Kuinka asentaa ExpressVPN FireStickiin 3 minuutissa

Jos sinulla on vaikeuksia ExpressVPN: n asentamisessa ja käytössä Firestickissä, tämä on täydellinen paikka poistaa kaikki sekaannukset. Mutta ennen kuin tutkimme VPN: n perustamisvaiheita, puhutaan ensin joistain ominaisuuksista, jotka tekevät ExpressVPN: stä yhden parhaista FireStick-VPN: n vuonna 2020.


Express VPN FireStickille

ExpressVPN on epäilemättä yksi suosituimmista suoratoisto-VPN-palveluista, joihin voit luottaa. VPN on maailmanlaajuisesti tunnettu erinomaisista toiminnoistaan ​​ja uskomattomista ominaisuuksistaan, joiden avulla käyttäjät voivat suoratoistaa kaikenlaista sisältöä HD: llä ilman puskurointia..

Amazon Firestickille ExpressVPN: llä on räätälöity sovellus, jota virtaleikkurit käyttävät ympäri maailmaa. Se on luotettavin VPN, kun kyse on turvallisuus-, yksityisyys- ja suoratoistotarkoituksista. Tässä on kuitenkin luettelo parhaista ominaisuuksista, jotka erottavat tämän VPN: n muista Amazon Appstoressa käytettävissä olevista ominaisuuksista.

Blazing nopea

Tämä VPN on yksi nopeimmista VPNistä, joita olet koskaan voinut taata, aivan kuten nimestä voi päätellä. ExpressVPN: llä on nopeuteen optimoitu verkko, joka koostuu yli 3000 palvelimesta, jotka sijaitsevat yli 160 sijainnissa 94 maassa.

Keskimääräisten VPN-verkkojen kanssa et voi suoratoistaa teräväpiirtona ja 4K: lla tasaisesti; Tämä VPN antaa sinulle molemmille mahdollisuuden, joten se on täydellinen valinta kotiisi ja toimistoosi.

 

Vakaa turvallisuus ja yksityisyys

ExpressVPn: n tarjoama vaikuttava nollalokkikäytäntö sisältää 256-bittisen AES-salauksen, joka varmistaa, että kaikki Internet-toiminnot ovat turvallisia, yksityisiä ja nimettömiä. Tästä tulee tärkeä, jos käytät kolmannen osapuolen tai Kodi-, Android-suoratoistosovelluksia, kuten Cinema HD, CatMouse ja Titanium.

Kolmannen osapuolen Kodi-lisäosat ja muut sellaiset sovellukset tarjoavat laittoman sisällön, ja joka tapauksessa satut virtaamaan tätä sisältöä, ja lopulta joutut kohtaamaan oikeudellisia kysymyksiä. ExpressVPN ei kuitenkaan vain suojaa henkilöllisyyttäsi, vaan antaa sinun myös katsella sisältöä mahdollisimman saumattomasti.

 

Estetyt streaming-palvelut

Toinen syy, miksi tarvitset VPN: ää, on, kun joudut poistamaan kaiken rajoitetun sisällön eston. Näistä palveluista suosituin ja tunnetuin on Netflix, joka tarjoaa erilaista sisältöä eri maissa ympäri maailmaa.

ExpressVPN on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka voivat jatkuvasti tarjota pääsyn Netflixiin. Sinun tarvitsee vain hankkia tili ja asentaa tämä VPN poistaaksesi Netflix Canada, USA, Alankomaat, Japani, Intia ja muut kirjastot eston..

Jos haluat käyttää muita maantieteellisesti rajoitettuja palveluita, kuten iPlayer BBC, Hulu ja HBO, tämä on sinulle avoin vaihtoehto.

Helppokäyttöisyys

Tämän VPN: n tärkeä ominaisuus, jota ei voida sivuuttaa, on Network Lock Kill Switch ja VPN Split-tunnelointi, joka tekee käyttöliittymästä helppokäyttöisen.

Se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja on turvallinen torrent-käyttöön ja P2P: lle. Voit myös hankkia viisi samanaikaista yhteyttä 24/7 live chat-asiakastuen avulla.

