluc-tilisi helposti verkossa siirtymällä osoitteeseen Alluc-tilit. Kun olet rekisteröitynyt, voit integroida Allucin helposti Covenanttiin.

Alluc vs. liitto

Alluc tarjoaa lähteitä ja suora linkkejä televisio-ohjelmien ja elokuvien suoratoistoon. Jos integroit Allucin Covenanttiin, saat enemmän lähteitä suoratoistoon ja paremman suoratoistolaadun lähteisiin..

Alluc-sovellusliittymä

Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hankkia API-avaimen tilisi hallintapaneelista. Hanki API-avain sieltä, kopioi se ja siirry Kodiin.

Mene lisäosat > Video Lisäosia > Oikealla painikkeella liitto > asetukset > Klikkaus tilit > Vieritä alas ja valitse Alluc ja liitä API avain jonka olet saanut sinun Alluc tili > Klikkaus kunnossa. Nyt voit suoratoistaa paljon enemmän suoratoistolähteitä ja parempaa laatua sisältöä.

Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua ymmärtämään, kuinka Alluc asennetaan Kodiin, ja vianetsää samalla laajennuksen yleisiä ongelmia. Nauti elokuvien / TV-ohjelmien katselusta lisäosassa ilman vaivaa. Jos kuitenkin esiintyy ongelmia lisäosan kanssa, pudota kommentti alla. Älä myöskään epäröi jakaa artikkelia ystävien / perheenjäsenten kanssa. Hauskaa päivän jatkoa! ��

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map