Kuinka asentaa VPN Kodi -sovellukseen käyttämällä 2 erilaista menetelmää [2020]

Kodi on ollut alalla pitkään ja se on suosittu huijareiden tarkkailijoiden keskuudessa, koska sillä on huippuluokan ominaisuuksia ja korkealaatuinen sisältö. Lisäksi Kodissa saatavilla oleva monipuolinen sisältö ei anna sinun ajatella mitään muuta. Se on viihde, uutiset, urheilu, musiikki ja paljon muuta.


Yksi tämän digitaaliajan suurimmista huolenaiheista on kyberturvallisuus, ja verkkoreitit ovat sen suurimpia uhreja. Kodi-käyttäjät streaming sisältöä sen lisäosien kautta, jotka ovat joko virallisia lisäosia tai epävirallisia (kolmannen osapuolen) lisäosia. Kodi-viralliset lisäosat tarjoavat sisällön omistajien ja jakelijoiden valtuuttamia virtauksia, ja he eivät ole mukana piratismissa. Kolmansien osapuolien lisäosia käytetään enemmän kuin virallisia, ja monet niistä tarjoavat piraattivirroja, mikä merkitsee niiden laitonta käyttöä.

Viranomaiset ja monet hakkerit hyödyntävät verkkoreittien haavoittuvuutta ja vakoilevat heitä, kun ne virtaavat verkossa ilman aavistustakaan. Vakoiluohjelmat ja haittaohjelmat ovat yleinen ongelma, johon miljoonat nettiä käyttävät ihmiset ympäri maailmaa. Erityisesti kun käytät avoimen lähdekoodin alustaa kuten Kodi, yksityisyyden suojaaminen on erittäin suositeltavaa.

Älykkäät käyttäjät suojaavat yksityisyyttään ja online-läsnäoloaan VPN: llä, koska se salaa liikenteen ja suojaa yhteytesi. Kaikkia VPN: ää ei kuitenkaan voida käyttää suoratoistoon, koska kaikilla VPN-palveluntarjoajilla ei ole nopeaa palvelinta. Suosittelen, että valitset parhaan Kodi-VPN: n, joka suojaa yksityisyyttäsi viranomaisilta ja nauti saumattomasta suoratoistosta.

2 tapaa käyttää VPN: ää Kodissa

On 2 eri tapaa käyttää VPN: ää Kodissa purkujen estämiseen ja yksityisyyden ylläpitämiseen. Voit joko asentaa VPN: n suoraan Kodiin, jos palveluntarjoajalla on erillinen Kodi-lisäosa. Muussa tapauksessa sinun on asennettava VPN laitteellesi ja suoritettava sitten Kodi sen yli. Molemmat menetelmät ovat kokeiltuja, eikä kummassakaan ole havaittu ongelmaa.

Katsokaamme kuinka VPN asennetaan Kodiin käyttämällä näitä molempia menetelmiä:

1. Kuinka asentaa VPN laitteeseen käytettäväksi Kodissa

Yksi tehokkaimmista tavoista käyttää VPN: ää Kodissa on asentaa se laitteellesi ja ajaa sitten Kodi suojatun yhteyden kautta. Tällaisen VPN: n käyttäminen ei häiritse suoratoistoa ja pystyt poistamaan streamien eston ilman mitään ongelmia. Tätä menetelmää voidaan periaatteessa soveltaa VPN-palveluntarjoajiin, joilla ei ole erillistä Kodi-lisäosaa.

Asenna VPN laitteellesi seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Käy palveluntarjoajan virallisella verkkosivustolla ja kirjaudu palveluun valitsemalla sinulle sopivin paketti.
  2. Lataa nyt laitteellesi ja käyttöjärjestelmällesi sopiva asiakas / sovellus. Lataa esimerkiksi Windows-työasemaohjelma, jos käytät Windowsia.
  3. Lataamisen jälkeen asenna asiakas laitteellesi. Kun asennus on valmis, kirjaudu sisään palveluun käyttämällä kirjautumistiedot, jotka annettiin sinulle kirjautumisen yhteydessä.
  4. Yhdistä nyt suojattuun palvelimeen palvelinluettelosta.
  5. Kun olet muodostanut yhteyden palvelimeen, avaa laitteen Kodi.
  6. Suoratoista minkä tahansa lisäyksen kanssa, jota haluat käyttää, ilman pelkoa rajoituksista.

