Kuinka asentaa Players Klub Kodi Leitaan, Kryptoniin ja Jarvisiin

Players Klub on IPTV-lisäosa, joka sisältää satoja Yhdysvaltojen kanavia, tilauksen mukaan videoita, suoraa urheilua ja retro-TV: tä. Ei ole kauan aikaa sitten, kun tämä Kodi-lisäosa on osunut Kodi-maailmaan uusimmilla ominaisuuksillaan.


Jotta lisäosa toimisi Kodissa, se vaatii käyttäjänimen ja salasanan, jota on nyt muutettu melko monta kertaa. Lisäksi se on IPTV-palvelu ja tarvitset Kodille VPN: n, joka voi auttaa sinua ohittamaan maantieteelliset rajoitukset ja salaa liikenteen laadun suoratoistoa varten.

Vaikuttava osa tästä lisäosasta on kuvaus siitä, kuinka kauan show on ollut käynnissä. Tämä lisäosa on siirretty premium / maksettuun versioon, mutta täältä löydät silti monia ilmaisia ​​kodi-lisäosia.

Varoitus! Sinun tulisi käyttää VPN: ää pysyäksesi nimettömänä Players Klubia käytettäessä, koska se suojaa yksityisyyttäsi. Saatavana 85% alennus PureVPN: stä ja suoratoista rajoittamatonta sisältöä Players Klubissa.

Jotta voit katsoa Yhdysvaltain ja joitain Kanadan kanavia, sinun on tiedettävä kuinka asentaa Players Klub Kodi -sovellukseen. Jotta voisimme opettaa sinulle, olemme luetteloineet vaiheet Kodi Leidalle, Kryptonille ja Jarvisille. Joten, lue!

Kuinka asentaa Players Klub Kodi-opetusohjelmaan – videon arvioitu aika: 2 minuuttia

Kuinka asentaa Players Klub Kodi Leitaan ja Kryptoniin

 1. Käynnistä Kodi > Napsauta yläreunassa olevaa rataskuvaketta, jota kutsutaan myös Asetukset-kuvakkeeksi > Valitse nyt lopussa File Manager -vaihtoehto > Vieritä alas ja kaksoisnapsauta Lisää lähde.kuinka asentaa pelaajien klubi kodiin
 2. Kaksoisnapsauttamalla Lisää lähde -vaihtoehtoa, saat ruudun, jossa sinun on napsautettava Ei mitään > Napsauttamalla Ei mitään tulee näkyviin vaihtoehto, joka kysyy arkiston URL-osoitetta, joten kirjoita http://theplayersklub.us/playersklub/ > Nyt ruudun alaosassa on oikein arkiston nimi, joten kirjoita ‘Players Klub’ > Napsauta OK, kunnes ruutu katoaa.kuinka asentaa pelaajien klubi kodi krypton-versioon 17
 3. Seuraavaan vaiheeseen siirtymiseksi sinun on palattava Kodi-päävalikkoon > Napsauta Lisäosat-välilehteä > ja napsauta sitten laatikkokuvaketta nimeltään Package Installer.pelaajien klubi kodi
 4. Kun olet napsauttanut Package Installer -kuvaketta, sinun on valittava Asenna zip-tiedostosta -vaihtoehto > Tämä vaihtoehto avaa toisen ruudun, jossa sinun on valittava pelaajat Klub > Napsauta sitten repository.playersklub-1.0.zip.pelaajat klubi kodi zip-tiedoston asennusasetukset
 5. Odota arkiston asentamista. Kun se on valmis, se näyttää näytön oikeassa yläkulmassa kyltin asennettuna..pelaajien klubin kodi-asetukset
 6. Napsauta nyt Asenna arkistosta -vaihtoehtoa > Etsi ja napsauta Players Klub Repository > Video-lisäosat > Napsauta sitten Players Klub > Asentaa.pelaajat klubi kodi
 7. Odota lisäosan asennusta.pelaajien klubin xbmc-kokoonpano kodilla
 8. Kun asennus on valmis, palaa Kodi-päävalikkoon > Napsauta Lisäosat > Video-lisäosat > Pelaajat Klub > Nauttia!

pelaajien klubi kodi opas

Kuinka asentaa Players Klub Kodi Jarvis -versioon 16

 1. Avaa Kodi Jarvis järjestelmässäsi > Napsauta Järjestelmä-vaihtoehtoa > Napsauta sitten File Manager > Kaksoisnapsauta sitten Lisää lähde.
 2. Näet ruudun edessäsi, napsauta Ei mitään > Kirjoita tämä URL-osoite http://theplayersklub.us/playersklub/ ja napsauta Valmis > Kirjoita nyt arkiston nimi ‘Players Klub’ ja napsauta Valmis > Napsauta nyt OK.
 3. Kun ruutu katoaa, palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja napsauta Järjestelmä > Lisäosia > Asenna ZIP-tiedostosta > Pelaajat Klub > Napsauta sitten repository.playersklub-1.0.zip
 4. Valitse nyt Asenna arkistosta -vaihtoehto > Etsi ja napsauta Players Klub -varastoa > Video-lisäosat > Pelaajat Klub > Asentaa > Nauttia!

Pelaajat Klub Salasana

Ei kauan sitten Players Klub oli ilmainen versio, joka oli saatavilla Kodi-käyttäjille. Se antoi ilmaisille käyttäjilleen käyttäjänimen ja salasanan, jotka vaihdetaan usein. Tämä ei ole kuitenkaan enää mahdollista. Kodi-käyttäjien on saatava premium-tili kanavien lukituksen avaamiseksi.

Pelaajat Klub IPTV

Players Klub tarjoaa erilaisia ​​Yhdysvaltain IPTV-kanavia, mukaan lukien jotkut Kanadan kanavat. Tässä on lista kanavista, joissa lisäosa on:

 1. ESPN
 2. Tutustu
 3. Historiakanava
 4. MSNBC
 5. &E

Pelaajat Klub Premium

Players Klub Premium -tili tarjoaa yli 500 yhdysvaltalaista kanavaa Yhdysvalloista alkaen$ 5. Ei ole haittaa maksaa 5 dollaria katsellaksesi hienoimpia Yhdysvaltain IPTV-kanavia.

Toinen etu, jonka saat premium-versiosta, on videon laatu. Vaikka Players Klub ei lupaa tarjota HD-laatua, se on silti hienompaa.

Kääri

Players Klub on premium-lisäosa, joka sisältää yli 500 Yhdysvaltain IPTV-kanavaa, mukaan lukien live-urheilu. Ei kauan sitten Players Klub oli ilmainen Kodi-lisäosa, joka muuttui premium-palveluksi suosionsa vuoksi.

Se on lisännyt premium-versionsa IPTV-kanavien määrää paremmalla videonlaadulla alkaen 5 dollarista. Mutta Players Klubille on varajäsen, joka on Neptune Rising Kodi -lisäosa, joka on ylivoimaisesti yksi parhaista kodi-lisäosista. Tässä oppaassa toimitimme yksityiskohtaiset ohjeet Players Klubin asentamiseen Kodiin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map