Kuinka asentaa GitHub Browser Kodi Krypton 17.6: een, Jarvisiin ja Firestickiin

Kuinka GitHub toimii

GitHub-selain on todella uraauurtava innovaatio Kodin maailmassa. Yhden selaimen avulla käyttäjät voivat etsiä suosikki kodi-lisäosaa ja kodi-arkistoa. GitHub-selainlisäosa kaappaa koko GitHub-isäntäpalvelimen käyttäjien hakukyselyn mukaan ja antaa sitten suhteelliset tulokset käyttäjälle.


Se tekee käyttäjälle koko asennuksen helpoksi ja auttaa häntä säästämällä aikaa ja järjestelmämuistia. Seuraa oppaamme nähdäksesi kuinka asentaa GitHub-selain Kodi ja kokea täysin uusi parannettu Kodi-kokemus.

GitHub-selaimen esittely

GitHub on yksi kohta geeksille ja ratkaisu heidän ongelmiinsa. Käyttäjät haluavat GitHubin lataamaan minkä tahansa zip-tiedoston verkkosivustolta, koska siinä on asennustiedostot melkein kaikille ohjelmistoille ja sovelluksille. Jopa Kodi-käyttäjät mieluummin käyttävät GitHubia suosikkilisäosa-arkistojensa lataamiseen.

Kehittäjät lataavat kaikki viimeisimmät lisäosa-arkistot GitHubiin. Siksi, vaikka arkiston lähdekoodilinkit suljetaan, käyttäjät voivat ladata arkistot GitHubin kautta.

GitHub-selaimen Kodi-ominaisuudet

PlussatHaittoja
HelppokäyttöinenEpävakaa
Yksi lisäosa kaikille muille lisäosilleToimitetaan epäluotettavia ZIP-tiedostoja
Helppo löytää epäsuosittuja lisäosiaKehitysprosessissa
Uusien kehittäjien rohkaiseminen

Kuinka asentaa GitHub-selain Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan

 1. Tuoda markkinoille Kodi > Klikkaa asetukset.Kuinka asentaa github-selain kodi
 2. Avata Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta Lisää lähdegithub-selaimen kodin asentaminen krypton-versioon 17.6 tai uudempaan
 3. Näyttöön tulee valintaikkuna, napsauta missä se sanoo ‘Ei mitään’ > kirjoitan tätä URL- http://fusion.tvaddons.co/ > Klikkaus kunnossa.github-selain kodi lataa
 4. Nimeä tämä medialähteen nimi nimelläTV-lisäysten repo ” > Klikkaus kunnossa > Tarkista vielä kerran URL- ja nimi ja Napsauta Ok uudelleen.Kuinka asentaa github-selain kodi firestickiin
 5. Palata takaisin Kodi-aloitusnäyttö > Nyt avoinna Lisäosia valikko > Klikkaa Box-kuvake > valita Asenna ZIP-tiedostosta.Kuinka asentaa github-selain kodi jarvis-versioon 16
 6. Avata TV-lisäysten repo > valita begin-here > Avata plugin.program.indigo-4.0.0.zip.github-selain kodi ei toimi virheitä ja ongelmia
 7. Näkyviin tulee ilmoitus, jonka mukaan Indigon lisäosa on asennettu. > Kun ilmoitus tulee näkyviin, palaa Kodi-aloitusnäyttö > Avata Lisäosat valikon> Mene Video-lisäosat > Klikkaa Indigo.github-selaimen kodi-asetukset
 8. Napsauta nyt Lisäosien asennusohjelma > Klikkaa GitHub-selain.Github-selaimen kodi-asetukset
 9. Sulje näyttöön tuleva ohjeiden valintaikkuna.
 10. Näet kolme vaihtoehtoa luettelossa, ts. GitHub käyttäjänimiVaraston nimi ja Lisäosan nimi. Valitse haluamasi hakutiedot.