2. Kuinka asentaa VPN Kodi -sovellukseen – suora asennus

PureVPN on Kodin ainoa paras VPN, jolla on oma Kodi-lisäosa, jonka avulla käyttäjät voivat helposti suojata yksityisyytensä suoratoiston aikana. Ja tässä asennusoppaassa käytetään Kurelle omistettu PureVPN: n tarjoamaa arkistoa. Kaikki käyttäjät, jotka ovat päivittäneet versioon Kodi Leia 18, noudattavat tätä menettelytapaa asentaaksesi VPN uusimpaan Kodi-versioon.

 1. Lataa PureVPN-arkiston Zip-tiedosto.Kuinka asentaa VPN Kodi Krypton 17.6: een
 2. Avata Kodi > Klikkaa Lisäosia kieleke.asenna vpn kodi jarvisiin
 3. Klikkaa Box-kuvake vasemmasta yläkulmasta > Klikkaus Asenna zip-tiedostosta vaihtoehto.kuinka asentaa vpn kodi-suoratoistoon
 4. Näyttöön tulee valintaikkuna, selaa ladatun zip-tiedoston sijainti ja avaa se > lisäosa asennetaan ja ilmoitus tulee näkyviin.kuinka lisätä vpn kodi
 5. Palata takaisin Kodi-päävalikko > Klikkaa Lisäosia kieleke> Mene Ohjelman lisäosat > valita PureVPN> Klikkaus Lisäosien asetukset > Näkyviin tulee valintaikkuna, jossa on vaihtoehdot.purevpn kodi-asennukseen
 6. Siirrä osoitin VPN-määritysasetuksen päälle ja kirjoita PureVPN kirjautumistiedot > Napsauta OK > Yhdistä nyt haluamaasi palvelimeen luettelosta.

turvallinen suoratoisto vpn: llä kodille

Kuinka asentaa VPN Kodi Leia 17.6: een

Jos käytät Kodi Krypton -versiota 17.6, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Avaa Kodi > Klikkaa Lisäosia kieleke > Klikkaus ladata vaihtoehto luettelosta.
 2. valita Ohjelman lisäosat > Vieritä luetteloa alas ja napsauta Web Viewer > Klikkaus Asentaa > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.
 3. Sen jälkeen palaa Kodi-päävalikko > Klikkaus Lisäosia > Mene Ohjelman lisäosat > valita Web Viewer.
 4. Lisäosa avautuu ja näet verkkoselaimen käyttöliittymän > Kirjoita tämä linkki ”https://www.kodivpn.co/repo/purevpn.zip” osoitepalkki ja Klikkaus kunnossa > Näkyviin tulee ruutu, jossa pyydetään lupaa zip-tiedoston lataamiseen > Klikkaus Joo.
 5. Kirjoita kohde, johon haluat ladata zip-tiedoston > Klikkaus kunnossa > Lataus alkaa ja sinulle ilmoitetaan, kun lataus on valmis > Klikkaus kunnossa uudelleen kiinni web-katseluohjelma.
 6. Palata Kodi-päävalikko > Klikkaa Lisäosia > Klikkaa Laatikko > Klikkaus Asenna ZIP-tiedostosta > avaa ladatun zip-tiedoston kohdekansio > Klikkaus service.purevpn.monitor.1.2.5.zip > Odota lisäosan asennusta.
 7. Palata takaisin Kodi-päävalikko > Klikkaa Lisäosia kieleke> Klikkaus Ohjelman lisäosat > Avata PureVPN Monitor OpenVPN.
 8. Klikkaa Lisäosien asetukset > Syötä sinun Käyttäjätunnus ja Kirjaudu sisään salasanalla PureVPN-tiliisi.
 9. Valitse maan alue mistä haluat yhdistää Internetin > Klikkaus kunnossa.

