Kuinka asentaa Maverick-arkisto Kodi Kryptonille, Jarvisille ja FireStickille

Maverick-arkisto on tunnettu, koska se isännöi omaa Maverick TV Kodi -lisäosaa ja monia suosittuja Kodi-lisäosia, kuten Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X jne. Tämä arkisto voidaan helposti ladata ja asentaa Kodiin ilman mitään ongelmia. Seuraa opastamme oppiaksesi asentamaan Maverick Repository Kodiin.


Maverick Kodi -varastokatsaus

Maverick Repository sai suosion omasta Maverick-lisäosastaan. Sillä on kuitenkin monia muita yleisiä kolmannen osapuolen Kodi-lisäosia. Tämä arkisto tunnettiin aiemmin nimellä Joker TV ja oli varsin suosittu.

Joker vaihtoi nimensä Maverickiksi ja Maverickin arkistosta tuli näkyvä nimi Kodi-yhteisössä. Maverick-arkistossa on lisäosia kaikkien streaming-tarpeiden täyttämiseksi.

Kuinka asentaa Maverick repo Kodi krypton 17.6 tai uudempaan

Asenna Maverick Repository Kodi Kryptonin versioon 17.6 seuraavasti:

 1. Avata Kodi > Klikkaa Asetukset-kuvake > Cnuolla Tiedostonhallinta.Kuinka asentaa Maverick repo Kodi krypton 17.6: een
 2. Tuplaklikkaus Lisää lähde > Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa on osoitepalkki ja nimikenttä > Klikkaus > ja kirjoita tämä URL osoitepalkkiin “http://mavericktv.net/mavrepo > Klikkaus kunnossa > Nimeä tämä medialähde nimellä ”yksinäinen susi> Klikkaus kunnossa > Klikkaus kunnossa sulje valintaikkuna uudelleen.Kuinka Maverick repo asetetaan Kodi krypton 17.6: lle
 3. Palata Päävalikko > Klikkaa Lisäosia kieleke > Klikkaa paketin asennusohjelma (laatikko) -kuvake vasemmasta yläkulmasta.Kuinka asentaa maverick-arkisto kodi jarvisiin
 4. valita Asenna ZIP-tiedostosta > Klikkaa yksinäinen susi > valita maverickrepo-3.5.zip > odota ilmoitusta.

asenna maverick kodi repo zip-tiedostosta

Kuinka asentaa Maverick repo kodi jarvis 16: een ja alle

 1. Avata Kodi Jarvis V16.
 2. Klikkaus järjestelmä > Klikkaus Tiedostonhallinta.
 3. Kaksoisnapsauta Lisää lähde.
 4. Klikkaus <Ei mitään> ja kirjoita tämä URL- http://mavericktv.net/mavrepo > Klikkaus Tehty > Nimeä tämä medialähteen linkki nimellä yksinäinen susi > Klikkaus Tehty > Klikkaus
 5. Siirry takaisin Kodi Koti kuvaruutu > Klikkaus järjestelmä > Klikkaus Lisäosia.
 6. valita Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > valita yksinäinen susi > Klikkaa maverickrepo-3.5.zip.

Kuinka asentaa Maverick-arkisto FireStick Kodi -sovellukseen

Maverick Repository: n asentaminen FireStickiin ei ole erilainen kuin muissa laitteissa. Ensinnäkin sinun on asennettava Kodi Fire Stick -laitteellasi. Sen jälkeen otat käyttöön kolmansien osapuolien palveluiden asennuksen laitteellesi.

Mene Kehittäjävaihtoehdot valikosta ja Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.

Sen jälkeen voit helposti asentaa Maverick-arkiston FireStick-laitteeseesi ja nauttia kaikista upeista lisäosista, joita tämä arkisto tarjoaa FireStick-laitteellesi..

Maverick Kodi -lisäosat

Tässä on luettelo kaikista arkiston parhaista Kodi-lisäosista:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Taikainen lohikäärme
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. Flixissä
 8. Sarjakuvaverkko
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Maverick Repository UKK

Tässä on muutama Kodi-käyttäjien Maverick-arkistoon liittyvistä yleisimmistä kysymyksistä:

 Maverick Repo ei toimi

Jos sinulla on lisäosan käyttö- tai asennusongelmia, sinun on välittömästi tarkistettava, onko Tiedostonhallinnassa lisäämäsi lähde-URL-osoite oikea vai ei..

Jos antamasi lähde-URL on oikea, mutta arkisto ei edelleenkään toimi, arkisto saattaa olla päivityksen alla ja sinun on odotettava muutama tunti.

 Maverick TV epäonnistui asentamaan riippuvuutta

Riippuvuusvirheen asentaminen epäonnistui, jos arkisto on vanhentunut, lähteen URL-osoite on vanhentunut tai jos arkistosta puuttuu tiedostoja. Jos kohtaat tämän eroorin, lataa arkisto uudelleen ja yritä asentaa se uudelleen.

johtopäätös

Monet Kodi-säilytystilat ovat saaneet suosiota tarjoamalla päivitettyjä Kodi-lisäosia, ja Maverick-arkisto on yksi niistä. Sen oma Maverick Kodi -lisäosa on myös hämmästyttävä Kodi-lisäosa elokuvien ja TV-ohjelmien virtauttamiseen korkealaatuisella.

Yksi asia, jota jokainen arkisto jättää tekemättä, on selviäminen teollisuuskilpailussa. Monet suuret säilytystilat tulevat ja menevät, koska monissa niistä ei ole innovaatioita tai ainutlaatuisuutta. Kun taas monet viranomaiset rankaisevat heitä ja pakko lopettaa palvelunsa.

Vedonlyönti tapa käyttää kolmannen osapuolen Kodi-lisäosaa tai arkistoa on maksettu tai ilmainen Kodi-verkon VPN yksityisyyden suojaamiseksi. Ole turvassa streamin aikana ja valitse markkinoiden paras VPN-palveluntarjoaja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map