Kuinka asentaa Pro Sport Kodiin alle 5 minuutissa

Oli se sitten amerikkalainen jalkapallo, jääkiekko tai muu urheilulaji maailmassa, Pro Sportilla on kaikki. Se on kolmannen osapuolen Kodi-lisäosa, jossa voit seurata amerikkalaista urheilua niin kauan kuin haluat. Pro Sport Kodi 2017 suoratoistaa urheilua mistä päin maailmaa tahansa ja saa sen suoraan Kodi-laatikoihisi tai tietokoneellesi.


Tässä oppaassa keskustellaan siitä, kuinka Pro Sport asennetaan Kodiin ja myös Fire Stickiin. Se käsittelee edelleen kaikkia Pro Sport Kodi -kysymyksiä, joten lue eteenpäin!

Kuinka asentaa Pro Sport Kodi Jarvis 16: een
Kuinka asentaa Pro Sport Kodi Fire Stickiin
Kuinka päivittää Pro Sport Kodissa
Pro Sport Kodi Lataa Zip URL
Pro Sport Kodi Reddit arvosteluja & mielipiteitä |
Pro Sport Kodi ei toimi / virheet / ongelmat

Kuinka asentaa Pro Sport Kodi Krypton -versioon 17 tai uudempaan

 1. Käynnistä Kodi järjestelmääsi > Mene asetukset (rataskuvake, joka sijaitsee ylävalikossa) > Napsauta nyt Tiedostonhallinta > Täällä joudut kaksoisnapsauttamaan Lisää lähde.kuinka asentaa pro sport kodiin
 2. Kun ruutu avautuu, napsauta sen kohtaa ‘Ei mitään’ > Kirjoita sitten URL- https://cazwall.com/repo/ ja napsauta kunnossa > Nimeä arkisto ’SC’ ja napsauta kunnossa > Klikkaus kunnossa jälleen niin, että laatikko sulkeutuu.kuinka asentaa pro sport kodi krypton-versioon 17 tai uudempaan
 3. Mene Kodi Koti > Klikkaa Lisäosia välilehti vasemmassa reunassa olevassa valikossa > Napsauta nyt Box-kuvake sijaitsee päällä.Kuinka lisätä pro urheilu kodi
 4. Täällä sinun täytyy napsauttaa Asenna ZIP-tiedostosta vaihtoehto > Valitse sitten SC pitkästä luettelosta > Napsauta sitten säilytyspaikka > Napsauta nyt lopuksi repository.simplycaz-1.0.2.zip > Odota sen asentamista.pro sport kodi zip-tiedoston lataus-URL
 5. Klikkaa Asenna arkistosta > Vieritä alas ja napsauta Yksinkertaisesti Caz ​​Repo > Sitten Video-lisäosat > valita Pro Sport > Asentaa.pro sport kodi -asennus
 6. Voit tarkastella lisäosaa siirtymällä kohtaan Kodi Koti > Lisäosia > Video-lisäosat > Pro Sport > Katso nyt NHL-, NFL NBA- ja muita urheilulajeja Pro Sport -sarjassa.

pro urheilu kodi -asetukset

Kuinka asentaa Pro Sport Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Käynnistä Kodi Jarvis > Napauta Järjestelmävalikko > Napsauta File Manager -vaihtoehtoa > Kaksoisnapsauta Lisää lähde > Napsauta Ei mitään, kun valintaikkuna avautuu.
 2. Tyyppi URL- https://cazwall.com/repo/ ja napsauta Tehty > Kirjoita nimi ’SC’ ja napsauta Tehty > Klikkaus kunnossa sulkea laatikko.
 3. Palaa nyt takaisin Kodi-päävalikko > Klikkaa järjestelmä vaihtoehto uudelleen > Napsauta sitten Lisäosia > Asenna ZIP-tiedostosta > valita SC luettelosta > Napsauta nyt säilytyspaikka > repository.simplycaz-1.0.2.zip
 4. Valitse nyt Asenna arkistosta > Yksinkertaisesti Caz ​​Repo > Video-lisäosat > Pro Sport > Asentaa > Nauti elävästä urheilusta!

Kuinka asentaa Pro Sport Kodi Fire Stickiin

 1. Avaa Fire Stick -laite näytöllä > Mene asetuksiin > Napsauta Laite > Sitten kehittäjävaihtoehto > Valitse nyt Ota ADB-virheenkorjaus ja sovellukset käyttöön tuntemattomista lähteistä.
 2. Mene nyt Fire Stick Home -sivulle > Avaa Kodi ja noudata yllä olevassa osassa esitetyt vaiheet.

