Kuinka asentaa Titanium Kodi Build alle 5 vaiheeseen vain titaani-aikuisille

Titanium Kodi Build on epäilemättä yksi Kodin parhaimmista rakennuksista. Kodi Titanium -arvostelut ovat olleet erittäin positiivisia koko läsnäolonsa ajan, ja se tekee siitä parhaan.


Seuraa oppaamme nähdäksesi kuinka asentaa Titanium Kodi build ja käyttää joko maksettua tai ilmaista Kodi-verkon VPN-järjestelmää omaan turvallisuutesi tai maantieteellisen rajoituksen vuoksi.

Yksinoikeudella KodiVPN.co Black Friday erikoistarjoukset 2019
PureVPN

 10,95 dollaria 1,32 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa

surfshark

 11,95 dollaria 1,99 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa (3 kuukautta ilmaiseksi)

Ivacy

 9,95 dollaria 2,75 dollariaPer kuukausi

Ota tämä kauppa

Siinä on monia parhaita kodi-lisäosia, jotka tyydyttävät käyttäjän tarpeet helposti. Sen tarjoama sisällönlaatu on myös hyvä. Titanium build Kodi Kryptonite oli yksi parhaimmista versioista kaikkien joukossa.

Mitä Titanium Kodi Build- ja Kodi Titanium Build -ominaisuuksissa on

Titanium Kodi Build on yksi parhaimmista hyllyllä tällä hetkellä saatavilla olevista Kodi-rakennuksista. Tässä rakennuksessa on kaikki tärkeät elokuvien, TV-ohjelmien ja urheilun lisäosat, kuten Neptune Rising, Bob Unleashed, UK Turk Playlist, lasten vyöhyke, Gears TV, Vader’s Streams, Placenta, Sports Devil, PVR + Subs, Musiikki, Android-sovellukset, Live TV, Sports Hub, Sports Replay ja paljon muuta.

Titanium Kodi rakentaa jatkuvasti päivitystä ja on hämmästyttävän nopea nopeus toisin kuin muut Kodi rakentaa huolimatta siitä, että se on kooltaan yli 500 MB. Tällä Kodi-rakennelmalla on erittäin kunnollisesti järjestetty asettelu erittäin ystävällisellä navigoinnilla. Kaikki lisäosat ja luokat ovat kohdistettu etukäteen.

TV-ohjelmat

Titanium build -sovelluksessa on kaikki mitä tarvitset suoratoisto-TV-ohjelmien suoratoistoon tai suosikkitelevisio-ohjelmiesi katsomiseen teräväpiirtoisena. Lisäosat, kuten Gears TV ja Vader, ovat täydellisiä televisio-ohjelmien suoratoistoa varten. Jatkuvien päivitystensä ansiosta sen televisio-ohjelmien kirjasto kasvaa jatkuvasti.

Elokuvat

Voit katsella kaikkia parhaita uusia mainoselokuvia tämän Kodi-rakenteen kautta, koska siinä on parhaat Kodi-lisäosat elokuville, kuten Neptune Rising, Placenta jne. Nämä Kodi-lisäosat tunnetaan yhtenä parhaista Kodi-lisäosista kaikkien suoratoistoon. viimeisimmät elokuvat korkealaatuisina.

Live-urheilu

Parasta Kodissa on, että se antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää suosikkiurheilutapahtumiaan livessä Kodilla. Titanium Kodi build -sovelluksessa on Sports Devil- ja Sports Hub Kodi -lisäosat, jotka ovat erittäin suosittuja Kodi-lisäosia live-urheilutapahtumien suoratoistamiseen ympäri maailmaa..

Käyttäjälle, joka jättää live-tapahtuman, siinä on Sports replay Kodi -apuohjelma, joka näyttää kaikkien urheilutapahtumien toistoja ja kohokohtia.

toiset

Muut kuin viihde ja urheilu, Titanium Kodi build -mallissa on sarjakuvia ja uutislisäosia sekä kaikille aikuisille ja lapsille. Titanium Kodi build on yksi rakennus kaikille ikäsegmenteille, koska sillä on suuri valikoima.

Titanium Kodi -varasto

Titanium Kodi Build voidaan asentaa Supreme Builds Repositoryn kautta. Tässä kodin arkistossa on myös monia muita rakennuksia Kodi Kryptonille ja Kodi Jarvisille.

Kuinka asentaa Titanium Kodi Rakenna Leia ja Krypton

Titanium Kodi build -sovelluksen asennus Kodi 17: lle on erittäin helppoa. Tässä on kuvaus titaanin rakennuksen Kodi Krypton -asennuksesta:

 1. Avaa Kodi > Klikkaa asetukset ikoni > Tiedostonhallinta.kuinka asentaa titaani kodi rakentaa
 2. Klikkaa Lisää lähde > Klikkaa ‘Ei mitään’ > Kirjoita tämä URL- http://repo.supremebuilds.com/ > Klikkaus kunnossa > Nimeä se Ylin > Klikkaus kunnossa.Kuinka asentaa titaani kodi rakentaa krypton versio 17.6 tai uudempi
 3. Palata aloitusnäyttö > valita Lisätäons > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta > Klikkaus Ylin > Klikkaus repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Odota ilmoitusta.kuinka lisätä titaani kodi rakentaa
 4. Klikkaus Asenna arkistosta > Klikkaus Supreme rakentaa arkiston > Avata Ohjelman lisäosat > valita Ohjattu korkein rakennus > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta.titaani kodi
 5. Mene Kodi Koti kuvaruutu> Klikkaus Lisäosia > Avata Ohjelman lisäosat > Valitse Ohjattu korkein rakennus > Valita Krypton rakentaa > Valitse Titanium rakentaa.