Kuinka asentaa Kodi VPN reitittimelle

Yksi parhaimmista tavoista varmistaa verkkoosi on asentaa VPN reitittimeen. Tällä tavalla voit paitsi lähettää turvallisesti myös Kodi-ohjelmaa, mutta myös nauttia turvallisesta langattomasta verkosta. Tämä asennus on kätevä myös silloin, kun käyttäjät yrittävät käyttää Kodi Fire TV Stick -sovellusta VPN: n kanssa Firestickissä asentamalla VPN reitittimeen seuraavien ohjeiden avulla:

 1. Kirjaudu tomaattireitittimen ohjauspaneeliin
 2. Mene vasemmalla olevasta paneelistaperustiedot’ > Klikkaus ‘verkko
 3. Valitse yhteys ‘Tyyppi”Avattavasta valikosta
 4. Syötä sinun VPN-tilin käyttöoikeustiedot jonka tarjoaa VPN-palveluntarjoajasi.
 5. Valintamerkki ‘Käytä DCHP: tä‘Ja’Käytä oletusyhdyskäytävää etäverkossa
 6. Alla PPTP-yhdyskäytävä, anna palvelimen osoite, johon haluat muodostaa yhteyden
 7. Jätä ‘Aliverkon peite‘Ja’vaihtoehdotPelkästään kentässä, ellei VPN-palveluntarjoajasi ole määrännyt
 8. Valitse ‘Yhteystila’Pitää hengissä”Avattavasta valikosta
 9. Tarkista, onko MTU on asetettu oletukseksi
 10. Varmista myös, että LAN- tai langattomat asetukset asetetaan oletusasetuksiin
 11. Vieritä nyt sivulle ja paina “TallentaaJa siinä kaikki, olet valmis
 12. Voit tarkistaa yhteyden tilan siirtymällä osoitteeseen Tila > lokit > Viimeiset 25 riviä

Kuinka asentaa ilmainen VPN Kodiin

En suosittele ilmaista VPN: ää Kodille kenellekään, koska ne eivät ole yhtä luotettavia kuin maksetut VPN-palveluntarjoajat. VPN-verkkojen on tarkoitus tarjota sinulle turvallisuus ja kattaa haavoittuvuutesi, jota ilmaiset VPN-palveluntarjoajat eivät mielestäni pysty tekemään. Ilmaisten VPN-käyttäjien on kohdattava vakavia ongelmia, kuten lokien pitäminen ja DNS-vuodot. Näitä vakavia ongelmia ei odoteta hyvältä ja luotettavalta VPN-palveluntarjoajalta.

Jos kuitenkin et edelleenkään halua kuluttaa yhtä penniäkään VPN: lle, voit kokeilla TunnelBear for Kodi -sovellusta. Se on yksi hienoimmista ilmaisista VPN-palveluntarjoajista Kodille, jolla on palvelimia yli 22 maassa, ja ne kaikki tarjoavat nopean lataamisen ja lähettämisen. TunnelBear käyttää AES 256-bittistä salausprotokollaa ja sillä on tiukat kirjautumattomuuskäytännöt.

TunnelBearia voi käyttää viidessä laitteessa samanaikaisesti, mutta tunnelBearin käytön yksi haittapuoli on, että sen dataraja on 500 Mt päivässä. TunnelBearilla ei ole omaa Kodi-lisäosaa, mutta voit käyttää sitä asentamalla sen suoraan järjestelmään.

johtopäätös

Saatat ihmetellä, miksi korostan niin paljon Kodi VPN: n käyttöä, vaikka Kodi on laillinen suoratoistopalvelu. Syy siihen, että korostan VPN: n käyttöä Kodille, on se, että online-suoratoisto Kodin kanssa sen ulkopuolisten lisäosien kautta voi olla vaarassa, eikä kukaan halua kohdata tätä lämpöä. Toiseksi verkkoturvallisuuskysymykset kasvavat päivä päivältä, ja on aina parempi olla turvassa kuin pahoillani.

Toinen painopisteeni on maksetun VPN-palvelun valinnassa ilmaisen VPN-palveluntarjoajan sijaan, koska mikään hyvä ei tule ilmaiseksi. Ilmaiset VPN-palveluntarjoajat eivät suojaa sinua, vaan jättävät sinut haavoittuvaiseksi ja kuka tietää pitävätkö lokitasi. Joten ole fiksu valitsemalla VPN-palveluntarjoajaa, koska online-yksityisyytesi on vaarassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map