Kuinka asentaa Beast Kodi rakentaa alle 7 minuutissa

Beast Kodi -lisäosa on suosittu rakennus kuten titaani-kodi-rakennus. Tämä johtuu siitä, että se on paras Kodi-rakennus urheilutapahtumien suoratoistoon Kodilla. Käyttäjät voivat asentaa Beast Kodi 18 Leia, 17 Krypton tai Beast Kodi 16.1 Jarvis -järjestelmän mihin tahansa alustaan, kuten Mac, Android tai Windows. Beast Kodi build 17.4 on saanut siihen hienoja kodi-lisäosia. Beast Kodi 17: n tarjoaman streamin laatu on moitteeton, vaikka olisitkin yhteydessä parhaaseen Kodin VPN-verkkoon.


Beast Kodi -rekisteri ja Beast Kodi -kirjautuminen ovat joitain uusia asioita, joita et löydä muiden parhaiden kodirakenteiden ja lisäosien kanssa. Tässä oppaassa näytämme kuinka Beast asennetaan Kodiin.

Kuinka asentaa peto Kodi Krypton -versioon 17 tai uudempaan

 1. Avata Kodi > Klikkaa asetukset ikoni > Mene tiedosto johtaja.kuinka peto asennetaan kodiin
 2. Klikkaus Lisätä Lähde > Klikkaa Ei mitään > Kirjoita tämä URL-: https://thebeast2.com/repo/ > Klikkaus kunnossa.kuinka peto asennetaan kodi krypton-versioon 17 tai uudempaan
 3. Anna nimi ‘Peto repo tälle lähteelle > Klikkaa kunnossa > Mene takaisin Koti kuvaruutu käyttämällä POISTU avain.kuinka lisätä pedon kodi
 4. Klikkaa Lisäosia > Klikkaa Laatikko muotoinen ikoni > Klikkaus Asentaa alkaen Postinumero tiedosto > Klikkaus Beast Repo> Avaa repository.beast > Valitse ”repository.beast-1.14.zip”.peto kodi
 5. Klikkaus Asentaa alkaen säilytyspaikka > Avaa “Petojen varasto ” > Valitse ”Ohjelman lisäosat ” > Klikkaus “ Peto velho MEILLE.” > Klikkaa Asentaa > Odota, kunnes ilmoitus tulee näkyviin!peto 2 kodi
 6. Palata takaisin Lisäosia > Klikkaus “Omat lisäosat” > Klikkaa Ohjelmoida Lisätäons > Klikkaa Peto velho MEILLE > Napsauta Määritä> Syötä sinun Sähköposti ID ja Salasana varten allekirjoittaminen ylös.pedon kodin asetukset
 7. Nyt avoinna Peto Wizard USA jälleen alkaen Ohjelmoida Lisäosia > Klikkaus “[Rakennusasentaja] rakentaa” > valita 5. lokakuuta versio > Nyt voit helposti käyttää ja nauttia Pelasta!

pedon kodin asetukset

Nyt pääset helposti Beast Kodi -lisäosaan lisätäons valikko ja nauti suosikkisisällöstäsi.

Kuinka asentaa peto Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Avata Kodi Jarvis> Klikkaus “järjestelmä” > valitse “tiedosto johtaja”.
 2. Klikkaus “Lisätä Lähde” > Klikkaa “Ei mitään” > Kirjoita tämä URL-: “http://thebeast2.com/repo”.
 3. Palata takaisin Aloitusnäyttö ja napsauta “järjestelmä” > Klikkaa “Lisäosia” > Klikkaus “Asentaa alkaen Postinumero tiedosto” > Klikkaus “Peto velho” > Klikkaus “repository.beast-1.14.zip” > Napsauta OK > Odota ilmoitusta.
 4. Palata takaisin Kodi Koti kuvaruutu > Klikkaus “ohjelmat” > Napsauta ”Oma Lisätäons” > Avata Ohjelmoida Lisätäons > Valitse ” Peto velho”.
 5. Klikkaa Määritä ikoni> Syötä sähköposti osoite sinulla on kirjattu> Klikkaa Peto lokakuu 5thversio.

Kun se on asennettu, käynnistä Kodi uudelleen, niin pääset Beast Kodi -laajennukseen.

Kuinka asentaa Beast Kodi Fire Stickiin

Firestick VPN varmistaa, että pääset käyttämään tätä rakennettua Fire Stick -sovellusta, jos kohtaat maantieteellisiä rajoituksia alueellasi.

 1. Avata Kodi Tulitikku > Klikkaa asetukset ikoni > Klikkaus järjestelmä > Mene Kehittäjä vaihtoehdot > Nyt ota käyttöön sovellukset alkaen Tuntematon Lähteet ja ADB virheenkorjaus.
 2. Avata Kodi > Klikkaa asetukset ikoni > Mene tiedosto johtaja.
 3. Klikkaus Lisätä Lähde > Klikkaa Ei mitään > Kirjoita tämä URL-: https://thebeast2.com/repo/ > Klikkaus kunnossa.
 4. Anna nimi ‘Peto repo tälle lähteelle > Klikkaa kunnossa > Mene takaisin Koti kuvaruutu käyttämällä POISTU avain.
 5. Klikkaa Lisäosia > Klikkaa Laatikko muotoinen ikoni > Klikkaus Asentaa alkaen Postinumero tiedosto > Klikkaus Beast Repo > Avata repository.beast > Valitse ”repository.beast-1.14.zip”
 6. Klikkaus Asentaa alkaen säilytyspaikka > Avaa “Petojen varasto ” > Valitse ”Ohjelman lisäosat ” > Klikkaus “ Peto velho MEILLE.” > Klikkaa Asentaa > Odota, kunnes ilmoitus tulee näkyviin!
 7. Palata takaisin Lisäosia > Klikkaus “Omat lisäosat” > Klikkaa Ohjelmoida Lisätäons > Klikkaa Peto velho MEILLE > Napsauta Määritä> Syötä sinun Sähköposti ID ja Salasana varten allekirjoittaminen ylös.
 8. Nyt avoinna Peto Wizard USA jälleen alkaen Ohjelmoida Lisäosia > Klikkaus “[Rakennusasentaja] rakentaa” > valita 5. lokakuuta versio > Nyt voit helposti käyttää ja nauttia Pelasta!

