Kuinka asentaa Watch5S Kodi Krypton 17.6: een ja Jarvis 16: een

Jos olet epätoivoisesti paras kodi-lisäosien fani ja elokuvien fani samanaikaisesti, sinun on tarkistettava Watch5S Kodi -laajennus, hieno elokuva, joka tarjoaa lisäosan. Watch5S: llä on valtava elokuvakirjasto, joka perustuu uusimpiin ja vanhimpiin elokuviin. Tässä oppaassa tarjoamme helppoja vaiheita kuinka asentaa Watch5S Kodiin uudella tavalla.


Ennen aloittamista on tärkeää muistaa, että StremHub-arkisto (vanhempi linkki) ei enää toimi. Kolmannen osapuolen lisäosan omistaja on poistanut Watch5S Kodi -lisäosan tuntemattomasta syystä. Sillä mitä aiomme näyttää sinulle on uudempi versio miten asentaa Watch5S Kodiin. Joten jatka lukemista.

Varoitus! Sinun tulisi käyttää Kodi VPN -sovellusta pysyäksesi nimettömänä samalla kun käytät Watch5S: ää, koska se suojaa yksityisyyttäsi. Saatavana 85% alennus PureVPN: stä ja suoratoista rajatonta sisältöä Watch5S: ssä.

Kuinka asentaa Watch5S Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan

 1. Käynnistä Kodi > Mene asetuksiin > Napsauta sitten File Manager > Kaksoisnapsauta Lisää lähde.kuinka asentaa watch5s kodiin
 2. Kirjoita nyt URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Kirjoita medialähteen nimi ‘Cazwall’.Kuinka asentaa Watch5S Kodi Krypton -versioon 17.6
 3. Siirry Kodi-aloitusnäyttöön painamalla näppäimistön Esc-painiketta > Napsauta Lisäosat > Napsauta nyt Pakkausasentaja-kuvaketta.Kuinka lisätä watch5s kodi
 4. Asenna zip-tiedostosta > Valitse arkisto > Etsi repository.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s lataa zip-tiedoston kodi
 5. Asenna arkistosta > Yksinkertaisesti Caz ​​Repo > Video-lisäosat > Vieritä alas ja napsauta Watch5S > Napsauta Asenna.kuinka asentaa watch5s jarvis-versioon 16
 6. Siirry nyt Kodi-aloitusnäyttöön > Lisäosia > Video-lisäosat > Watch5S.Watch5S estetty
 7. Nauti ja katsele uusimpia elokuvia.

Watch5S-sovelluksen lataus

Kuinka asentaa Watch5S Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Avaa Kodi Jarvis > järjestelmä > Tiedostonhallinta > Kaksoisnapsauta Lisää lähde.
 2. Kirjoita URL-osoite http://cazwall.com/repo > Kirjoita medialähteen nimi Cazwall > Napsauta OK > Siirry Kodi-aloitusnäyttöön.
 3. järjestelmä > Lisäosia > Asenna zip-tiedostosta > säilytyspaikka > Etsi repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Asenna arkistosta > Yksinkertaisesti Caz ​​Repo > Video-lisäosat > Vieritä alas ja napsauta Watch5S > Napsauta Asenna.
 5. Voit käyttää lisäosaa Veosista > Video-lisäosat > Watch5S ja nauti!

Watch5s Kodi Lataa

 1. Lataa ZIP-tiedosto laitteellasi > Mene Kodi-aloitusnäyttö.
 2. Klikkaus Lisäosia > Klikkaa Laatikkokuvake > Asenna zip-tiedostosta > Etsi ja avaa repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Nyt Asenna arkistosta > Yksinkertaisesti Caz ​​Repo > Video-lisäosat > valita Watch5S > Klikkaus Asentaa.
 4. Voit käyttää lisäosaa Video-lisäosat > Watch5S.

 Watch5s Kodi ei toimi / virheet / ongelmat

Tarkista lokivirhe

Yritettäessä asentaa lisäosaa saattaa esiintyä virhe ponnahdusikkunassa, jonka sanoma on “Tarkista loki lisätietoja”. Tämä tarkoittaa, että arkistosta puuttuu tiedosto, minkä vuoksi arkisto ei pysty asentamaan. Toinen syy on, että arkisto saattaa olla vanhentunut.

