Kuinka asentaa Brettus Kodi Leitaan, Kryptoniin, Jarvisiin ja Firestickiin

Brettus Kodi on yksi suosituimmista Kodi Build -tuotteista, jolla on hienoja kodi-lisäyksiä tietylle sisällölle, kuten, Brettus Anime Anime-ystäville, Brettus Kids Tube sarjakuville, Brettus Dokumentit parhaille dokumenttivirtoille ja Brettus Retro vanhoille elokuville ja TV-ohjelmille.


Varmista, että käytät luotettavaa Kodi VPN -palvelua käyttäessäsi Brettus Addonia suojaamaan online-yksityisyyttäsi ja surffata turvallisesti.

Tässä oppaassa näytämme kuinka asentaa Brettus Kodiin, jotta voit nauttia suosikkisivustostasi ilman esteitä.

Brettus Kodi -varasto

Brettus Kodi Addon on saatavana oman Brettus-arkiston kautta.

Brettus Kodi Lataa

 1. Lataa ZIP-tiedosto laitteellasi.
 2. Avaa Kodi > Klikkaus Lisäosia > Klikkaa Laatikkokuvake.
 3. Klikkaus Asenna zip-tiedostosta > Selaa missä ladattu zip-tiedosto sijaitsee > Odota ilmoitusta.
 4. Mene Asentaa alkaen säilytyspaikka.
 5. Klikkaus Brettuksen arkisto > Avata Ohjelman lisäosat > valita Brettus rakentaa ohjatun toiminnon > Klikkaus Asentaa.

Kuinka asentaa Brettus Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan

 1. Tuoda markkinoille Kodi laitteellasi > Napsauta vaihde (asetukset) -kuvaketta selataksesi asetuksia.kuinka asentaa brettus kodi
 2. Valitse valikosta tiedosto johtaja > Uusi ikkuna avautuu > Kaksoisnapsauta Lisätä Lähde.kuinka asentaa brettus kodi krypton-versioon 17.6 tai uudempaan
 3. Valintaikkuna aukeaa, napsauta sanottua osoitepalkkia <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL-: https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Klikkaus kunnossa.kuinka lisätä brettus kodi
 4. Nimeä tämä medialähdeBrettus Repo ” > Klikkaus kunnossa > Tarkista vielä kerran URL- ja nimi ja napsauta kunnossa sulje uudelleen valintaikkuna.brettus kodi -lisäosa
 5. Palaa aloitusnäyttöön, Avaa Lisätäons osio vasemmanpuoleisesta valikosta > Klikkaa Laatikko (paketti asentaja) ikoni vasemmasta yläkulmasta > Valitse tästä uudesta ikkunasta Asenna ZIP-tiedostosta.kuinka asentaa brettus kodi jarvis-versioon 16 tai uudempaan
 6. Klikkaa Brettus repo > valita repository.Brettusrepo-1.0.zip > Odota arkiston asentamista.brettus kodi -varasto
 7. Kun ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Asenna arkistosta > Avata Brettus repo > Avata Ohjelman lisäosat kansio > Klikkaa Brettus rakentaa velho > Osuma Asentaa > odota lisätäpäällä käytössä ilmoitus.

kuinka asentaa brettus kodi tulipaloon

Ohjattu toiminto on nyt asennettu ja käyttövalmis, nauti kaikista sinulle esiasennetuista Brettus-arkiston lisäosista!

Kuinka asentaa Brettus Kodi Jarvis-versioon 16 tai uudempaan

 1. Avata Kodi > järjestelmä > tiedosto johtaja > Tuplaklikkaus Lisätä Lähde > valita Ei mitään > Tyyppi URL https://www.midian.appboxes.co/repo2/ > Klikkaus Tehty > Kirjoita nimi ‘Brettus repo > Klikkaus Tehty > Napsauta OK.
 2. Mene Kodi Koti kuvaruutu > Klikkaus järjestelmä > Mene Lisätäons > Klikkaa Asentaa alkaen Postinumero tiedosto.
 3. Selaa ja napsautaBrettus repo > Klikkaa repository.Brettusrepo-1.0.zip.
 4. Asentaa alkaen säilytyspaikka > Brettuksen arkisto > Ohjelmoida Lisätäons > Brettus rakentaa ohjatun toiminnon > Asentaa > Odota lisäosan asennusta.

Kuinka asentaa Brettus Kodi Fire Stickiin

Sinun on ensin asennettava Kodi Fire Stickiin ja sitten voit asentaa Brettus Kodi 17 ja Brettus Kodi 18: een. Napsauta tätä nähdäksesi kuinka asentaa Kodi Fire Stickiin..

Kun olet asentanut Kodi, asenna Brettus Kodi Fire Stick -sovellukseen noudattamalla näitä ohjeita.

 1. Avata Kodi sovellus Fire Stickillä
 2. Avata Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.

Nyt noudata yllä mainittuja vaiheita asentaessasi Brettuksen Kodi krypton V17 -laitteeseen. Menettelyssä ei ole eroa. Poista kaikkien maantieteellisesti estettyjen streamien esto käyttämällä maksettua ilmaista VPN-verkkoa Firestick Kodi 2020 -versioon.

Brettus Kodi ei toimi / virheet / ongelmat

Kodi-Brettus-tiedoston asennus epäonnistui

Kun asennat Brettus Kodi, saatat kohdata tämän virheen. Näin tapahtuu, jos yrität asentaa arkiston vanhentuneen Zip-tiedoston kautta.

Korjata

Voit estää tämän virheen lataamalla arkiston zip-tiedoston luotettavasta arkistosta.

Brettus on Kodi epäonnistui asentamaan riippuvuutta

Kun yrität asentaa lisäosan arkistosta, tämä virhe saattaa esiintyä ponnahdusikkunassa. No, virheen syynä on, että käyttämäsi arkistolähde saatetaan sammuttaa tai se on ehkä siirretty uuteen URL-osoitteeseen.

Korjata

Aina kun lisäät lähteen, tarkista, onko se luotettava ja toimiva. Toiseksi, varmista aina, että olet kirjoittanut URL-osoitteen oikein. Kolmanneksi, jos tämä virhe ilmenee edelleen, kokeile käyttää toista arkistoa.

Brettus Kodi arvosteluja & mielipiteitä |

Brettus Kodi on kiitetty Kodi-yhteisössä pakkauksessa olevan lisäosan takia. Sen suosio voidaan helposti arvioida kirjautumalla Twitteriin ja etsimällä Brettus-lisäosaa. Sama tilanne on, jos etsit Brettus Kodi rakentaa Facebook-arvosteluita, mutta ne ovat jonkin verran vanhempia. Sinut hämmästymään, kun näet Brettus-rakennuksen Kodi -arvostelun, kuinka moni ihminen tosiasiallisesti suosittelee sitä. Katso, katso:

Brettus Kodi Pin

Kun käytät Brettus Builds -sovellusta, tarvitaan PIN-koodia aikuisille tarkoitetun sisällön ja aikuisten lisäosien käyttämiseen. Voit etsiä kyseistä pin-hakemistoa Internet-hakemistoista, koska se muuttuu jatkuvasti.

Kääri se

Brettus V4 Kodi on mahtava asia, jos haluat monipuolistaa Kodi-kirjastoasi. Brettus Builds Kodi -arvostelut ovat erittäin hyviä jo nyt, ja käyttäjät ovat ylistäneet sitä paljon.

Brettus Kodi -lisäosa antaa sille reunan toisiinsa niiden erityisen sisällön vuoksi. Tässä oppaassa annettiin yksityiskohtaiset ohjeet Brettuksen asentamisesta Kodiin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map