Kuinka päivittää Pro Sport Kodissa

Kodi päivittää Kodi-lisäosat automaattisesti. Jos Kodi ei päivitä lisäosia, sinun on tehtävä se manuaalisesti.

 1. Päivitä Pro Sport manuaalisesti, avaa Kodi > Napsauta sitten Lisäosia > Video-lisäosat > Sitten Napsauta hiiren oikealla painikkeella Pro Sport ja napsauta Tiedot.
 2. Näytön alaosasta löydät Päivittää vaihtoehto, joten napsauta sitä. Voit joko napsauttaa Automaattinen päivitys -vaihtoehto, joka on päivitysvaihtoehdon vieressä, ja käännä se PÄÄLLÄ.

Pro Sport Kodi Lataa Zip URL

Toinen tapa ladata Pro Sport Kodi 2017 on postinumeron kautta. Napsauta TÄTÄ ladataksesi Yksinkertaisesti Caz ​​Repon ja noudata alla korostettuja vaiheita:

 1. Käynnistä Kodi > Siirry Lisäosiin > Box-kuvake > Asenna ZIP-tiedostosta > Selaa ladattua ZIP-tiedostoa ja lähetä se.
 2. Napsauta Asenna arkistosta > Yksinkertaisesti Caz ​​Repo > Video-lisäosat > Pro Sport > Asentaa.

Pro Sport Kodi Reddit arvosteluja & mielipiteitä |

@ESPNCleveland Pro urheilusovellus Kodissa Firestickillä, minulla ei ollut ongelmia pelin katselussa.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7. lokakuuta 2017

@ESPNCleveland Pro urheilusovellus Kodissa Firestickillä, minulla ei ollut ongelmia pelin katselussa.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7. lokakuuta 2017

Kodi-käyttäjät ovat seuranneet amerikkalaista jalkapalloa Pro Sport App -sovelluksella Kodi Fire Stickillä. Ihmisillä ei ole ongelmia pelin katselussa sen tarjoaman suoratoistolaadun vuoksi.

Kodi, Sports, Pro Sport, NFL, valitse peli ja valitse sitten stream. Pitäisi katsoa muutama virta löytääksesi hyvän .. pic.twitter.com/XLu2oqtIrz

– sarah (@ sarahleigh27) 17. syyskuuta 2017

Joidenkin Kodi-käyttäjien mukaan joudut ehkä napsauttamaan muutamia streamia Pro Sport -lisäosassa, ennen kuin saat oikean virran työskennellä Kodilla. Tämä lausunto pitää paikkansa, koska tekijänoikeusvaatimusten takia jotkut suoratoistoa käyttävien verkkosivustojen lähteistä voivat sammua reaaliaikaisen toiminnan aikana.

Pro Sport Kodi ei toimi / virheitä

Pro Sport Kodi 2017 -toimintakysymykset, jotka eivät toimi, saattavat tarttua sinuun koko elämäsi, mutta meillä on oikea ratkaisu tähän lisäosaan. Joitakin asioita ja niiden ratkaisuja on esitetty alla:

Pro Sport -virheiden tarkistusloki

Tämä Kodi Pro Sport -virhe ilmenee, kun olet asentanut väärää tai suljettua arkistoa. Lokitarkistusvirhe voi myös tulla näkyviin, kun lisäosa on väliaikaisesti sammutettu.

Ratkaisu

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on harkittava Pro Sportin asentamista Simply Caz Repon kanssa. Tämän lisäosan asentaminen muihin arkistoihin ei ehkä auta toimimaan asianmukaisesti.

Hidas selaus tai lähteitä ei löytynyt

Joillekin Kodi-käyttäjille hidas selaaminen tai yksinkertaisesti selauksen puuttuminen voi olla heidän suurin ongelmansa. Kun napsautat lähdettä seurataksesi suoraa urheilua, olet pettynyt huomaamalla, että se ei virtaa.

Ratkaisu

Hidasta selaamista varten sinun on tyhjennettävä Kodi-välimuisti lisätäksesi selaamisen nopeutta. Nyt kun otetaan huomioon ”No Source Error”, Pro Sport näyttää vain ottelut, joita pelataan suorana. Otteluille tai urheilua edeltävään otteluanalyysiin ei ole saatavilla kohokohtia. Joten lähteet löytyvät vasta live-toiminnan alkaessa.

Kääri se

Pro Sport, Kodi-lisäosa, joka sisältää live-amerikkalaista urheilua, on erittäin suosittu Kodi-lisäosa amerikkalaisten Kodi-käyttäjien keskuudessa. Se välittää live-toimintaa NFL-, NHL- ja NBA-otteluille HD-suoratoistolla. Tämän oppaan avulla voit asentaa Pro Sportin Kodiin Simply Caz Repon kanssa ja seurata live-urheilua.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map