Parasta on, että mukana tulee 30 päivän rahat takaisin -takuu, jos muutat mieltäsi, mitä en varmasti koskaan tapahdu.

Kuinka asentaa ExpressVPN Firestickiin

Tällä VPN: llä on oma sovellus, joka on yhteensopiva Amazon Firestickin, Fire TC Cube: n ja Fire TV: n kanssa. Se on helposti saatavissa Amazon-kaupasta, ja asennuksen tuskin kestää muutama sekunti.

Ennen kuin aloitamme asennusprosessin, varmista, että olet ostanut ExpressVPN-tilauksen. Paras on hankkia vuosittaiset tilaukset, koska voit käyttää siitä 49% alennusta. Tarvitsetko apua sivun lataamisessa tai haluatko sovelluksen asentamisen, voimme auttaa sinua molemmissa.

 

1.      Sovelluksen asentaminen

 1. Avaa Firestickin aloitusnäyttö ja kirjoita ExpressVPN hakuvaihtoehtoon. Jos näet ExpressVPN, napsauta sitä jatkaaksesi
 2. ExpressVPN ilmestyy ensimmäisenä ehdotuksena, napsauta sitä ja napsauta sitten ”saada” -vaihtoehtoa
 3. Lataa ExpressVPN, kun olet valmis, siirry ”avaa” -vaihtoehtoon ja aloita käyttö

2.      Sivulataus ExpressVPN APK: lle FireStickissä

Jos et pääse ExpressVPN-verkkoon Amazon-kaupasta mistä tahansa syystä,

sinulla on aina mahdollisuus ladata APK-tiedosto ja asentaa se. Siksi sinun kannattaa ensin varmistaa, että Firestick pystyy asentamaan sovelluksia tuntemattomasta lähteestä.

Helppoutta varten voit ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön seuraavasti:

 1. Siirry aloitusnäyttöön ja napsauta “asetukset”. Näet “Oma palo-TV / laite” -vaihtoehdon, paina sitä
 2. Seuraavaksi napsautetaan luettelossa ”Kehitysvaihtoehdot” heti sen jälkeen Noin
 3. Sinun on nyt otettava käyttöön sovellukset tuntemattomista lähteistä, ja olet valmis

Seuraava tehtävä on ladata APK-tiedosto ExpressVPN: n asentamista varten.

 1. Kirjoita https://www.firesticktricks.com/expresson latauslaitteen URL-kenttään
 2. Lataa nyt jatkaaksesi
 3. Kun lataus on valmis, napsauta “asenna”
 4. Napsauta “valmis” ja valitse “poista” säästääksesi tilaa

Ja sen avulla sovellus olisi pitänyt lisätä sovellusluetteloosi.

Nyt kun olet asentanut ExpressVPN APK Fire TV -laitteesi onnistuneesti, voit käyttää tätä äskettäin ladattua VPN: ää siirtymällä sovellusluetteloosi.

 1. Alkuasetuksia varten napsauta “avaa” -vaihtoehtoa ja valitse “kirjautumisvaihtoehto”
 2. Kirjoita nyt käyttäjätiedot. Jos sinulla ei vieläkään ole tiliä, hanki kirjautumistiedot ExpressVPN: n virallisilta verkkosivuilta
 3. Jos olet valmis kirjautumaan sisään, napsauta “OK” asettaaksesi määritykset
 4. ExpressVPN: n pitäisi nyt näkyä sovelluksen etusivulla
 5. Napsauta punaista ympyräpainiketta kytkeäksesi ExpressVPN Fire TV: hen
 6. Onnittelut! Sinulla on nyt hyvä mennä

johtopäätös

ExpressVPN on monipuolinen tuote, joka selvittää kaiken yksityisyytesi ja rajoittavan sisältöongelmien poistamisen, toisin kuin muut VPN: t. Tämä opas auttaa sinua asentamaan sen, mutta jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, jätä kommentti alla oleviin kommenttiosastoihin.t

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map