Kuinka asentaa Genesis Reborn Kodi -sovellukseen – Video-opas mukana

Genesiksen tuhkasta syntyi uusi lisäosa, jonka nimi oli Genesis Reborn. Parannettujen ominaisuuksien ja päivitettyjen linkkien avulla Genesis Reborn on todella ansainnut nimensä Kodi-maailmassa. Se on pian tulossa yhdeksi Kodin suosituimmista videolisäosista ja vastaa suositusta Exoduksen tai Covenantin toiveisiin..


Tässä oppaassa annamme yksityiskohtaiset ohjeet kuinka Genesis Reborn asennetaan Kodiin. Kun Genesis Reborn on asennettu, voit katsella elokuvia ja TV-ohjelmia koko päivän. Genesis Reborn on eräiden lisäosien joukossa, joka toimii myös Xbox One Kodissa.

Kuinka asentaa Genesis Reborn Kodi -sovellukseen – Video Guide

Kuinka asentaa Genesis Reborn Kodi Krypton -versioon 17 tai uudempaan

 1. Avata Kodi järjestelmääsi > Klikkaa Asetukset-kuvake, vaihdetyyppinen kuvake, joka sijaitsee yläosassa > Klikkaa Tiedostonhallinta vaihtoehto > Vieritä nyt kaksoisnapsauttaaksesi Lisää lähde.kuinka asentaa geneesi uudestisyntynyt kodi
 2. Kun kaksoisnapsautat Lisää lähde -vaihtoehtoa, ruutu tulee näkyviin > Se vaatisi arkistoa URL- niin kirjoita http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Kirjoita nyt arkiston nimi ‘Jeesuslaatikko’ > Klikkaus kunnossa ja napsauta kunnossa jälleen niin, että laatikko sulkeutuu.kuinka asentaa geneesi uudestisyntyneenä kodi krypton-versioon 17
 3. Kun laatikko sulkeutuu, sinun on palattava takaisin Kodi-aloitusnäyttö napsauttamalla ‘Poistu’ -näppäimistön painike > Napsauta nyt Lisäosia kieleke > Täällä sinun on napsautettava Pakettien asentaja laatikkokuvake.genenesis uudestisyntynyt zip-tiedosto
 4. Sieltä sinun täytyy napsauttaa Asenna ZIP-tiedostosta > Klikkaa Jeesuslaatikko > Sinulle on nyt annettu useita vaihtoehtoja, napsauta Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Repon asentaminen vie hetken.geneesi syntyi uudelleen kodi
 5. Valitse nyt vaihtoehto Asenna arkistosta > Klikkaus Jesus Box -varasto > Video-lisäosat > Genesis Reborn > Asentaa > Odota, kunnes lisäosa on asennettu.genenesis uudestisyntynyt kodi-asetukset
 6. Katso elokuvia ja TV-ohjelmia Genesis Reborn Kodi -apuohjelmasta siirtymällä kohtaan Kodi-päävalikko > Napsauta Kodi Lisäosia > Video-lisäosat > Genesis Reborn.

geneesi uudestisyntyneet kodi-asetukset

Kuinka asentaa Genesis Reborn Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Avaa Kodi Jarvis tietokoneellasi > Napsauta sitten edessä olevaa Järjestelmät-vaihtoehtoa > Napsauta nyt File Manager > Kaksoisnapsauta kohtaa Lisää lähde, josta saat laatikon > Kopioi ja liitä URL-osoite http://jesusboxrepo.xyz/repo/ ja napsauta Valmis > Nimeä arkisto “Jesus Box” ja napsauta Valmis > Napsauta OK.
 2. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttöön > Napsauta Järjestelmä > Sitten Lisäosat > Täältä sinun on valittava Asenna zip-tiedostosta > Etsi Jeesus-ruutu luettelosta ja napsauta sitä > Napsauta nyt Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Asennus vie jonkin aikaa.
 3. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Jesus Box -varasto > Video-lisäosat > Genesis Reborn > Asentaa > Nauti nyt elokuvien ja TV-ohjelmien katselusta.