titaani kodi rakentaa

Kuinka asentaa Titanium Kodi Build Kodi Jarvis -versioon 16 tai uudempaan

 1. Avata Kodi Jarvis (v16.1).
 2. Klikkaus järjestelmä > Tiedostonhallinta.
 3. Klikkaus kohdassa Lisää lähde.
 4. Klikkaus Ei mitään > syötä URL http://repo.supremebuilds.com > Klikkaus Tehty.
 5. Nimeä se Ylin> Klikkaus Tehty > Klikkaus kunnossa.
 6. Mennä järjestelmään > Avata Lisäosia > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta.
 7. valita Ylin > repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Odota ilmoitusta.
 8. valita Asenna arkistosta >Klikkaus Supreme rakentaa arkiston > Mene Ohjelman lisäosat > Napsauta Supreme Builds Wizard.
 9. Palata aloitusnäyttöön >Klikkaus ohjelmat > Klikkaa Ohjattu korkein rakennus > Avata Jarvis rakentaa > Titaani.

Löydä parhaat kodi-velhot, jos et halua käyttää korkeinta velhoa.

Kuinka asentaa Titanium Kodi Build on Fire Stick

 1. Seuraa opasta ja asenna Kodi päällä Tulitikku
 2. Mene Kehittäjä vaihtoehdot > Kytke ADB-virheenkorjaus päälle ja sovellukset alkaen Tuntemattomat lähteet.
 3. Avata Kodi päällä Antaa potkut tikku.

Seuraa nyt vaiheita, jotka on kehitetty Titanium Build -asennusta varten Kryptoniin.

Poista aikuisille suunnatun sisällön esto käyttämällä maksettua ilmaista VPN: ää Kodille Firestickissä.

Kuinka sallia kolmansien osapuolien lisäosien ja rakennusten asennus Titanium Kodi -sovellukselle

 1. Avaa Kodi
 2. Klikkaa asetukset ikoni
 3. Klikkaa Järjestelmäasetukset.
 4. Napsauta Lisäosat-välilehteä.
 5. Ota tuntemattomat lähteet käyttöön.
 6. Nyt voit asentaa kolmannen osapuolen Kodi-lisäosia.

Titanium Kodi ei toimi / virheet / ongelmat

Titanium build for Kodi 17 / Titanium build forodi Kodi 17.6 ei toimi

Monet Titanium Kodi 17.5 -käyttäjät ovat valittaneet, että tämä rakennus ei toimi tai lakkaa toimimasta. Titanium Kodi 17.6 -versiossa ei kuitenkaan harvat käyttäjät valittavat tästä virheestä.

Korjata

Poista ensin kaikki Kodi-tiedot, asenna sitten rakennusvarasto ja rakenna uudelleen. Uusi asennus ei aiheuta ongelmaa.

Titanium Kodi Build Lataa

 1. Lataa ZIP-tiedosto.
 2. Palata aloitusnäyttö > valita Lisätäons > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta > Siirry järjestelmään ladattuun tiedostoon > Klikkaus repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Odota ilmoitusta.
 3. Klikkaus Asenna arkistosta > Klikkaus Supreme rakentaa arkiston > Avata Ohjelman lisäosat > valita Ohjattu korkein rakennus > Klikkaus Asentaa > Odota ilmoitusta.
 4. Mene Kodi Koti kuvaruutu> Klikkaus Lisäosia > Avata Ohjelman lisäosat > Valitse Ohjattu korkein rakennus > Valita Krypton rakentaa > Valitse Titanium rakentaa.

Titanium Kodi Build arvostelut

Twitter on paikka, josta löydät kaiken tyyppiset käyttäjät, jotka ylistävät ja kritisoivat rakennusta. Titanium Build -sovelluksen osalta tämä käyttäjä on kiitellut sitä hyvin lyhyellä lauseella:

titaani rakentaa arvostelu

Tilanne on Reddit; tämä rakennus on saanut käyttäjiltä kiitosta!

Tässä on toinen

titaani rakentaa reddit arvostelu

Titaanikodi-vaihtoehdot

Titaani on erittäin kätevä ja luotettava rakenne. Mutta jos joku haluaa kokeilla vaihtoehtoisia parhaita Kodi-rakenteita, tässä on muutama:

 1. Peto
 2. Ei rajoja Magic-rakennusta
 3. Palo-TV-guru
 4. Pulssi CCM

Titaani Kodi -tappi APK

Aikuisten lisäosien käyttämiseksi käyttäjä vaatii PIN-koodin.

Kääriä

Titanium build -mallissa on hienoja lisäosia, joita jokainen käyttäjä haluaa. On aina hienoa saada kaikki parhaat lisäosat yhdestä rakennuksesta. Toinen hieno asia tässä rakennuksessa on, että se on luotettava ja sen lisäosien kautta saatavilla olevat virrat toimivat.

Yksi asia muistettava, käytä aina VPN: tä, kun käytät Kodia. Se suojaa yksityisyyttäsi ja pitää sinut turvassa haittaohjelmilta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map