Kuinka asentaa Kodi-profiili ja hallita useita profiileja vuonna 2019

Mikä on Kodi-profiili?

Kodi-profiilitoiminnon avulla käyttäjät voivat luoda oman tilan perustamalla henkilökohtaisen tilin ja haluamansa asetukset, suojattu nastalla. Mikäli useita Kodi-käyttäjiä käyttää yhtä järjestelmää, he voivat luoda omat erilliset profiilinsa ja hallita lisäyksiä ja sisältökansioita mieltymystensä mukaan..


Profiiliominaisuuden avulla käyttäjät voivat mukauttaa Kodi-profiilinsa asettamalla haluamasi nahat, rakennukset ja lisäosat häiritsemättä tai häiritsemättä muita käyttäjiä..

Kodi-profiilin määrittäminen?

Parasta Kodissa on sen yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys toisin kuin muut suoratoisto-ohjelmistot, joiden määrittäminen on monimutkaista. Kodi-profiilin asettaminen on helppoa ja se voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Määritä Kodi-profiili seuraavasti:

 1. Avata Kodi ja napsauta Asetukset (rataskuvake)kuinka kodin profiili asennetaan
 2. Uusi ikkuna avautuu, napsauta valikon Profiiliasetuksetkuinka hallita useita kodi-profiileja
 3. Napsauta Profiilit-välilehteä ja napsauta sitten Lisää profiiliMitkä ovat useiden Kodi -profiilien hallinnan edut
 4. Kirjoita nimi, jonka haluat profiilillesi, nimikenttään ja napsauta OKKuinka vaihtaa profiileja Kodissa
 5. Ikkuna, joka kysyy kansion polkua, tulee näkyviin. Napsauta vain OK valitsematta mitään kansiotaKodi-profiilin ongelmat ja korjaukset
 6. Nyt voit muokata profiilisi lähettämällä profiilikuvasi ja asettamalla käyttöoikeutesi yksityisyyteen. Aseta ensisijaisuus erilliseksi rajoittaaksesi profiilin jakamista.muokkaa profiilisi lataamalla profiilikuvasi ja asettamalla käyttöoikeutesi
 7. Siinä kaikki! Nauti nyt profiilisi käytöstä ja räätälöi se makusi mukaan.

Kodi-profiilin VPN

Ei ole epäilystäkään siitä, että Kodi tarjoaa uskomattomia viihdeohjelmia, mutta olet aina alttiita lankeamaan haittaohjelmahyökkäykset ja viranomaiset vakoilevat sinua. Monet Kodi-lisäosat ovat laitonta käyttöä maailmanlaajuisesti tarjoamansa sisällön luonteen vuoksi.

Kompromissoiva yksityisyys voi aina johtaa katkeraan seuraukseen. Sinulla on oltava asennettuna VPN Kodiin yksityisyyden suojaamiseksi streamin aikana. Paras tapa, jolla on yksi parhaista VPN-koodeista Kodille, on se, että se suojaa yksityisyyttäsi vahvoilla salausilla eikä jätä sinua alasti viranomaisen edessä.

Vaikka käytät virallisia Kodi-lisäosia profiilissasi, ystäväsi, joka käyttää eri profiilia Kodissasi, saattaa käyttää kolmannen osapuolen Kodi-lisäosaa. Tämä voi vaarantaa turvallisuuden ja yksityisyyden ja varmistaa, että sinulla on VPN. Toinen hieno asia tietää, että voit käyttää erilaisia ​​VPN-palvelimia erilaisten Kodi-profiilien kautta.

Mitkä ovat useiden Kodi -profiilien hallinnan edut

Useiden Kodi -profiilien hallinnasta on monia etuja, kuten:

1. Mediakirjaston määrittely ja segregaatio

Jokainen käyttäjä haluaa mukauttaa kodeitaan tarpeen mukaan ja monet ihmiset eivät pidä siitä, kun joku muu puuttuu mukautukseen. Siksi, jos jaat järjestelmän ystäväsi kanssa, voit pitää mediakirjasto ylläpitämäsi valinnat mukaan ja rajoittaa pääsyä omiin kansioihisi.

2. Lapsille ja vieraille käyttäjille pääsy sisältöön

Tänä digitaaliaikana lasten rajoittaminen pääsyä suoraa sisältöä on tullut tarpeelliseksi ja haastavaksi. Kirjastossasi on joitain Kodi-lisäosia, jotka eivät sovellu lapsille.

Voit rajoittaa heidän pääsyään sellaisiin Kodi-lisäosiin luomalla erillisen lapsiprofiilin ja asentamalla suhteellisen turvallisia lisäosia ja arkistoja. Voit tehdä samat vieraille käyttäjille rajoittaaksesi pääsyä mediakirjastoon ja henkilökohtaisiin kansioihin.

3. Lisäosien testaamiseen

Monet Kodi-fanaatikot haluavat ajoittain metsästää uusia Kodi-lisäosia. Uusien lisäosien kokeilussa Kodi-kirjasto kuitenkin täyttyy myös lukuisilla turhilla lisäosilla. Kaikkien näiden lisäosien tyhjentämisestä tulee vaivaa.