Kuinka asentaa GitHub Browser Kodi Jarvis-versioon 16 tai uudempaan

 1. Avata Kodi Jarvis V16 > Klikkaus järjestelmä.
 2. Avata Tiedostonhallinta > Tuplaklikkaus Lisää lähde.
 3. Klikkaus <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- http://fusion.tvaddons.co/ > Klikkaus Tehty.
 4. Nimeä lähde TV: ksi lisät > Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 5. Palata Kodi-aloitusnäyttö > Klikkaus järjestelmä.
 6. Klikkaus Lisäosia > Valita Asenna ZIP-tiedostosta > valita TV-lisäosat > valita begin-here > valita plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Palata Kodi-aloitusnäyttö > Klikkaa Indigo.
 8. Avata Lisäosien asennusohjelma > Avata GitHub-selain > Sulje ponnahdusikkuna.
 9. Nyt etsi haluamasi lisäosa käyttämällä joko kehittäjän nimeä, lisäosan nimeä tai arkiston nimeä.

Kuinka asentaa GitHub-selain Kodi Fire Stick -sovellukseen

Asenna Kodi Fire Stickiin ennen kuin asennat GitHub-selaimen. Sen jälkeen toimi seuraavasti:

 1. Avata Kodi Fire Stickissä
 2. Mene Kehittäjävaihtoehdot > Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.

Katso nyt aiemmin mainittua menettelytapaa GitHub-selaimen lisäosan asentamiseen Kodi Krypton V.17: lle. Jäljellä oleva menettely on sama tästä eteenpäin.

GitHub-selain Kodi Lataa

 1. Lataa Zip-tiedosto > Mene Kodi-aloitusnäyttö > Avata Lisäosia > Klikkaa Box-kuvake > valita Asenna ZIP-tiedostosta.
 2. Selaa järjestelmääsi ja avaa arkiston ladattu zip-tiedosto.
 3. ‘Indigolisäosan asennus’ -ilmoitus tulee näkyviin > Palata Kodi-aloitusnäyttö > Avata Lisäosat valikon> Avata Video-lisäosat > Klikkaa Indigo.
 4. Klikkaus Lisäosien asennusohjelma > Klikkaa GitHub-selain.
 5. Sulje ohjeiden valintaikkuna.
 6. Etsi nyt lisäosa kehittäjän, arkiston tai itse lisäyksen nimellä.

GitHub-selaimen virheet / ei toimi / ongelmat

Haluttua lisäosaa / arkistoa ei löydy

Etsiessään lisäosia tai arkistoja, et ehkä saa toivottuja tuloksia tai selain saattaa tarjota joitain merkityksettömiä tai virheellisiä arkistoja. GitHub-palvelimilla on lukuisia lisäosia, joten niiden etsiminen ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää. Selain tarjoaa kyselyn tulokset sen perusteella, minkä se löytää vastaavana tai suhteessa hakukyselyyn.

Korjata

Varmista, että hakukysely on oikein ja käytätkö kehittäjän nimeä tai arkiston nimeä oikein. Paras tapa on etsiä kehittäjän nimen perusteella. Se näyttää melko tarkkoja tuloksia verrattuna muihin kyselyihin.

Lisäosan asennus epäonnistui

Koska itse lisäosa on kehitysvaiheessa, lisäosan asennus saattaa epäonnistua. Joissain tapauksissa lisäosa itse asennettiin täydellisesti, mutta muita lisäosia, joita yritettiin asentaa GitHub-selaimen kautta, epäonnistui asentaa..

Korjata

GitHub-selaimen lisäosan asennusvirheiden suhteen se ratkaistaan ​​pian, kun kaikki virheet on korjattu. Muiden lisäosien osalta, jotka eivät ole pystyneet asentamaan GitHub-selaimen kautta, on ehkä epäonnistunut virheellisen zip-tiedoston valinnan vuoksi. Varmista, että olet valinnut oikeat zip-tiedostot, jotka tämä selain näyttää.

Viimeiset sanat

GitHub-selain on hämmästyttävä asia, jonka TV Addons on kehittänyt, koska se on antanut Kodi-käyttäjille mahdollisuuden nauttia Kodi-kokemuksestaan ​​etsimättä täältä täältä lisävarastoja. Käyttäjien on vaikea löytää arkistojen toimivia lähdelinkkejä, vaikka ne ovat kaikki saatavilla GitHubissa. Tämä on varmasti uskomaton kehitys, ja suosittelemme, että kokeilet sen. Seuraa oppaamme nähdäksesi kuinka asentaa GitHub Browser Kodi ja varmista, että käytät Kodi-palvelun parhainta VPN-palvelua pysyäksesi suojattuna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map