Korjata

Korjaa tämä virhe varmista, että asennettava lisäosa arkiston kanssa päivitetään. Tämä estää virheen aukeamisen.

Virheellinen postinumero

Kun yrität asentaa Zip-tiedostosta, saatat kohdata tämän virheen. Tämä ei ole hätää, ja se voidaan ratkaista helposti.

Korjata

Kun tämä virhe aukeaa, palaa tiedostonhallintaan ja tarkista, että olet kirjoittanut oikean lähde-URL-osoitteen. Jos antamasi URL-osoite on oikea, tarkista linkki, toimiiko se vai ei. Joskus linkit rikkoutuvat tai sulkeutuvat aiheuttaen ongelman.

Watch5S-sovelluksen lataus

Watch5S tuo sinulle kaikki viimeisimmät elokuvat mobiililaitteillesi asentamalla Watch5S-sovelluksen. Tätä Android-sovelluspakettia (APK) voidaan käyttää Android-version 4.4 tai uudemman kanssa. Se ei sisällä varmasti virheitä ja on ilmainen käyttää. Älä siis missaa mahdollisuutta katsella ilmaisia ​​elokuvia mobiililaitteellasi Watch5S-sovelluksen avulla.

Watch5S estetty

Voi tapahtua, että jotkut elokuvat, joita yrität käyttää, ovat maantieteellisesti rajoitettuja tai estetty jostakin syystä. Tarkoittaa, että osa mediasisällöstä on saatavana tietyissä maissa, kun taas estetty muissa maissa.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse pelätä, kun voit silti avata Watch5S-mediasisällön Kodi VPN: n avulla. VPN-palvelu estää Watch5S-elokuvien eston vaihtamalla IP-osoitteesi, joka tekee elokuvista saatavissa.

Toinen VPN-palvelun etu on, että hallitus tai Internet-palveluntarjoaja ei koskaan jäljitä Internet-toimintaa. Nyt voit vaella Internetissä vapaasti!

Watch5s Game of Thrones

Kuka ei halua katsella valtaistuimien peliä? Tarina petoksesta, hallinnosta, verestä, kunniasta ja skeptisistä tunneista; Valtaistuinpeli on vallannut maailman myrskyn kautta. On miljardeja faneja ympäri maailmaa, jotka haluavat katsella jokaista uutta Game of Thrones -kautta.

Heidän edessään oleva este on kuitenkin, mitä sen katsoa, ​​missä suoratoistaa heikkolaatuisia virroja, epäluotettavia lähteitä jne. No, siihen on yksinkertainen ratkaisu! Kaikilla Game of Thrones -faneilla ei ole enää mitään hätää, koska he voivat katsella valtaistuimien peliä Watch5s: llä.

Watch5s Game of Thrones

Sinun tarvitsee vain käydä https://watch5s.is/ ja etsi Game of Thrones käyttämällä verkkosivun hakupalkkia. Saat kaikki sivustolla olevat linkit, avaat kaikki linkit ja katsot suosikkijaksoasi / kausiasi.

Kuinka katsella Moanaa Watch5s Kodissa

Kuinka katsella Moanaa Watch5s Kodissa

Voit katsella Disneyn suosittua elokuvaa ‘Moana’ Watch5S-kodi-lisäosassa. Sitä varten sinun on asennettava Watch5S Kodiin yllä esitetyn asennusoppaan avulla.

Kun Watch5S-lisäosa on asennettu, siirry Kodi-päävalikkoon > Lisäosia > Video-lisäosat > Watch5S > Napsauta Etsi > Kirjoita Moana > Katso Moana HD: llä.

kuinka katsella moana HD katsella5s kodi

Lisää asioita

Suurelle ja loputtomalle elokuvateatterille ei ole paikkaa kuin Watch5S Kodilla. Sen massiivinen elokuvakirjasto tuo sinulle kaiken tyyppisiä elokuvia kaikista sukupolvista muutamassa sekunnissa. Tämä on uudempi versio Watch5S: n asentamisesta Kodiin, koska StreamHub on irronnut itsensä Watch5S: stä. Jos kohtaat maantieteellisiä rajoituksia elokuvan suoratoiston aikana, saat VPN: n saadaksesi pääsyn. Tässä oppaassa toimitimme vaiheet kuinka asentaa Watch5S Kodiin, joten viritä lisää Kodi-lisäosia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map