Voit säästää ongelmasi luomalla profiilin lisäosien testaamiseksi ja yhden henkilökohtaiseen käyttöön. Kun tunnet tarvetta kokeilla uutta lisäosaa, tee se testausprofiilisi kautta ja asenna se sitten pääprofiiliin, jos se sopii sinulle. Profilointi säästää paljon aikaa ja tekee asioista helppoa.

Kuinka vaihtaa profiileja Kodissa

 1. Avaa Kodi
 2. Napsauta Asetukset (rataskuvake)
 3. Napsauta Profiiliasetukset > Napsauta Profiilit-välilehteä
 4. Vie hiiri haluamasi profiilin päälle > Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Lataa profiili -vaihtoehtoa avattavasta luettelosta.

Kodi käynnistyy uudelleen ja haluamasi profiili ladataan.

Kodi-profiilin ongelmat ja korjaukset

Huonot Kodi-profiilit

Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän Kodi-profiilinsa eivät toimi oikein tietokoneellaan, mutta he toimivat hyvin muissa laitteissa. Jopa uuden Kodi-asennuksen jälkeen tämä ongelma jatkui heidän kanssaan. Tässä on esikatselu Kodi-käyttäjän lähettämästä aiheeseen liittyvästä säikeestä:

Huono Kodi -profiili ahdistaa minua. julkaisijalta Addons4Kodi

Korjata

Syynä tähän ongelmaan näyttää olevan Google-varmenne, joka on päivitettävä. Jos kohtaat samanlaisen ongelman, yritä vaihtaa verkko tai päivittää Windows.

Säilytä ihon asetukset uudessa profiilissa

Tärkein asia laitteen tai alustan käyttäjälle on haluttujen asetusten ja tietojen palauttaminen. Kodin kohdalla käyttäjät ovat erittäin ihastuneita mukauttamaan kodeansa Kodi-nahkoihin. Monilla käyttäjillä on kuitenkin ongelma ihoasetusten säilyttämisessä, kun he tekevät uuden profiilin tai päivittävät järjestelmäänsä ja seuraavat kyselyt alkavat esiin:

Säilytä ihon asetukset uudessa profiilissa

Korjata

Paras ratkaisu tähän ongelmaan on guisettings.xml-tiedoston varmuuskopiointi profiilissasi. Kun palautat sen myöhemmin profiilissasi, iho ja asetukset palautetaan yhdessä.

Kuinka kopioida tai siirtää Kodi-profiilia laitteesta toiseen

Jokaisessa sovelluksessa on varmuuskopio-ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat varmuuskopioida tärkeät tietonsa muihin laitteisiin siirtämistä varten. Samoin Kodilla on oma varmuuskopio-lisäosa, joka sijaitsee virallisessa Kodi-lisäosien arkistossa.

Sitä voidaan käyttää kopioimaan tai siirtämään Kodi-profiilia laitteesta toiseen ilman vaivaa. Luo profiilisi varmuuskopio yksinkertaisesti noudattamalla näitä vaiheita:

 1. Avaa Kodi
 2. Napsauta Lisäosat-välilehteä vasemmanpuoleisesta valikosta
 3. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa laatikkokuvaketta
 4. Napsauta Asenna arkistosta -vaihtoehto
 5. Siirry Kodi-lisäosavarastoon > Napsauta Ohjelman lisäosat
 6. Vieritä luetteloa ja napsauta Varmuuskopio
 7. Asenna lisäosa ja avaa se asennuksen jälkeen ohjelman Lisäosat-valikossa
 8. Kun olet avannut lisäosan, napsauta asetuksia ja valitse polku, johon haluat tallentaa varmuuskopiotiedoston
 9. Napsauta sen jälkeen Tiedostovalinta-välilehteä ja ota käyttöön varmuuskopioidut asiat ja napsauta sitten Ok
 10. Lisäosa sulkeutuu ja aloitusnäyttö tulee näkyviin. Avaa lisäosa uudelleen ja napsauta Varmuuskopio
 11. Varmuuskopiointi alkaa
 12. Kun asennat Kodi toiseen laitteeseen ja haluat palauttaa tämän varmuuskopion laitteestasi, asenna varmuuskopio-lisäosa
 13. Avaa lisäosa ja napsauta Palauta, kaikki tallennetut asetukset palautetaan

Voiko ohjattu toiminto pyyhkiä muut Kodi-profiilit?

Käyttäjä ilmoitti äskettäin ongelmastaan, kun hän oli asentanut ohjatun toiminnon Kodiin ja poistanut hänen profiilinsa. Katso:

Voiko ohjattu toiminto pyyhkiä muita Kodi-profiileja? julkaisijalta Addons4Kodi

Velhojen ongelmana on, että se korvaa olemassa olevat käyttäjätiedot-kansiot omilla. Siksi seurauksena profiili ja tietojen menetykset. Voit estää tämän ongelman siirtämällä tiedoston “profile.xml” käyttäjän tietokannasta. Siksi kun asennat ohjatun toiminnon, käyttäjän datakansio korvataan, mutta profiilisi ei poistu.

johtopäätös

Kodi-profiilitoiminto on uskomaton ja antaa käyttäjille kourallisen ominaisuuksia ja vapauden, jonka he haluavat saada Kodista. Monet käyttäjät eivät vieläkään tiedä tätä ominaisuutta ja kuinka paljon hyödyllistä se on heille. Kodi Profiles on todella kätevä ominaisuus, ja jos sitä käytetään oikein, se voi parantaa Kodi-käyttäjän kokemusta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map