Genesis Reborn -katsaus

Monilla reddit-käyttäjillä on käsitys, että Zen (Elysium) ja Genesis Reborn ovat parhaita Kodi-lisäosia elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon. Elysium ei kuitenkaan tällä hetkellä toimi, mikä jättää Genesis Rebornin yksinäiseksi soturiksi.

sukupolven uudelleentarkastelu reddit

Exodus Kodi -lisäosa oli aiemmin nimeltään Genesis. Kun Genesis astui alas, otti sen haltuunsa. Sitten Genesis elvytti vanhan tuotemerkkinsä, joka sai nimekseen Genesis Reborn. Molemmat lähteet ovat hyviä elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun.

#kodi Hyviä uutisia Kodi-faneille, on olemassa uusi ohjelma, kuten exodus, jota kutsuttiin aiemmin nimellä Genesis Reborn, ja se on todella hyvä elokuville / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15. heinäkuuta 2017

Genesis Reborn ei toimi / Ongelmat / virheet

Voi olla monia syitä, miksi Genesis Reborn voi epäonnistua. Alla on joitain epäonnistumisista työskennellä ratkaisujen mukana:

Hakemistotietovirhettä ei voitu saada

Tämä virhe johtuu virheestä arkistossa tai arkiston lähteessä. Se tapahtuu, kun säilytyslähde on poissa tai suljettu. Tämän lisäksi tämä virhe voi johtua myös inhimillisistä virheistä kirjoitettaessa vääriä arkiston URL-osoitteita.

Ratkaisu

Inhimillisten virheiden välttämiseksi Kodi-käyttäjien on tarkistettava, onko arkiston URL-osoitteen lopussa vinoviiva (/). Sinun on kirjoitettava viiva (/) -näppäin URL-osoitteen loppuun tämän virheen välttämiseksi.

Mutta miten tietää, milloin tämä virhe ilmenee arkiston sulkemisen vuoksi? Voit tarkistaa, toimiiko arkisto toimi, kirjoittamalla URL-osoite selaimeesi. Jos se avaa linkin, se tarkoittaa, että arkisto toimii.

Tarkista lokista lisätietoja

Tämä virhe voi ajaa ketään hulluksi. Syy tähän virheeseen johtuu siitä, että lisäosa on enää saatavana tai sen sisältö on maantieteellisesti rajoitettu.

Ratkaisu

Jos lisäosa ei ole enää käytettävissä, se tarkoittaa, että se on sammutettu. Jos sen maantieteellinen rajoittaminen on mahdollista, saat Kodi VPN: n ongelman ratkaisemiseksi. VPN ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja voit suoratoistaa videoita Kodissa.

Genesis Reborn – riippuvuuden asentaminen epäonnistui

Riippuvuusvirheen asentaminen epäonnistui useimmiten, kun arkisto, josta lisäosa on asennettu, on vaurioitunut. Tämä virhe voi ilmetä myös, kun arkiston lähde on vaurioitunut, mutta arkisto tai zip-tiedosto pysyy ehjänä.

Ratkaisu

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on harkittava Genesis Reborn Kodi -apuohjelman asentamista luotettavasta lähteestä, ts. Jesus Box -varastosta. Genesis Reborn -maininnan asennusprosessi tässä blogissa on Jesus Box -varastosta. Joten tuntea olosi turvalliseksi ja asentaa Genesis Reborn.

Genesis Reborn Lataa

Asentaaksesi Genesis Reborn Kodi -apuohjelman suoraan tietokoneellesi, sinun on noudatettava joitain vaiheita. Mutta ennen sitä sinun on ladattava Jesus Box Repository-ZIP-tiedosto tietokoneellesi.

 1. Kun lataus on valmis, avaa Kodi > Napsauta Lisäosat > Paketin asentajan kuvake > Asenna ZIP-tiedostosta > Täällä sinun on navigoitava ladattua zip-tiedostoa tietokoneeltasi > Odota asennuksen tapahtumista.
 2. Valitse nyt Asenna arkistosta > Napsauta Jesus Box Repository > Video-lisäosat > Genesis Reborn > Asentaa > Nauttia!

Kääri

Genesis Reborn on syntymässä oleva Kodi-lisäosa, joka saa nopeasti jalansijan Kodi-yhteisössä. Se vaatii Kodi-käyttäjien tunnustamista, mikä tekisi siitä vertaansa vailla Exoduksen. Siksi toimitimme täydellisen oppaan siitä, kuinka Genesis Reborn asennetaan Kodiin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map