The Beast Kodi -rekisteri

The Beast Kodi ei ole kuin muut lisäosat ja rakentaa. Jos haluat asentaa Beast Kodi 17: een tai Jarvisiin, sinun on rekisteröidyttävä verkossa. Suorita vain rekisteröinnin vaiheet ja vahvistaa tilisi.

The Beast Kodi Kirjaudu sisään

Kun olet kirjautunut sisään, Beast Kodi 17 -varasto on käytettävissä. Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa on erilaisia ​​palvelimia. Käyttäjien on rekisteröitävä / kirjauduttava sisään sijaintinsa mukaisissa verkkotunnuksissa.

 1. Yhdysvaltain käyttäjät voivat rekisteröityä ja rekisteröityä osoitteessa http://thebeast2.com.
 2. Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjät voivat rekisteröityä osoitteesta http://thebeast1.com.

Menettely Beast Kodi -kirjautumiseen on hyvin yksinkertainen. Sinun on annettava nimesi, voimassa oleva sähköpostiosoite ja salasana. Kun olet kirjoittanut tiedot, napsauta “ilmoittautua”.

Sivusto latautuu uudelleen ja pyytää kirjautumistietojasi. Kirjaudu sisään rekisteröinnin yhteydessä syöttämilläsi tiedoilla. Vahvista sähköpostiosoitteesi jatkaaksesi asennusprosessia.

Selaa vahvistusta vierittämällä alaspäin ja löydät vahvistuspalkin. Napsauta sitä ja kirjaudu sisään uudelleen. Näyttöön tulee ilmoitus siitä, että olet nyt vahvistettu.

Beast Kodi alas / ei toimi / virheet / ongelmat

Ohjattu Beast Kodi -rekisterin virherekisteröinti lokitiedostoon

Tämä virhe ilmenee yleensä asennettaessa Beast Kodi Fire Stick -sovellukseen. Syynä tähän virheeseen on palomuuri- ja sisältösuodattimet.

Ratkaisu

Tämän virheen korjaaminen on erittäin helppoa, kirjaudu sisään tiliisi ja sammuta kaikki käytössä olevat sisällösuodattimet. Tämä ratkaisee ongelman ja voit jatkaa asennusta tai käydä tässä parhaassa kodi-velhojen blogissa.

The Beast Kodi UK -palveluntarjoaja estetty

Tämä virhe ilmenee, kun muualla kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuva yrittää päästä UK Beast -palvelimeen.

Ratkaisu

Jos asut Isossa-Britanniassa, kirjaudu sisään Beast, muuten voit käyttää Kodi VPN -palvelua. Muodosta vain yhteys VPN: n tarjoamaan brittiläiseen palvelimeen ja päästä Beast UK -palvelimeen.

The Beast Kodi – arvostelut

Peto Kodi Reddit

Käyttäjät julkaisevat ongelmansa Beast Kodi -laitteella Redditissä, ja siellä kaikki auttaa! Katso tätä:

beast reddit arvostelu

Ja täällä meillä on Beast Kodi 17.4: n fani (V4 Beast Kodi 17 -sarjasta):

beast reddit arvostelut

The Beast Kodi Twitter

Ilmeisesti peto Kodi avasi kokonaan uuden maailman:

beast twitter arvostelu

The Beast Kodi – The Beast 2 Kodi

Ero näiden kahden välillä on hyvin yksinkertainen, toinen on Yhdysvaltojen käyttäjille ja toinen Ison-Britannian käyttäjille. Tarkemmin sanottuna The Beast Kodi on omistettu palvelin Ison-Britannian käyttäjille ja The Beast Kodi 2 on tarkoitettu Yhdysvaltojen käyttäjille. Mutta tietysti VPN-käyttäjän kannalta tällä erolla ei ole merkitystä. Siksi VPN: n käyttö antaa käyttäjälle reunan.

Kääri se!

Käyttäjät, jotka etsivät uskomattomia kokemuksia urheilutapahtumien suoratoistosta, voivat asentaa Beast-sovelluksen Kodi 17. Tämä lisäosa on epäilemättä upea! Lisäksi Beast Kodi -rekisteripolitiikka on jotain uutta.

Kaksi erillistä palvelinta eri paikkoihin on myös asia, jota emme näe normaalisti. Tämän rakenteen arviot ja virheet ovat osoittaneet, että tämä rakennus on luotettava. Käyttäjät, jotka eivät ole Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa, voivat kuitenkin helposti läpimurtoa VPN: n kautta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map