Kuinka asentaa iStream (Duckpool) Kodiin 8 vaiheessa

Mikä on iStream?

Duckpool on uusi nimi iStream Kodi -lisäosalle, joka on kuuluisa elokuvistaan ​​ja televisio-ohjelmien suoratoistosta. Nimi itsessään paljastaa, että duckpool-lisäosa kuuluu Muck Duck -perheeseen. Se sisältää massiivisia linkkejä ja lähteitä tarjoamistaan ​​videoihin, joiden avulla voit suoratoistaa mitä tahansa.


Sitä on muokattu uudelleen Duckpooliin sen jälkeen, kun Mucky Duck otti lisäosan. Olisi naiivi verrata Duckpoolia Covenanttiin tai Genesis Reborniin. Se tarjoaa kuitenkin laadukkaita videoita, kun saat oikean linkin.

Olemme toimittaneet yksityiskohtaisen oppaan iStream (Duckpool) asennuksesta Kodiin. Joten lue alla oleva vaiheittainen opas:

IStreamin (Duckpool) asentaminen Kodi 17: een
IStreamin (Duckpool) asentaminen Kodi 16: een
iStream (Duckpool) Kodi arvostelut
iStream Kodi ei toimi / virheet / ongelmat

Varoitus! Sinun tulisi käyttää VPN: ää pysyäksesi nimettömänä iStreamia (Duckpool) käytettäessä, koska se suojaa yksityisyyttäsi. Tarjoa 57% alennus IPVanishista ja suoratoista rajaton sisältö iStreamissa (Duckpool).

IStreamin (Duckpool) asentaminen Kodi Krypton Versioon 17 tai uudempaan

 1. Jos olet jo asentanut Kodi Kryptonin version 17, niin Avaa Kodi järjestelmääsi > Klikkaa asetukset rataskuvake, jonka löydät yläosasta > Valitse nyt Tiedostonhallinta.kuinka asentaa istream duckpool kodiin
 2. Täällä näet Lisää lähde -vaihtoehto näytön vasemmalla puolella, Tuplaklikkaus sen päällä > Laatikko aukeaa, missä sinun täytyy napsauttaa ‘Ei mitään’ > Kirjoita nyt arkisto URL- http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Kirjoita nyt medialähteen nimi ‘Mucky ankka’ alareunassa olevalla vaihtoehdolla > Napsauta nyt kunnossa.kuinka asentaa istream duckpool kodi kryptn versioon 17
 3. Palata takaisin Kodi-aloitusnäyttö lyömällä ‘Poistu’ nappi > Klikkaa Lisäosia > Valitse Package Installer -kuvake, laatikkomainen kuvake, joka sijaitsee vasemmassa yläkulmassa.istream duckpool on kodi
 4. Napsauta nyt vaihtoehtoa Asenna ZIP-tiedostosta > Etsi ja napsauta Mucky Duck > Napsauta nyt repository.mdrepo-1.0.2.zip ja odota arkiston asentamista.istream duckpool kodi -asennus
 5. Kun asennus on valmis, napsauta Asenna arkistosta vaihtoehto > valita Mucky Duck Repo luettelosta > Lisävarasto > Sitten Duckpool-arkisto > Asentaa.istream duckpool kodi -asetukset
 6. Kun Duckpool-arkiston asennus on valmis, palaa säilytysluetteloon napsauttamalla ’Askelpalautin’ näppäin näppäimistöllä kaksi kertaa.istream duckpool kodi -kokoonpano
 7. Nyt etsi ja napsauta Duckpool-arkisto > Video-lisäosat > Duckpool > Asentaa > Lisäosien asentaminen vie muutaman minuutin.istream duckpool on kodi xbmc
 8. Palaa nyt takaisin Kodi-aloitusnäyttö > Klikkaa Lisäosia > Nyt Video-lisäosat > Sitten Duckpool > Onnittelut! Olet nyt ladannut iStream (Duckpool) 2017.

istream duckpool kodi addon

IStreamin asentaminen Kodi Jarvis -versioon 16 tai sen alla

 1. Avaa Kodi Jarvis > Valitse Järjestelmä-vaihtoehto > Napsauta Tiedostojen hallinta -kohtaa Järjestelmät-vaihtoehdossa > Kaksoisnapsauta nyt Lisää lähde.
 2. Täällä ruutu tulee näkyviin, napsauta Ei mitään > Kirjoita URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ ja napsauta Valmis > Kirjoita nimi ‘Mucky Duck’ ja napsauta Valmis > Napsauta nyt OK.
 3. Palaa takaisin Kodi-päävalikkoon > Napsauta Järjestelmä > Lisäosia > Asenna ZIP-tiedostosta > Mucky Duck > repository.mdrepo-1.0.2.zip > Odota sen asentamista.
 4. Napsauta nyt Asenna arkistosta > Mucky Duck Repo > Lisävarasto > Duckpool-arkisto > Asentaa.
 5. Palaa takaisin kohtaan Asenna arkistosta -vaihtoehto > Duckpool-arkisto > Video-lisäosat > Duckpool > Asentaa > Nauttia!

iStream (Duckpool) Kodi arvostelut

iStream (Duckpool) on viipynyt niin monta vuotta. MONI Kodi-käyttäjää, jotka olivat aiemmin käyttäneet Duckpoolia, eivät voineet vastustaa muun kuin Duckpool-lisäosan asentamista.

istream reddit

Huolimatta siitä, että se tarjoaa erilaisia ​​lähteitä / linkkejä videosisällön katselemiseen, monet Kodi-käyttäjät eivät pidä sen videon laadusta. Lisäksi sen valikkovaihtoehto hidastaa suurimman osan ajasta, joka häiritsee käyttäjiä.

istream reddit arvostelu

iStream Kodi ei toimi

IStream (Duckpool) saattaa lopettaa toimintansa monissa tapauksissa, mikä voi pilata Koden kokemuksen. Jotkut virhe, joka liittyy iStream Kodi ei toimi, on annettu alla:

iStream Kodi Ei linkkejä

Joskus mediasisällöllä, jota streamit, ei ole linkkejä, ja siksi iStream (Duckpool) palauttaa virheen. Se voi aiheuttaa turhautumista Kodi-käyttäjille, kun he eivät löytäneet linkkiä suosikkivideosisällöstään.

Ratkaisu

Kun osut lähteelle, joka ei ole käytettävissä, tai näytetään yksinkertaisesti ”iStream ei lähteitä”, sinun on tyhjennettävä välimuisti. Voit tehdä sen asentamalla Merlin Auto Cleaner -sovelluksen.

Kääri

iStreamiä (Duckpool) ei tule verrata suosituimpiin Kodi-lisäosiin, kuten Covenant, Exodus tai Genesis. Tämä lisäosa tuo lisäarvoa käyttäjille hyvällä videonlaadulla ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä. Se onnistuu näyttämään elokuvia ja TV-ohjelmia useista Internet-yhteyksistä, jotka Kodi-käyttäjät saattavat joskus rikkoutua.

Se tarjoaa kuitenkin HD-laatua olevia videoita ja on suosittu monille Kodi-käyttäjilleni. Yllä olevassa oppaassa annimme täydellisen ohjeen iStreamin asentamisesta Kodiin. Jotkin streamista saattavat olla maantieteellisesti estettyjä, ja niiden estämiseksi joudut asentamaan IPVanishin Kodiin..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map